• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laiklik diyerek İSLAM ın ve Müslümanların onurlarını ve haysiyetlerini ayaklar altına aldınız. Laiklik diyerek ortadoğuda çoluk çocuk kadın erkek genç yaşlı tüm müslümanları katlettiniz sen daha tehdit görmemişsin ben sadece Allah izin verirse olacakları söyledim. Benim dinimin aşağılandığı hiç bir sistemi kabul etmiyorum lan kuş beyinli bunu o kalın kafana sok !
TÜRKİYE LAİKTİR VE LAİK KALACAK! HADİ GÜLE GÜLE

Zina mimli kelime kk ' da ,aldatma deseydiniz dedikodu sınıfına sokmazdi kimse.

Ancak basliginiz ürpertici. Aldatan insanlara benim de çok büyük öfke siralamalarim oluyor ancak bu diri diri yanmak sözü kalbime fazla geldi.

Al sana şeriat ülkelerinden manzaralar:

https://o nedio.com/haber/kuran-yaktigi-iddiasiyla-linc-edildi-ve-yakildi-insan-evladinin-canavarlasmakta-sinir-tanimadigini-gosteren-ferhunde-874984 ( Boşluğu sil)

Tam sizin gibi sadistlerin arayıp da bulamadığı ortam.

İslam, kalp malp deyip duruyorsun da; "Lanlı lunlu" konuşup, -reelde bana denk gelsen- diye millete laf altından dayak göndermesi yapıyorsunuz. Troll olduğunuza inanmak isterdim ama siz gibi tiplerden hala mevcut, güleceğim, gülemiyorum da.
Madem bu kadar şeriat hasreti çekiyorsun, laik ortamda boğuluyorsun; milleti Amerikalara Avrupalara göndermek yerine, sen şeriatın hali hazırda yaşandığı yerlere gitmeye ne dersin?

Hemen konuyu görmüş, üşenmemiş üyelik alıp damlamış milletle dalaşa girmeye başlamışsın ki kim bilir bunu kaç farklı yerde kaç ortamda yapıyorsun; bunu yapacağına şeriatla yönetilen ülkelere baksan, birine bir bilet alsan aslında sen de rahatlarsın, biz de.

batı medyasının kara propaganda filmleriyle ancak kendi kitlenizi kandırırsınız.
İmkanım olsa bir dakka durmam burada merak etme imkanım yok bende bayılmıyorum burada yaşamaya.

batı medyasının kara propaganda filmleriyle ancak kendi kitlenizi kandırırsınız.
İmkanım olsa bir dakka durmam burada merak etme imkanım yok bende bayılmıyorum burada yaşamaya.

Niye, zor değil. İnan ki koca bir rejimin değişmesini beklemektense, bilet alıp gitmek daha kolay. :))
Hem gidince bakarsın oralara, Batı medyası kara propagandası mıymış, gerçek miymiş neymiş, sen de yerinden yazarsın hem. İyi olur.

Niye, zor değil. İnan ki koca bir rejimin değişmesini beklemektense, bilet alıp gitmek daha kolay. :))
Hem gidince bakarsın oralara, Batı medyası kara propagandası mıymış, gerçek miymiş neymiş, sen de yerinden yazarsın hem. İyi olur.
ya hadi defol kendi kendinizi avutup durun burada. Devir sizin devriniz ama er ya da geç dönecek

Sana cep numaramı vereyim kendine güveniyorsan yüzüme söyle ha ne dersin. Her yıkılan sistem gibi laikliğinizde er ya da geç yıkılacak bundan kaçış yok !
Bak ben de tesettürlüyüm ama senin eriştigin şu kafa hakikaten sorgulanacak nitelikte.
Ne yiyip içiyorsunuz bilmiyorum.
Mensubu oldugum dinin kurallarında bu şekilde bir teblig şekli yok.
Kendine gel.

Bak ben de tesettürlüyüm ama senin eriştigin şu kafa hakikaten sorgulanacak nitelikte.
Ne yiyip içiyorsunuz bilmiyorum.
Mensubu oldugum dinin kurallarında bu şekilde bir teblig şekli yok.
Kendine gel.
Yapma Allah aşkına bu sitede kaç kere denk geldim İSLAM I aşağılamak bu kadar kolay olmamıştı hiçbir dönem. Sen diğer yazılanlara bir bak istersen.

