- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Gerçek hayatta şeriatçılarla muhatap olmadığım için yüzüne diyemem haklısınız.
Çevremde bir tane yok neyse ki. Nasıl mutluyum anlatamam.
İstesende olamazsın zaten gerçek hayatta hissettiğiniz o korkular size yeter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek hayatta şeriatçılarla muhatap olmadığım için yüzüne diyemem haklısınız.
Çevremde bir tane yok neyse ki. Nasıl mutluyum anlatamam.
Ahahaha nasıl korkuyorum anlatamam.İstesende olamazsın zaten gerçek hayatta hissettiğiniz o korkular size yeter.
Anaağmm ben batağa düştüm, ban geliyor bana hissediyorum![]()
![]()
Fuhuş ne alaka? Ay ne güldüm ya..
Yazık.
![]()
![]()
Fuhuş ne alaka? Ay ne güldüm ya..
Yazık.
Ya hahahaha bir şey diyeyim mi şeriat istiyorsan kendi evinde kur bize bulaşmaahahahah kudur lan sanal klavye kahramanları reelde bana bir denk gelseniz keşke.
Hanfendi usluplara dikkat edelim. Ayrıca da sizi yanlışlıkla alintiladigimi söyledim.Başkasına yazdığım yoruma atlamasanızmı acaba ben beğendim yorumu, benim hoşuma gitti, ki enee?????
Ya hahahaha bir şey diyeyim mi şeriat istiyorsan kendi evinde kur bize bulaşma
![]()
Düşük bütçeli bir trolleme olmuş
Biraz daha çalışıp gelmelisiniz
Anaağmm ben batağa düştüm, ban geliyor bana hissediyorum
Siz de yakmayın kendinizi![]()
Bi de seri eksiliyor çılgın. Tam militan. İmkanı olsa sitenin orta yerinde kendini patlatacak laiklikle savaşı uğruna.Hayır sekülerizmle savaş için neden bu kadar apolitik bir mecra seçtiyse kendine
Ip adresin keşke tespit edilse ne güzel olur hahahah dimiZırlama daha fazla o zaman.
Bugün alınmış üyelik zaten. Amaç belli.Tut kendini. Gül geç. İşsizin, güçsüzün biri belli ki
Özellikle bu konuyla peyda olduğuna göre amaç ortam kızıştırmak![]()
Ip adresin keşke tespit edilse ne güzel olur hahahah dimi
Hacııııııı sen de geç ay şeriat ne zaman ilan edilecek tarih ver tarihhhh haha hepımız sabırsızlanıyoruzyaptırabiliyorsan git kendin yaptır boş durma icraate geç anladın mı beni bunlarla korkutamazsın.
Banlanıcam ama hahaha ülkeler laiktir laik kalmak zorunda çünkü her düşüncede insan var..
Kişi laikliği de olur ama elbette zordur burada kişi laikliğine değil...
ülkenin laikliğinin tehtid edilişi var yok kaçacak delik arayacaksınız falan polemik yasak ama bu konu farklı
fuhuşun sadece parayla yapılan seks olduğunu sanan cahilin birisisin. Evlilik dışı tüm ilişkilerde fuhuştur İSLAM da.
Sen kendi müslüman kardeşlerinle istedıgın duzeni kurLaiklik diyerek İSLAM ın ve Müslümanların onurlarını ve haysiyetlerini ayaklar altına aldınız. Laiklik diyerek ortadoğuda çoluk çocuk kadın erkek genç yaşlı tüm müslümanları katlettiniz sen daha tehdit görmemişsin ben sadece Allah izin verirse olacakları söyledim. Benim dinimin aşağılandığı hiç bir sistemi kabul etmiyorum lan kuş beyinli bunu o kalın kafana sok !
Ya sana neler yazarım da senin gibi bilgisi yok fikri var biri yüzünden geyikten gideceğim.
Bu modlar elimizi kolumuzu bağlıyor biliyor musun?
Ama sen yaz bana bakma..![]()
Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.