• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte sorun bu degil, sorun bu zihniyet. Siz de namustan, dinden, ahlaktan günahtan bahsederken kızlık zarı bekaretten bahsediyorsunuz. Sanki sadece kadınlara yasak kadınlara günah. Ne zaman bu çifte standardı bırakırsınız ki günahta ve din de çifte standart yoktur. O zaman samimiyetinize ınanılır.

bir kişinin kendi ahlak değerleriniz ve adaletinizi sağlamak için yakılmasını istemek çok sağlıklı değil.
ben de canlı canlı yanacak gruptanım abovv. ama kırmızı bana yakışır herhalde bir de ruj sürerim ohh sizler de zevkle izler mutlu olursunuz :rolleyes:

Can kimsede Allah korkusu kalmamış herkes normal bişeymiş gibi zina yapmaya başladı bide demezler mi kızlık zarı bekaret namus olarak görmüyorum diye burda öyle olan bi çok kişi var herkesin hayatı kendi bilir demek olmuyo eğer sen bi müslümansan müslüman kardeşin için endişe duymak zorundasın halis iman bunu gerektirir Allah hidayet versin (Fe Eyne Tezhebun)BU gidiş nereye bilmiyorum bütün müslümanların doğru yolu bulmaları için dua etmekten başka çaremiz yok malesef

Birinin kızlık zarı ve bekaretini hala namus ölçütü yapabilmek... Yazık hakikaten.

Işte sorun bu degil, sorun bu zihniyet. Siz de namustan, dinden, ahlaktan günahtan bahsederken kızlık zarı bekaretten bahsediyorsunuz. Sanki sadece kadınlara yasak kadınlara günah. Ne zaman bu çifte standardı bırakırsınız ki günahta ve din de çifte standart yoktur. O zaman samimiyetinize ınanılır.
Başkasına yazdığım yoruma atlamasanızmı acaba ben beğendim yorumu, benim hoşuma gitti, ki enee?????

Adam kadini dayaktan heder etmis agzindan burnundan kulagindan kan gelmis ama siz hala zina yapanlar yansinn. Karisini dovenler degil yani zina yapanlar yansin. :işsiz:
Tabii canım, dövmesinin tek sebebi zina zaten. Yoksa pamuk gibi adam ama ah o zina yok mu o zina.

Burda erkek arkadaşımla ilişki yaşadım acaba hamile kalır mıyım diye konu açıp onlarada inşallah olmaz Allah yardımcın olsun diye cvp vermek daha ahlaklı dimi

Tabi ki Allah yardımcıları olsun
Başkasının günahını eleştirmek kula kalmamıştır
Kul günah işler, tabi ki keşke işlemese ama yaratılışın özünde var günah ve imtihan
Bizler Allah'ın affediciliğine sığınırız, tövbe ederiz, bir daha yapmamaya çalış diyebiliriz en fazla
Burada erkek arkadaşıyla birlikte olup pişmanlık, üzüntü ve endişe yaşayan birini taşlamak bu toplumu düzeltmez
Keza zina iki kişiyi ilgilendren bir günahtır ama şimdi birlkte oturup yemek yiyen iki insanın vebaline girmek su-i zandır, gözünle görmeden şunu yaptılar demekte iftiradır ki zinadan daha ağır günahtır bunlar. Topluma fayda aranıyorsa erkek nesline karısının dövmenin günah olduğunu, karısına eziyetin vebal olduğunu öğreterek başlarsak daha faydalı oluruz, ahlakın temeli kadının bekaretinde değil çünkü, insan yetiştirirken ahlakı öğretebilirsek bu sorunlar yaşanmayacak zaten. Ahlaktan, namustan tek başına kadınlar sorumlu değil bunu anlamak lazım

Ben konu sahibinin niye linç edildiğini anlamadım. Kadın eşlerini aldatan insanlara sert de olsa tepki göstermiş, ne var bunda? Burada bir aldatma konusu açılıyor adama bir sürü laf sayıyoruz bu hanımın yaptığı mı anormal oldu?

Ayrıca kul hakkı bilmemne diyorsunuz da sanki kadın recm etti bunları, :KK70:en fazla kötü zanda bulunmuş olur ki buradaki herkes gün içinde yapıyordur bunu defalarca.

Son olarak bize ne diyenler, eşlerini aldatan insanlara tepki gösterilip toplumdan dışlansalardı bu kadar cüretkar olamazlardı. Millet ekmek peynir gibi aldatıyor çünkü yaptırımı yok. Bananeci zihniyet mahvetti asıl toplumu yazık.

Ben at gözlüğü kullanıyorum
Gayet memnunum
Markası farketmez
Çevrede ne oluyor bitiyor umrumda olmuyor böylece
Zina yapanı, aldatanı, yanlış yolda gideni uyarmayı üstüme vazife görmüyorum
Çünkü devir öyle bi devir ki sen iyi niyetle söylüyorsun ama millet başka yerinden anlıyor adın fesata falan çıkıyor hiç gerek yok kendi hayatıma bakıyorum sadece. Mis.

Can kimsede Allah korkusu kalmamış herkes normal bişeymiş gibi zina yapmaya başladı bide demezler mi kızlık zarı bekaret namus olarak görmüyorum diye burda öyle olan bi çok kişi var herkesin hayatı kendi bilir demek olmuyo eğer sen bi müslümansan müslüman kardeşin için endişe duymak zorundasın halis iman bunu gerektirir Allah hidayet versin (Fe Eyne Tezhebun)BU gidiş nereye bilmiyorum bütün müslümanların doğru yolu bulmaları için dua etmekten başka çaremiz yok malesef
Mislimin kirdişin için indişi diymilisin'mış. Endişe duymak ayrı, doğruya yanlışa sanki her şeyi en iyi kendisi biliyormuş gibi yorum yapmak, eleştirmek ayrı. Müslüman olmak herkesin işine burnunu sokmak değil. Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez. Kuranda yazıyor mu milletin kızlık zarının, namusunun bekçisi olun, her şeyine sanki Allah sizmişsiniz gibi karışın, yargılayın diye? Bence yazmıyor. Sizin yaptığınız Allahçılık oynamaktan başka bir şey değil.

Katılıyorum. Allah müslüman "geçinenleri" ıslah etse, ülkeye yeter valla. :KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X