- Konu Sahibi Evlat Kokusu
sıkıntı yok ben içimdekileri boşalttım bundan sonrası umrumda değil.Birazdan hakettiginiz yere gideceksiniz sorun yokta, ben ruh halinizi vahim buldum. Vahim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıntı yok ben içimdekileri boşalttım bundan sonrası umrumda değil.Birazdan hakettiginiz yere gideceksiniz sorun yokta, ben ruh halinizi vahim buldum. Vahim...
sen de Allah düşmanı kafirlerle bir olup ölen müslümanlara küfür et. Devam.
konumum gaziantep 0 531 888 39 64 al bak sana tüm bilgilerimi verdim eğer gidip şikayet etmezsen ve beni üç ay içinde hapse attırmazsan senden adisi yok anladın mı herkesi kendin sanma havlama daha fazla.sizin gibileri çok gördük
bi kuyruğunuza basılsa ben yazmadım kuzenim yazmış diye ağlarsınız
pişmanım dersiniz, anca burda ahkam kesmeyi bilirsiniz
klavye delikanlıları
Konunun ilk hali buymuş sanırım konu sahibi Arya ya katılıyorum ve arttırıyorum bence kendi problemlerinizle ilgilenin biraz yıllarca çalıştım hala çalışıyorum kim kimin sevgilisi evli mi bekar mı kimle el ele ne içmiş hatırlamam çünkü ilgilenmem çünkü kendi dünyamda mutluyum çünkü banane sizde milletle değil biraz kendinizle ilgilenin hani diyorsunuz ya Allah korkusu yok mu bedeli ağır bu laf bana hep saçma gelmiştir demekki Allahtan korkmasanız bedeli olmasa normal yani öyle mi ? Böyle bir olay varsa bu ahlaksızlıktır dinde kimseye otomatik ahlak gelmiyor ahlak kişiye karaktere bağlıdır korkuyla olan ahlakın hiçbir anlamı olmaz kendinizi millete kurup kurup ölmelerini dilemektense kendi işinize odaklanın çalışmaya gidiyorsunuz milleti izlemeye değilMilleti takip etmek, konuştuklarini dinlemek, tanimadan yargilamak, hatta burda konu açip dedikodusunu yapmak çok ahlakli evet
![]()
suriyede gördük o laikliği. Kendini kandır.
boş tehditi bırak icraate geç yoksa ben sana burada sinkaflı şeyler söyleyeceğim.sizin gibileri çok gördük
bi kuyruğunuza basılsa ben yazmadım kuzenim yazmış diye ağlarsınız
pişmanım dersiniz, anca burda ahkam kesmeyi bilirsiniz
klavye delikanlıları
Al sana şeriat ülkelerinden manzaralar:
https://o nedio.com/haber/kuran-yaktigi-iddiasiyla-linc-edildi-ve-yakildi-insan-evladinin-canavarlasmakta-sinir-tanimadigini-gosteren-ferhunde-874984 ( Boşluğu sil)
Tam sizin gibi sadistlerin arayıp da bulamadığı ortam.
İslam, kalp malp deyip duruyorsun da; "Lanlı lunlu" konuşup, -reelde bana denk gelsen- diye millete laf altından dayak göndermesi yapıyorsunuz. Troll olduğunuza inanmak isterdim ama siz gibi tiplerden hala mevcut, güleceğim, gülemiyorum da.
Madem bu kadar şeriat hasreti çekiyorsun, laik ortamda boğuluyorsun; milleti Amerikalara Avrupalara göndermek yerine, sen şeriatın hali hazırda yaşandığı yerlere gitmeye ne dersin?
Hemen konuyu görmüş, üşenmemiş üyelik alıp damlamış milletle dalaşa girmeye başlamışsın ki kim bilir bunu kaç farklı yerde kaç ortamda yapıyorsun; bunu yapacağına şeriatla yönetilen ülkelere baksan, birine bir bilet alsan aslında sen de rahatlarsın, biz de.
