- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Canim basta yorumun icin tesekkur ederim rabim dualarinizi kabulmetsin cok saolun evet babami alip yaninda esimin konustum ama baba bile demek istemiyorum cahiller siddetin boyutu kolumdan belli oluyordu mosmordu esimde inkar etmedi zaten babamin karsisinda ama babam olacak mahluk bana bosanmak olmaz seni oldururuz ayiptir dedi hemde esime dov ama bize yolama dedi ya((bunlari size soylerken icim parcalaniyor ama napiyim hayattt
yorumun icin tesekkur ederim evet okulama devam edip kpss kazabilirim yapabilirim basarcagima inanaiyorum ama bir tik cesaret alip esimle konusmam lazim onceGeçmiş konundan hatırladığım canım, sana şiddet uygulamıştı, bir daha yaparsa bunu hemen hastaneye acile gidip, polis çağırırlar zaten oraya, rapor alıp, mahkemeyi açabilirsin.. Barolar avukat sağlıyor.. Ailene dönmesende bir süre sığınma evinde kalabilirsin, koruma isteyebilirsin, eğitimine devam edip, meslek sahibi olup hayatına devam edebilirsin..
-Eşinle konuşarak ayrılmak istiyorum diyorsunda, diyelimki ikna ettin, e ailenin yanına dönemiyorsun.. Dönsende orasıda ayrı zindan olacak boşanınca..
-Diğer seçenekte boşanana kadar ders çalış kpss veya üniversite sınavlarına çalış.. Ama çocuk yapma, o arada ne olursa olur..
Aileme ne kadar sicak daransamda kocam olacak iki yuzluyu tutuyolarGeri döndün Ailen istediği için, beni gönderdiğiniz için geldim ama durumlar böyle diye biliyorlarmı ?
bence kendi Ailene sıcak yaklaş onların senin arkandan durması için uğraş asıl sorun sana sahip çikmamalari
sahip çiksalar eşin değişir ,Ailen biz sana şans verdik böyle devam edersen bu evlilik biter demeli
esin huzursuzluktan, mutlu herhalde
yorumun ocin saol canim ben kacamam icinde bulundugum durum okadar zorki kacdam bu sefer olayi namus meselesi yaparlar daha cok basima bela olurlar boyle kor cahiller cunkuÇok üzüldüm kendinize dikkat edin lütfen. Çocuğunuz da yok kaçın kurtarın kendinizi. Ben sırf kurtulayim diye yurt dışına bile kaçardim inanin. Bir tanıdığım da eski eşinden dayak yiyormus en son dövdüğünde başını cam sehpaya çarpmis ve o gün pes etmiş 2 aylık hamileymis ve o adamla hiçbir bağı kalmasın diye ağlaya ağlaya bebeği aldirmis. Ve kaçmış. Darp raporu almış mahkemeye gitmeden boşanmis adam darptan hapse girmis. Abisinin yanına gelmiş mahmeme ile adini değiştirmiş abisi is bulmuş. Şuan başka biri ile evli çocuğu da var ve cok mutlu. Kendinize güvenin boşanmak istiyorum. Demeyin kaçın gidin bence. Zaten darp raporu alırsanız muhtemelen hapse de girecek. Kendinize bir iş bulun başka şehre gidin. Çekmeyin bu eziyeti.
saol yorumun icn canim mor catiyi simdi sizden ve arkadaslardan duydum arastoricam dedignz gini ablama gitsem beni yine rahat birakmicaklar ablam evli onunda gizurunu kaciriyorlar zatrnçok üzücü ya
bu adam senden boşanmak istemezse türlü eziyetlere devam ederse ya
bence sen mor çatıyı kalabilecek yerleri iy i araştır
ailen arkanda değil ablan bir yere kadar ablanın evine gitsen ailen seni gelip ordan zorla alsa yine kocana yollasalar
elinde darp raporu bulundur
kadın dernekleri yardımcı olur burada sana yardımcı olurlar
lütfen kurtul şu adamdan
eli ayağı kırılsın it
Yorumunuzicin tesekkur ederim ablamla ayni sehirde degiliz garibim benim yuzumden cok hiziru bozuldu onunda onu olaya katmak istemiyorumtek basiniza soylemeyin bence. eger ablaniz gelirse ablanizi cagirin ayni sehirdeyseniz tabiki. ablanizla beraber soyleyin. tek soylerseniz el kaldirir diye dedim. neden boyle keske kadinlar bu durunda kalmasa cok ama cok uzuldum...
saolasin yprumun icin ablam kapim hrt zama acik dedi Allah razi olsun bana hep destek ama babam ve abim onuda rahat birakmiyorlar sonra dediginiz gibi bir afim atinca direk koruma talep edicemablana git sana kapim acik demis bide polisten koruma talep et
yorumun icin tesrkkur ederim evet kendine ceki duzen hic vermedi en kucuk birseyde fiziksel ve sozlu siddet uyguluyor zaten benim hatam basta bosanma davami kendim acicaktim kusken oyle tapsaydim bitmis olcaktiBen olsam kocana boşanmak istediğimi anlatmaya çalışmazdım.
O da haklısın ayrılalım demeyecek, yine şiddete başvuracak. Ruh sağlığı yerinde olmayan bir adamdan normal tepki beklememelisin. Kendini dövdürtmek olur bu.
ayrılmak istiyorsan ilk şiddetçe ablana, babana tekrar git. Boğazıma bıçak dayadı, beni öldürmek istiyor de. Kıyamazlar herhalde sana.
Bir daha da geri göndermezler.
