Şiddet görüyor ve ailenizden ölüm tehdidi alıyorsunuz. Hiç mor çatı yı araştırdınız mı. Ben 2 kişiyi biliyorum oraya sığınan. Kimse yerini yurdunu bilmiyor. Hep arkanda oluyor. Meslek Edindirme psikolojik danışmanlık vs hersey mevcut. Biri evden yeni kaçan bir kız. Polis babasına bile yerini söylemiyorMrb arkadadlar basta benim konu basligima takilanlar cok oluyor hemen kisaca aciklayayim benim esimle yasadigim hayat gozumde zindan dan farksiz oldugu icin kendimi esir hissetigim icin vede konularimin devamini hatirlamaniz icin yaziyorum zindan diye tesekurller. Arkadaslar mevzum esimden kendi ailesi yuzundensiddet gormustum. 2 ay baba evinde kaldiktan sonra esim beni almayagelmisti. Kararim kesin demistim bosanacaktim bu adamdan olmadisebepse kendi ailemdi babam ve abim yuzunden eger bosanirsam beni oldurceklerini soylediler cahiller kisacasi dondum zindana suan ayni adam tek fark anneme git demiyor ama yine icinden kinlendigibi biliyorum kucuk bir seyde siddete basvuruyor.lutfen kizmayin bana kardeslerim inanin bende bu hayati istemiyorum sadece ailem arkamda olmadigi icin 1 sans vereyim dedim olmadi. Simdi esimi karsima alip adamca bosanmak istiyorum dicem ama yok bende o cesarett nerde lutfen bana bir cozum bulun bu hayati istemiyorum yasim 23 cocuk yok 2 yildir evliyim bu cahillerin icinden kurtulmak istiyorum((((kocam kopegine dondum diye bana kizanlar olcak kesin ama kizamyib bende donmek istemiyordum ama baska carem yoktu anca kadin siginma evine giderdim o cesarete bende yoktu oz babaniz git yoksa seni olduruum deseydi sizde donmek zorunda kalirdiniz.ama bu sin sadece konusupp bitirmek istiyorum Allah askina bana bir cozum simdiden cok tesekkur ediyorum
Kadın olmak zor. Bu topraklarda daha zor.
zormu canindan geciyorsun arkadasim maleseffKadın olmak zor. Bu topraklarda daha zor.
Yorumun icin teskur ederim duydum ama benim mevzum kalcak yer degil ablam var saolsun kapim sana acik diyor ailem lafta konusur sadece ben manevi acidan cok zedelendigim icin geri dondum kaldiramdim zorluklariŞiddet görüyor ve ailenizden ölüm tehdidi alıyorsunuz. Hiç mor çatı yı araştırdınız mı. Ben 2 kişiyi biliyorum oraya sığınan. Kimse yerini yurdunu bilmiyor. Hep arkanda oluyor. Meslek Edindirme psikolojik danışmanlık vs hersey mevcut. Biri evden yeni kaçan bir kız. Polis babasına bile yerini söylemiyor
tesekur ederim arastirvam bakalim insallah kurtulurumCesaretiniz yok ama arastirirsaniz sizi cesaretlendiricek cok araci var bence genis capli bi goz atin
Ailen bunu sana reva görüyorsa eloğluna bir şey diyemem. Yalnız kalmışsın. Kadın sığınma evleri şartları nasıldır bilmem ama bir aratırsan iyi olur sanki tek çare bu gibizormu canindan geciyorsun arkadasim maleseff
tesekkurler yorumunuz icin zaten ailem boyle yapyigi icin esim ice tepeme cikti yuz buldu her firsatta eli havada kopeginAilen bunu sana reva görüyorsa eloğluna bir şey diyemem. Yalnız kalmışsın. Kadın sığınma evleri şartları nasıldır bilmem ama bir aratırsan iyi olur sanki tek çare bu gibi
mrb canm yorumun icin tesekkur ederim inan o kadar cahiller davayi acmaya bile gitmeye firsat yok cunku tek bir yere gidemem ya ama bu adami karsima alip bosanmak istiyorum senden demek istiyorum ama cesareti toparlayip soyleyemiyorum korkuyorumCanım Merhaba,
Biraz cesaretini toplayabilsen keşke , her şey yoluna girecek ,sende mutlu olacaksın .
Boşanma konusunu nasıl söylerim demişsin !
Söylemeden dava açman daha sağlıklı sanki .
aynen anlamadigi icin boyle zordayim hangi laftan anlar bende bulamadimŞiddet uygulayan birine boşanmak istediğini anlatamazsın zaten anlamakta istemez..
tesekkurler yorumunuz icin zaten ailem boyle yapyigi icin esim ice tepeme cikti yuz buldu her firsatta eli havada kopegin
Saol canim Allah seninde yardimcin olsun evet sansim cocogum yok benim kalcak yer sorun degilnablam var saolsun ama esimi bosancagimi nasil soylicem ve o nasil kabul edicekCanım Rabbim yardımcın olsun ,Şansın şuan çocuğun olmaması ,senin hayatına benzer komşu vardı ,kendi hayatımı da tehlikeye sokup onu sığınma evine teşvik ettim, çünkü başka çaresi yoktu ,5ay orda yaşadı çocuğuda vardı 2 tane sağolsunlar çok yardımda bulundular ev,iş bulup hayatına yeniden başladı almanca bilmediği için sürekli irtibattaydım sığınma eviýle ,şuan bana uzak ama rahat ama Türkiye'de nasıl bilmiyorum tel.la bilgi al kendini bırakma, Âllah yardımcın olsun
zaten yemegi olsun her seyi dort dortluk karsiliyorum ama aramizda kucuk bir mevzu gecsin hemen alevleniyor sidedet pozisyonuna geciyor pislik adamkendini dövdurme barı yazık uzuldum ya ver yemeğini suyunu ugrasmasın senle.
yıne de döverse hıç bısey yapma direkt hastaneye git rapor almak için şikayet etmene bıle gerek yok kamu davası açılıyo zaten.
tesekkurler yorumunuz icin zaten ailem boyle yapyigi icin esim ice tepeme cikti yuz buldu her firsatta eli havada kopegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?