Bu söz Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü benim değil. Ve ben onun ağzından ve kaleminden çıkan her kelimeye kendime bile inanmadığım kadar inanıyor, kendime bile güvenmediğim kadar güveniyorum. Senin gibilerin bile bu ülkede özgürce yaşamasını sağlayan bu büyük adamı ATAM'ı sen yoksa tanımıyor musun delikanlısuriyede gördük o laikliği. Kendini kandır.
senin gibilerinin ilahı olan atatürkün sözleri beni bağlamıyor. benim çocuklarım o adamın sıkı birer düşmanı olacaklarBu söz Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü benim değil. Ve ben onun ağzından ve kaleminden çıkan her kelimeye kendime bile inanmadığım kadar inanıyor, kendime bile güvenmediğim kadar güveniyorum. Senin gibilerin bile bu ülkede özgürce yaşamasını sağlayan bu büyük adamı ATAM'ı sen yoksa tanımıyor musun delikanlı![]()
Senden rica etsem muneye özelden yazarmısın acaba bazı şeyleriya anti laiki üye yapana kızdım..
gidin ya.
Herkesin hayati kendi bilir demek olacak, mecbursunuz. Karsinizdaki musluman mi bilemezsiniz her seyden once. Burada kizlik zari onemsemeyen bir suru insan var diyorsunuz, ne biliyorsunuz ne kadar inancli? Sizin alaniniza girmiyorsa evet herkes nasil yasayacagini kendi bilir. Baskasinin hayatina burun sokamazsiniz.Can kimsede Allah korkusu kalmamış herkes normal bişeymiş gibi zina yapmaya başladı bide demezler mi kızlık zarı bekaret namus olarak görmüyorum diye burda öyle olan bi çok kişi var herkesin hayatı kendi bilir demek olmuyo eğer sen bi müslümansan müslüman kardeşin için endişe duymak zorundasın halis iman bunu gerektirir Allah hidayet versin (Fe Eyne Tezhebun)BU gidiş nereye bilmiyorum bütün müslümanların doğru yolu bulmaları için dua etmekten başka çaremiz yok malesef
Yıl 1995..yer adalar vapuru..suriyede gördük o laikliği. Kendini kandır.
Sayın Müslüman olduğunu söyleyip bırada herkese nefret kusan din kardeşim; neden burada din kardeşlerine nefret kusuyorsun? Neden mesela Filistin de katledilen Müslümanların haklarını savunmak için sesini duyurmak için birşeyler yapmak yerine bir KADIN sitesinde MÜSLÜMAN kadınlara nefret kusuyorsun?boş tehditi bırak icraate geç yoksa ben sana burada sinkaflı şeyler söyleyeceğim.
çok korkak birisin sana cep numaramı ve konumumu yazdık yapabileceğin şey bu mu. ahahahahahbu şahsiyetin ikinci üyelik olduğu çok belli
konulara ve üyelere çok vakıf
ilk üyeliği neyse ortaya çıkarılsın lütfen
ve bu kişiye cevap verildiği için banlama yaparsanız ayıp edersiniz.Mune
alanen hassas bi konuda kışkırtma var
treni izler gibi izlememizi bekliyemezsiniz heralde herkesin bi sabrı var
yine mi aynı yalan her yerde farklı versiyonlarını duydum.Yıl 1995..yer adalar vapuru..
Karşımda oturan 2 genç hanım.. Irandan gelmişler.
Üstlerinde mini etek askılı bluz saçlar açık..wc de iki adet çarşaf.
Özgürlük iste bu diye bağırıyorlar.
Allah için degil sistem için kapalıydılar..
Burdaki ana fikri çöz bakalım anti laik kardeş
çok korkak birisin sana cep numaramı ve konumumu yazdık yapabileceğin şey bu mu. ahahahahah