• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek hayatta şeriatçılarla muhatap olmadığım için yüzüne diyemem haklısınız.
Çevremde bir tane yok neyse ki. Nasıl mutluyum anlatamam.

İstesende olamazsın zaten gerçek hayatta hissettiğiniz o korkular size yeter.

1403474506345.jpg

Düşük bütçeli bir trolleme olmuş

Biraz daha çalışıp gelmelisiniz

Bi de seri eksiliyor çılgın. Tam militan. İmkanı olsa sitenin orta yerinde kendini patlatacak laiklikle savaşı uğruna. 😄😄 Hayır sekülerizmle mücadele için neden bu kadar apolitik bir mecra seçtiyse kendine

Bi de seri eksiliyor çılgın. Tam militan. İmkanı olsa sitenin orta yerinde kendini patlatacak laiklikle savaşı uğruna. 😄😄 Hayır sekülerizmle savaş için neden bu kadar apolitik bir mecra seçtiyse kendine

Hadi oradan burasımı apolitik. Her gün neredeyse İSLAM ve İslami değerlere çaktırmadan hakaret edip aşağılayanların olduğu bir ortam burası kendini kandırma.

Banlanıcam ama hahaha ülkeler laiktir laik kalmak zorunda çünkü her düşüncede insan var..
Kişi laikliği de olur ama elbette zordur burada kişi laikliğine değil...

ülkenin laikliğinin tehtid edilişi var yok kaçacak delik arayacaksınız falan polemik yasak ama bu konu farklı

Banlanıcam ama hahaha ülkeler laiktir laik kalmak zorunda çünkü her düşüncede insan var..
Kişi laikliği de olur ama elbette zordur burada kişi laikliğine değil...

ülkenin laikliğinin tehtid edilişi var yok kaçacak delik arayacaksınız falan polemik yasak ama bu konu farklı

Laiklik diyerek İSLAM ın ve Müslümanların onurlarını ve haysiyetlerini ayaklar altına aldınız. Laiklik diyerek ortadoğuda çoluk çocuk kadın erkek genç yaşlı tüm müslümanları katlettiniz sen daha tehdit görmemişsin ben sadece Allah izin verirse olacakları söyledim. Benim dinimin aşağılandığı hiç bir sistemi kabul etmiyorum lan kuş beyinli bunu o kalın kafana sok !

fuhuşun sadece parayla yapılan seks olduğunu sanan cahilin birisisin. Evlilik dışı tüm ilişkilerde fuhuştur İSLAM da.

Ya sana neler yazarım da senin gibi bilgisi yok fikri var biri yüzünden geyikten gideceğim. :KK70:
Bu modlar elimizi kolumuzu bağlıyor biliyor musun?
Ama sen yaz bana bakma.. :KK45:

Laiklik diyerek İSLAM ın ve Müslümanların onurlarını ve haysiyetlerini ayaklar altına aldınız. Laiklik diyerek ortadoğuda çoluk çocuk kadın erkek genç yaşlı tüm müslümanları katlettiniz sen daha tehdit görmemişsin ben sadece Allah izin verirse olacakları söyledim. Benim dinimin aşağılandığı hiç bir sistemi kabul etmiyorum lan kuş beyinli bunu o kalın kafana sok !
Sen kendi müslüman kardeşlerinle istedıgın duzeni kur
Banane hahahah

Ya sana neler yazarım da senin gibi bilgisi yok fikri var biri yüzünden geyikten gideceğim. :KK70:
Bu modlar elimizi kolumuzu bağlıyor biliyor musun?
Ama sen yaz bana bakma.. :KK45:

Sözde tesettürlü ama kahrolsun şeriat diyen bir tipsin belli. Güle güle.

Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.

Al sana şeriat ülkelerinden manzaralar:

https://o nedio.com/haber/kuran-yaktigi-iddiasiyla-linc-edildi-ve-yakildi-insan-evladinin-canavarlasmakta-sinir-tanimadigini-gosteren-ferhunde-874984 ( Boşluğu sil)

Tam sizin gibi sadistlerin arayıp da bulamadığı ortam.

İslam, kalp malp deyip duruyorsun da; "Lanlı lunlu" konuşup, -reelde bana denk gelsen- diye millete laf altından dayak göndermesi yapıyorsunuz. Troll olduğunuza inanmak isterdim ama siz gibi tiplerden hala mevcut, güleceğim, gülemiyorum da.
Madem bu kadar şeriat hasreti çekiyorsun, laik ortamda boğuluyorsun; milleti Amerikalara Avrupalara göndermek yerine, sen şeriatın hali hazırda yaşandığı yerlere gitmeye ne dersin?

Hemen konuyu görmüş, üşenmemiş üyelik alıp damlamış milletle dalaşa girmeye başlamışsın ki kim bilir bunu kaç farklı yerde kaç ortamda yapıyorsun; bunu yapacağına şeriatla yönetilen ülkelere baksan, birine bir bilet alsan aslında sen de rahatlarsın, biz de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X