Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de sana gelelim ....

Saçma sapan yüzünden değil konu dışı yazdığınız için banlanıyorsunuz. Bir diğer konuda zahmet olacak ama konuyu şikayet et linkinden şikayet etseydiniz bu kadar uzun süre konu burada kalmazdı. Lütfen biraz kendinize bir şeyler katın şiakey et butonunu kullanmayı ve sitede işleyişi öğrenin.
İlk yazdığından beri şikayet butonuna basıp rapor ettim her mesajını. Eminim benim gibi bir çok arkadaşım da şikayet etti. Ve bu ne idüğü belirsiz şahıs hala Atam'a kadar kin kusmaya devam etti. Ve siz sayfalardır müdahale etmediniz. Şimdi de gelmiş bizim tepkimize tepki veriyorsunuz?

Sahsen cidden bilmiyordum..ogrenmis oldum saka yapmiyorum yani :) ornegin kufurlu falan bir nick sanki konulamaz gibi bir sistem var saniyordum, cahilligime verin:)

herkes biliyorsa super.

bilmemek değil öğrenmemek ayıp... Tabii ki bir filtre var ama anti laik gibi bir üye adını filtreye koymak kimsenin aklına gelmez. AntiLakik kelimesini filtre ederiz, adam araya çizgi koyar, nokta koyar, boşluk koyar... Yani bunun çözümü yok.

Sanırım şaka yapıyorsunuz ! Üye adınızı seçerken bize onaya mı düşüyor ? Müsade edildi ne demek ? biz mi üye adına onay veriyoruz ? Sanırım şaka yaptınız yoksa böyle bir onay mekanizması olmadığını herkes biliyor.
erkegin biri burda üye olursa nasıl anliyorsunuz?:KK53:

Bimer diye defalarca yazdım ama yeniden yazayım. Bimer'e şikayet edebilirsiniz. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bizim tarafta neler yapıldığı, açıkçası önlem alınmaması adına burada açıklanmıyor.
Bimer'i biliyoruz sevgili Kazen. anlatamıyorum galiba bazı bilgilere ihtiyaç oluyor diye.

Neden ciddiye alıp konuyu ciddiye çevirdiniz ki ya geri trollüyorduk ne güzel :KK70:

Beslemişsiniz yani trollü

dün kızılay muhabbetine herkes şikayet için koşturuyordu yarışıyordu herkes birbiriyle şikayet için

şuan neden çok az bi azınlık var şikayet taraftarı ?
twitterden her mesajını yaymaya çalışıyorum bu mahlukatın
cimer bimer heryere de yazcam

ama çoğu kişinin duyarsız kalması tuhaf geldi

İlk yazdığından beri şikayet butonuna basıp rapor ettim her mesajını. Eminim benim gibi bir çok arkadaşım da şikayet etti. Ve bu ne idüğü belirsiz şahıs hala Atam'a kadar kin kusmaya devam etti. Ve siz sayfalardır müdahale etmediniz. Şimdi de gelmiş bizim tepkimize tepki veriyorsunuz?

Bakın 180 tane şikayet var. Şikayetler önem sırasına göre değil şikayet ediliş zamanına göre değerlendiriliyor.

Müdahale etmediniz artık haddinizi aşan bir cümle olmaya başladı. Müdahale etmemek demek görüpte izin vermek demek ! Haddiniz aşıp artık saçmalamayın !

natomermer.webp

dün kızılay muhabbetine herkes şikayet için koşturuyordu yarışıyordu herkes birbiriyle şikayet için

şuan neden çok az bi azınlık var şikayet taraftarı ?
twitterden her mesajını yaymaya çalışıyorum bu mahlukatın
cimer bimer heryere de yazcam

ama çoğu kişinin duyarsız kalması tuhaf geldi

Olur mu abla ne şikayeti ? KK da şikayet ettin ya yeter : )))) Burada birşey yapılmıyor mu denmesi duyarsızlık gidip şikayet etmek esas duyarlı bir vatandaşın yapması gereken.

