ZINDANA DöNDůM

Böyle ailelerin allah cezasını versin. Ulan bu yaşa sen büyüttün getirdin döv ama yollama ne demek. Nasıl bir baba o . Baba sıfatına yakışmayan bir baban var kusura bakma. İçimden çok saydım babana da kocana da . Peki annen o nediyor ?
Senin için çok üzüldüm inan bana. Sen eşin olacak o pislikle konuşunca yine şiddet göstercek. Ama bu evladının arkasında duramayan ailenin suçu. Git babana de ki ya o öldürecek ya siz madem öyle siz öldürün bitsin eziyet. Bu boyutta sana dön derler mi ? İlk şiddet de git ablana ve aç boşanma davası sakın konuşma çünkü seni hırpalayacak.
Canım kendini koru , hiç tartışma kurtulana kadar he de geç. Ama ne olur sakın ömrünü bu pislikle ailen yüzünden heba etme.

Son düzenleme:
yorumun icin tesekkur ederim evet okulama devam edip kpss kazabilirim yapabilirim basarcagima inanaiyorum ama bir tik cesaret alip esimle konusmam lazim once

Aileme ne kadar sicak daransamda kocam olacak iki yuzluyu tutuyolar
Dovebilirsin doyorlar ailem sahip vikmaz cok cahiller ben onlari sldim dayak yiyim eziyet cekeyim fark etmez bizimkiler icin bosanmak ayip ya oyizde katlanacakmisim cahill bir aile var

yorumun ocin saol canim ben kacamam icinde bulundugum durum okadar zorki kacdam bu sefer olayi namus meselesi yaparlar daha cok basima bela olurlar boyle kor cahiller cunku

saol yorumun icn canim mor catiyi simdi sizden ve arkadaslardan duydum arastoricam dedignz gini ablama gitsem beni yine rahat birakmicaklar ablam evli onunda gizurunu kaciriyorlar zatrn(

çocuğun yoksa aslında kurtuluşun daha kolay olabilir
eşin çalışmana karşı mı?
eğer karşıysa da ikna et ve çalışmaya başla para biriktir
daha sonra işinde biraz deneyimin olunca da kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin zamana gelince boşan eşinden hatta başka bir şehre kaç iş bulup çalışmaya orada devam edersin ama bunun için iş bulana kadar seni idare edecek paran olması gerek.
Ama bu sürede sakın ama sakın çocuk yapma.

tek basiniza soylemeyin bence. eger ablaniz gelirse ablanizi cagirin ayni sehirdeyseniz tabiki. ablanizla beraber soyleyin. tek soylerseniz el kaldirir diye dedim. neden boyle keske kadinlar bu durunda kalmasa cok ama cok uzuldum...
Yorumunuzicin tesekkur ederim ablamla ayni sehirde degiliz garibim benim yuzumden cok hiziru bozuldu onunda onu olaya katmak istemiyorum

ablana git sana kapim acik demis bide polisten koruma talep et
saolasin yprumun icin ablam kapim hrt zama acik dedi Allah razi olsun bana hep destek ama babam ve abim onuda rahat birakmiyorlar sonra dediginiz gibi bir afim atinca direk koruma talep edicem

inanamiyorum bir baba evladına nasıl der boyle bir şey canım kızım gözüm gibi bakıyoruz ve ne olursa olsun yanındayım onun

yorumun icin tesrkkur ederim evet kendine ceki duzen hic vermedi en kucuk birseyde fiziksel ve sozlu siddet uyguluyor zaten benim hatam basta bosanma davami kendim acicaktim kusken oyle tapsaydim bitmis olcakti

yorumunuz icin vede sosyal hozmetlere benim icin baktiginiz icin cok treskkur ederim devlet kapisi bana en guvrnilir yer suan

Visne27 baban eşine benim kızımı döv ama bize gönderme demiş değil mi? Yanlış anlamadım dimi , sen boşansan ne yapacaksın ki bence evden kaç kimse bilmesin yerini
evet canim yanlis anlamafiniz babam dov ama bize yollama dedi esime ustellik sirtini sivazladilar bizde bosanmak ayip diyorlar pisler oyizden boyle eziyet cekmeme goz yimuyorlar

yorumun icin tesekkur ederim arkadasim evet baba bile denmez benim babam denilecek adama resmen beni elleriyle atese attilar bende omrumu bu adamla hepa etmek istemiyorum rabim yardimcim olsun(((annemi sordunuz annnem garibim hasta hic bir seyin farkinda degil oda zamaninda babamdan eziyet gordugu icin oyle oldu zaten

saol canim yorumun icin rsim kopegi calismama izin vermiyor evet cpcugum yok benim bekarken is tecrubem var markette faln calismistin ama bu sureclerde para lazim biraz biriktiprip oyle adim atmam lazim

yorumun icin teskkur ederim evet sizin dediginiz gibi bende kendime soruyorum ben kendime ne yapmaya calisiyorum korkuyorum hayatan sanirim kabugumdan cikamiyorum(cesaret toplayamiyorm hayatan korkuyorum Allahim bana yardim etsin

yorumun icin teskkur ederim evet sizin dediginiz gibi bende kendime soruyorum ben kendime ne yapmaya calisiyorum korkuyorum hayatan sanirim kabugumdan cikamiyorum(cesaret toplayamiyorm hayatan korkuyorum Allahim bana yardim etsin

iŞTE onu diyorum kır kabuğunu çık içinden yoksa parçaları sana batmaya devam edecek,
Ruhunda ve üzerinde inanılmaz yaralar açacak,vaktin varken kendine bunu yapma !!

yorumunuz icin cok tesekkur ederim okadar net dedidiniz ki be kendi aklimin bezelye kadar olduguna inanmiyorum olsaydi salak gibi bu adama katlanmazdim korkmazdim giclu olurdum neden guclu olamiyorum hayatan bu kadar korkuyorum ama yapicam sonunda kurtulcam bu adamdan insallah

Eger soyleyince yine siddete basvuracagina eminsen söyleme. Yani ayrılacağını mesajla bildir ona. Kizkardesine git ve sonra da boşanma davası ac.

Ya da konusacaksan da yanında birileri olsun. Nolur nolmaz yanliz konuşma bence.

Iyide öyle oldurulmek kolay mi boş laf bunlar kadın sığınma evine git ailenide sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…