Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam hadi gel beraber banlanalım çalışmam lazım zaten benim buaralar. Kk çok oyalıyor beni.
Neyi anlamıyorum biliyor musun? Sözde en inançlı sensin. Ama 1400 yıllık İslamın gücüne ve dayanıklılığına inancın yok. Nasıl bir dinse kafandaki, en ufak ayrıntıda yara alıyor. Sözde 'çaktırmadan hakaret edişlerimizden' etkileniyor. X kişinin nasıl yaşadığı, nasıl giyindiği ne dediği toplumun ve senin inancını sarsıyor. Burada paranoya yapıp yeldeğirmenlerine saldıracağına git biraz tevekkülünü kuvvetlendir bence sen.

Senin banlanmanı istemem senin kötü yorumlarını görmedim benim derdim şu sitede ki bir kaç kişiyle sadece.

ya hadi defol kendi kendinizi avutup durun burada. Devir sizin devriniz ama er ya da geç dönecek
Yapma Allah aşkına bu sitede kaç kere denk geldim İSLAM I aşağılamak bu kadar kolay olmamıştı hiçbir dönem. Sen diğer yazılanlara bir bak istersen.

Şu konu içinde, İslama sen gibi hakaret edenini görmedim daha.

Yapma Allah aşkına bu sitede kaç kere denk geldim İSLAM I aşağılamak bu kadar kolay olmamıştı hiçbir dönem. Sen diğer yazılanlara bir bak istersen.
Evet buldukları ilk fırsatta nefret kusanlarda yok değil ama sizin onlardan bir farkınız yok şu dilinizle.

Cevap yazıp sizin bu şekilde coşmanızı saglamamak lazım aslında.

İslam'ı savunmak bu değil, gelip burda klavye üzerinden şov yapmayın.

Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.

Allah sizin gibilere fırsat vermesin. Sizin gibilerin hakim olduğu ülkeleri de görüyoruz. Ayrica nickin de olay yaratmak icin seçildiği belli Mune Mune

Evet buldukları ilk fırsatta nefret kusanlarda yok değil ama sizin onlardan bir farkınız yok şu dilinizle.

Cevap yazıp sizin bu şekilde coşmanızı saglamamak lazım aslında.

İslam'ı savunmak bu değil, gelip burda klavye üzerinden şov yapmayın.
klavyeden havlayanlara sadece klavyeden karşılık verilir artık insanların çoğu vaktini sosyal medyada öldürüyor onlar düşüncesini yazarsa bende yazarım istediğim gibi. Ne de olsa anayasada İSLAM a küfür etmek suç değil vicdan özgürlüğü.

etkiye tepkidir benim yazdıklarım. Onlar öyle yazmasa bende böyle cevap vermem.

Kimsenin hakaretvari yazdığı yok, düşüncelerini aktarıyorlar.
Başkasının bir şey demesine de gerek yok; sen, inandığın dine hakaret gibisin zaten. Bence bi bak yazımına-davranışlarına.

benim gibileri komple yok etmek istiyorsan iç savaş çıkarıp bizleri katletmeniz lazım aksi halde çok zor. Bizleri çoluk çocuk öldürseniz bile asla bitmeyeceğiz bunu anla !
Yavrum benim iç savaş definde az önce şeriat ve ortadoguyu övdün ya sen hah iste oralarda iç savaşın alası yaşanıyor..birbirini yiyor müslümanlar..mezhep,şeriat düzen vs diye diye yüzyıllardır barış ortamı olmadi hiç.. don bir bak kendi zihniyetine yabancı gelmeyecek..oralara gidersen kendini bulacaksın..ama kendine bile düşman olabilirsin bunu bil de öyle git..
Bu arada bizler savaştan değil barıştan yanayız bir kez bile nefretle yaklasmadik..

Allah sizin gibilere fırsat vermesin. Sizin gibilerin hakim olduğu ülkeleri de görüyoruz. Ayrica nickin de olay yaratmak icin seçildiği belli Mune Mune
senin batılı ağababaların ortadoğudan çekilirse şayet hiçbir sorun kalmaz. Böyle devam edin ama ben ölen müslümanları asla unutmayacağım asla !

Sana cep numaramı vereyim kendine güveniyorsan yüzüme söyle ha ne dersin. Her yıkılan sistem gibi laikliğinizde er ya da geç yıkılacak bundan kaçış yok !

bu kişi şikayet edilmeli soruşturma açılmalı
burası laik bir ülke, beğenin ya da beğenmeyin
anayasada kapı gibi geçiyor mu geçiyor
halkı düşmanlığa sürükleyip kışkırtıyorsunuz
beğenmiyorsanız başka ülkeye gidin mesela arabistan

bu kişi şikayet edilmeli soruşturma açılmalı
burası laik bir ülke, beğenin ya da beğenmeyin
anayasada kapı gibi geçiyor mu geçiyor
halkı düşmanlığa sürükleyip kışkırtıyorsunuz
beğenmiyorsanız başka ülkeye gidin mesela arabistan
kes sesini Allaha ve peygambere her türlü şeyler söyleniyor burada kes sadece. İsterseniz istiklal mahkemeleri kurup müslümanları asabilirsiniz çünkü sistem sizsiniz zaten ! icraate geç ve beni hapse attır bakalım genç kız !

Banlanacagım için yazıcam laiklik aslında islam dinininde özgürce yaşanmasına katkıda bulunuyor...

burada ibadet yasağı türban yasağı yok...
Ama buradaki düşünce diğer insanlar illa müslüman olacak illa bu kurallara uyacak yani düşünce böyle dar...

“dinde zorlama yoktur” bunu peygamberler de demiyor mu??

ee şimdi insaları zorlamak islam mı?

kes sesini Allaha ve peygambere her türlü şeyler söyleniyor burada kes sadece. İsterseniz istiklal mahkemeleri kurup müslümanları asabilirsiniz çünkü sistem sizsiniz zaten ! icraate geç ve beni hapse attır bakalım genç kız !

sizin gibileri çok gördük
bi kuyruğunuza basılsa ben yazmadım kuzenim yazmış diye ağlarsınız
pişmanım dersiniz, anca burda ahkam kesmeyi bilirsiniz
klavye delikanlıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X