- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Eşini aldatmanın cinayetten farkı yok bence de...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yazdığından beri şikayet butonuna basıp rapor ettim her mesajını. Eminim benim gibi bir çok arkadaşım da şikayet etti. Ve bu ne idüğü belirsiz şahıs hala Atam'a kadar kin kusmaya devam etti. Ve siz sayfalardır müdahale etmediniz. Şimdi de gelmiş bizim tepkimize tepki veriyorsunuz?Bir de sana gelelim ....
Saçma sapan yüzünden değil konu dışı yazdığınız için banlanıyorsunuz. Bir diğer konuda zahmet olacak ama konuyu şikayet et linkinden şikayet etseydiniz bu kadar uzun süre konu burada kalmazdı. Lütfen biraz kendinize bir şeyler katın şiakey et butonunu kullanmayı ve sitede işleyişi öğrenin.
Sahsen cidden bilmiyordum..ogrenmis oldum saka yapmiyorum yani :) ornegin kufurlu falan bir nick sanki konulamaz gibi bir sistem var saniyordum, cahilligime verin:)
herkes biliyorsa super.
erkegin biri burda üye olursa nasıl anliyorsunuz?Sanırım şaka yapıyorsunuz ! Üye adınızı seçerken bize onaya mı düşüyor ? Müsade edildi ne demek ? biz mi üye adına onay veriyoruz ? Sanırım şaka yaptınız yoksa böyle bir onay mekanizması olmadığını herkes biliyor.
Bimer'i biliyoruz sevgili Kazen. anlatamıyorum galiba bazı bilgilere ihtiyaç oluyor diye.Bimer diye defalarca yazdım ama yeniden yazayım. Bimer'e şikayet edebilirsiniz. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bizim tarafta neler yapıldığı, açıkçası önlem alınmaması adına burada açıklanmıyor.
Sabahtan beri delikanlı diye boşa yazmıyorumO şahıs erkekmiş ya![]()
İlk yazdığından beri şikayet butonuna basıp rapor ettim her mesajını. Eminim benim gibi bir çok arkadaşım da şikayet etti. Ve bu ne idüğü belirsiz şahıs hala Atam'a kadar kin kusmaya devam etti. Ve siz sayfalardır müdahale etmediniz. Şimdi de gelmiş bizim tepkimize tepki veriyorsunuz?
dün kızılay muhabbetine herkes şikayet için koşturuyordu yarışıyordu herkes birbiriyle şikayet için
şuan neden çok az bi azınlık var şikayet taraftarı ?
twitterden her mesajını yaymaya çalışıyorum bu mahlukatın
cimer bimer heryere de yazcam
ama çoğu kişinin duyarsız kalması tuhaf geldi
pardon? saçmalamayın derken? Ben haddimde yazıyorum ama bence siz haddinizi aşıyorsunuz şu an!Bakın 180 tane şikayet var. Şikayetler önem sırasına göre değil şikayet ediliş zamanına göre değerlendiriliyor.
Müdahale etmediniz artık haddinizi aşan bir cümle olmaya başladı. Müdahale etmemek demek görüpte izin vermek demek ! Haddiniz aşıp artık saçmalamayın !
Eki Görüntüle 2559108
Bimer'i biliyoruz sevgili Kazen. anlatamıyorum galiba bazı bilgilere ihtiyaç oluyor diye.
Neden ciddiye alıp konuyu ciddiye çevirdiniz ki ya geri trollüyorduk ne güzel
Beslemişsiniz yani trollü
anti laik diye kadin yazmaz. erkek olduğu anlamişsin tebrik ediyorum:)Sabahtan beri delikanlı diye boşa yazmıyorum![]()
Ve siz sayfalardır müdahale etmediniz.
pardon? saçmalamayın derken? Ben haddimde yazıyorum ama bence siz haddinizi aşıyorsunuz şu an!
Kusura bakmayın sevgilisi için 9 yıllık karısını döven bir adama sinir olup yazdım konuyu. Kadının kafasından, kulağından kan geliyordu.. Hala üzgünüm kadının tek suçu sevgilisiyle kocasının yatakta resimlerini gördüğü için adamı evden kovmak beni rezil ettin diyip dövdü hemde nasılkusura bakmayın başlık için