Sözde tesettürlü ama kahrolsun şeriat diyen bir tipsin belli. Güle güle.

Sözde tesettür nasıl bişey anlatsana? :uykucu:

Şeriatın tam olarak ne olduğunu da bilmediğin belli zaten. Buradaki insanlara İslamiyet adına kötü örnek olduğun da kabak gibi ortada. Senin gibilere mi kaldı din?

Ben elhamdillah müslümanım, ama senin sandığın gibi bir müslüman değilim.
Benim inandığım İslam ve Peygamber ile senin sandıkların çok farklı.
Asıl sana güle güle olacak birazdan..

şindi haber okudum
Damla ersubaşıyı eşi tarafindan aldatıldı..
karısı ikinci bebegine hamile.
bide birbilerini takipten çikmişlar.
adam aldatmadim diye kendini savundu.
nasıl bir dünyadayiz.

Sözde tesettür nasıl bişey anlatsana? :uykucu:

Şeriatın tam olarak ne olduğunu da bilmediğin belli zaten. Buradaki insanlara İslamiyet adına kötü örnek olduğun da kabak gibi ortada. Senin gibilere mi kaldı din?

Ben elhamdillah müslümanım, ama senin sandığın gibi bir müslüman değilim.
Benim inandığım İslam ve Peygamber ile senin sandıkların çok farklı.
Asıl sana güle güle olacak birazdan..

İSLAM a kin ve nefret dolu olan insanlarla arkadaş olmak İSLAM da yoktur. Bunu bil sadece.

Sana cep numaramı vereyim kendine güveniyorsan yüzüme söyle ha ne dersin. Her yıkılan sistem gibi laikliğinizde er ya da geç yıkılacak bundan kaçış yok !
Seni Cumhuriyet düşmani, seni laiklik ve Atatürk düşmanı vatan haini seni!
Madem şeriat diye yırtınıyorsun defol git şeriatla yönetilen ülkelerden birine..emin ol 3 gün içinde kuyruğunu sıkıştırıp Turkiyeye dönmek için yalvarırsın..burada bile bik bik otebiliyirsan bunu demokrasiye ve cumhuriyete borçlusun..
Bu siteden zaten atılacaksın ama umuyorum ki senin zihniyetindeki bütün vatan hainleri de yok olur ülkemden.

Hadi oradan burasımı apolitik. Her gün neredeyse İSLAM ve İslami değerlere çaktırmadan hakaret edip aşağılayanların olduğu bir ortam burası kendini kandırma.
Tamam hadi gel beraber banlanalım çalışmam lazım zaten benim buaralar. Kk çok oyalıyor beni.
Neyi anlamıyorum biliyor musun? Sözde en inançlı sensin. Ama 1400 yıllık İslamın gücüne ve dayanıklılığına inancın yok. Nasıl bir dinse kafandaki, en ufak ayrıntıda yara alıyor. Sözde 'çaktırmadan hakaret edişlerimizden' etkileniyor. X kişinin nasıl yaşadığı, nasıl giyindiği ne dediği toplumun ve senin inancını sarsıyor. Burada paranoya yapıp yeldeğirmenlerine saldıracağına git biraz tevekkülünü kuvvetlendir bence sen.

Seni Cumhuriyet düşmani, seni laiklik ve Atatürk düşmanı vatan haini seni!
Madem şeriat diye yırtınıyorsun defol git şeriatla yönetilen ülkelerden birine..emin ol 3 gün içinde kuyruğunu sıkıştırıp Turkiyeye dönmek için yalvarırsın..burada bile bik bik otebiliyirsan bunu demokrasiye ve cumhuriyete borçlusun..
Bu siteden zaten atılacaksın ama umuyorum ki senin zihniyetindeki bütün vatan hainleri de yok olur ülkemden.

benim gibileri komple yok etmek istiyorsan iç savaş çıkarıp bizleri katletmeniz lazım aksi halde çok zor. Bizleri çoluk çocuk öldürseniz bile asla bitmeyeceğiz bunu anla !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X