Bakın 180 tane şikayet var. Şikayetler önem sırasına göre değil şikayet ediliş zamanına göre değerlendiriliyor.

Müdahale etmediniz artık haddinizi aşan bir cümle olmaya başladı. Müdahale etmemek demek görüpte izin vermek demek ! Haddiniz aşıp artık saçmalamayın !

Eki Görüntüle 2559108
pardon? saçmalamayın derken? Ben haddimde yazıyorum ama bence siz haddinizi aşıyorsunuz şu an!

Bimer'i biliyoruz sevgili Kazen. anlatamıyorum galiba bazı bilgilere ihtiyaç oluyor diye.

hiç bir bilgiye ihtiyaç yok. Sanırım Bimer'i hiç kullanmadınız.

- Bimere girip ilgili mesajı şikayet edebilirsiniz.
- Savcılığa gidip bir dilekçe verebilirsiniz.

her ikisinde de sizden kullanıcı bilgileri istenmez. Savcılık bu bilgileri bizden ister, sizden değil.

Hanımlar, şikayeti falan tartışmanın manası yok.

Eğer gerçekten bir şey yapmak istiyorsanız bu şahsı savcılığa ihbar edin ve bunu sosyal medyada paylaşıp, kamuoyu oluşturmaya çalışalım.

Kk'dan banlanmış, banlanmamış bir önem arz etmiyor. Önemli olan bu tiplerin, Atatürk'e Anıtkabir'de hakaret eden meczuba olduğu gibi, gözyaşları içinde gözaltına alındığını görmemiz.

Neden ciddiye alıp konuyu ciddiye çevirdiniz ki ya geri trollüyorduk ne güzel :KK70:

Beslemişsiniz yani trollü

Bunlara ses çıkarmadan durulmaz kuzum, trollük yapılacak şey var yapılmayacak şey var; "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, aşağılama" suçları var; kurucu liderimizi, Atamızı sevmek zorunda değil kimse (Bıraktığı emanetin kıymetini anlayabilecek kapasitede olmayabilirler), ama oturduğu yerden saygısızlık/hakaret etmek, bunu zerre çekinmeden aleni yapabilecek kadar şuursuzlaşmak kimsenin haddine değil.
Sadece cevap vermekle kalınmamalı, artı şikayet de edilmeli.

Kusura bakmayın sevgilisi için 9 yıllık karısını döven bir adama sinir olup yazdım konuyu. Kadının kafasından, kulağından kan geliyordu.. Hala üzgünüm kadının tek suçu sevgilisiyle kocasının yatakta resimlerini gördüğü için adamı evden kovmak beni rezil ettin diyip dövdü hemde nasıl 😠😠😢😢 kusura bakmayın başlık için

Merhaba kızlar ya ben çok sinir oluyorum. Çalıştığım yer fabrika kesim olduğu için yan tarafta hem mağaza hem restorant. Avm tarzı değil sakin biyer çalışan sayısı çok. Buraya 1 adam 2 3 farklı bayanla el ele geliyor, sonra bi bayan bi adam geliyor bira falan içiyor ama ikiside farklı kişilerle evli birbirlerine eşim şöyle böyle diyorlar. Zina nekadar popüler olmuş artık ya 🙄😱Anlaşamayan her çift boşanan bilir ama neden zina?? Alt kattaki komşumu bile başka kadınla samimi bir şekilde yemek yerken gördüm ya banamı denk geliyor yada artık heryerde böylemi? Allah korkusu olsa keşke biraz olsun bu günahın bedeli nekadar ağır herkes bilse keşke. Sinir oluyorum diye yazmak istedim. Kimsenin fikir vereceği konu değil belkide ama işmi değiştirsem? Heryerde olurmu böyle şeyler. 😱
⬆️
Asıl mesajınız böyleymiş, değiştirmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X