Mahkemeyi eşine sen aç, onu ikna etmekle uğraşma, kendine çekidüzdn verse bir şansı hakedermiş ama hala şiddet varsa uzaklaş.
yorumunuz icin vede sosyal hozmetlere benim icin baktiginiz icin cok treskkur ederim devlet kapisi bana en guvrnilir yer suankesinlikle katılıyorum arkadaşa kadn sığınma evleri var önce devlete sığın kendini garantiye al bu psikopatlara da güvenme.o zamana kadar adama bişey belli etme.ama hemen şimdi gidip devlet kapısını çal. bak az önce senin için baktım mesai saati içinde bulunduğun ildeki sosyal hizmetler il müd. ne gitmen gerekiyormuş nolur vakit kaybetme
evet canim yanlis anlamafiniz babam dov ama bize yollama dedi esime ustellik sirtini sivazladilar bizde bosanmak ayip diyorlar pisler oyizden boyle eziyet cekmeme goz yimuyorlarVisne27 baban eşine benim kızımı döv ama bize gönderme demiş değil mi? Yanlış anlamadım dimi , sen boşansan ne yapacaksın ki bence evden kaç kimse bilmesin yerini
yorumun icin tesekkur ederim arkadasim evet baba bile denmez benim babam denilecek adama resmen beni elleriyle atese attilar bende omrumu bu adamla hepa etmek istemiyorum rabim yardimcim olsunBöyle ailelerin allah cezasını versin. Ulan bu yaşa sen büyüttün getirdin döv ama yollama ne demek. Nasıl bir baba o . Baba sıfatına yakışmayan bir baban var kusura bakma. İçimden çok saydım babana da kocana da . Peki annen o nediyor ?
Senin için çok üzüldüm inan bana. Sen eşin olacak o pislikle konuşunca yine şiddet göstercek. Ama bu evladının arkasında duramayan ailenin suçu. Git babana de ki ya o öldürecek ya siz madem öyle siz öldürün bitsin eziyet. Bu boyu tta sana dön derler mi ? İlk şiddet de git ablana ve aç boşanma davası sakın konuşma çünkü seni hırpalayacak.
Canım kendini koru , hiç tartışma kurtulana kadar he de geç. Ama ne olur sakın ömrünü bu pislikle ailen yüzünden heba etme.
saol canim yorumun icin rsim kopegi calismama izin vermiyor evet cpcugum yok benim bekarken is tecrubem var markette faln calismistin ama bu sureclerde para lazim biraz biriktiprip oyle adim atmam lazimçocuğun yoksa aslında kurtuluşun daha kolay olabilir
eşin çalışmana karşı mı?
eğer karşıysa da ikna et ve çalışmaya başla para biriktir
daha sonra işinde biraz deneyimin olunca da kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin zamana gelince boşan eşinden hatta başka bir şehre kaç iş bulup çalışmaya orada devam edersin ama bunun için iş bulana kadar seni idare edecek paran olması gerek.
Ama bu sürede sakın ama sakın çocuk yapma.
evet Allah hepimizi korusunNamuslu kadın olmak zor
yorumun icin teskkur ederim evet sizin dediginiz gibi bende kendime soruyorum ben kendime ne yapmaya calisiyorum korkuyorum hayatan sanirim kabugumdan cikamiyorum''Zindanlı '' gibi bir konu hatırımda,ancak siz bana yardım edin diyorsunuz fakat hiç birşey kabul etmiyorsunuz,
Şimdi ailen kabul etmiyorsa git kadın sığınma evine diyeceğim,oda bende O cesaret yok diyorsun.
Ama dayak yediğin eve geri dönmeye cesaretin var,
Siz kendinize neyapmaya çalışıyorsunuz !!!
yorumun icin teskkur ederim evet sizin dediginiz gibi bende kendime soruyorum ben kendime ne yapmaya calisiyorum korkuyorum hayatan sanirim kabugumdan cikamiyorum(cesaret toplayamiyorm hayatan korkuyorum Allahim bana yardim etsin
yorumunuz icin cok tesekkur ederim okadar net dedidiniz ki be kendi aklimin bezelye kadar olduguna inanmiyorum olsaydi salak gibi bu adama katlanmazdim korkmazdim giclu olurdum neden guclu olamiyorum hayatan bu kadar korkuyorum ama yapicam sonunda kurtulcam bu adamdan insallahNoldu en son gozdagi ! vermistin kocacigina.Yine vurdu di mi ? Burda sana bin defa yazildi bosan birak git o herifi diye.Sen hala bosanmak konusunda odunla konusacagim diyorsun.Sen hala kocani tanimadin mi?Kocanin babandan farki yok.Ayni kafa onlar.Fazla dizi izlemekten mi yoksa dayaktan mi beynin sulandi bilmiyorum ama senin odun , dizideki erkeklere benzemez,benzemiyor da zaten hala daha neyi zorluyorsun?ille kendinden gecip hastanelik olana kadar dayak yemek istiyorsun sen.baska bi aciklamasi olamaz bunun.Site yonetimi bile bangir bangir yayin yapiyor siddet hakkinda ne yapmak konusunda.
Sen hala bosanma konusunu konusucam diyorsun?Eeee konusunca ne olacak?Ne cevap bekliyorsun?Peki hayatim bundan sonra vurmam cevabi mi yoksa peki hayatim bosanalim ben sana ayda belli miktar para da yardimci olurum gibi bir yanit mi gelir saniyorsun?Eger kafani
icinde bezelye tanesi kadar akil varsa anlarsin neyin nereye varacagini.Cik o evden cik git , terket orayi.Allah sana akil fikir versin be , bu kadar da olmaz ki ama yaaa daha ne denecek sana ben anlamadim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?