ZINDANA DöNDůM

ne guzel bir yere degindinz bana benden baskasi yardim edemez bunu biliyorum buzraz cesaretim olsa icime Allah o gicu verse yemin ederim durmama basarabilirim ben kendime inaniyorum

iŞTE onu diyorum kır kabuğunu çık içinden yoksa parçaları sana batmaya devam edecek,
Ruhunda ve üzerinde inanılmaz yaralar açacak,vaktin varken kendine bunu yapma !!
bende kendime bunu yapmak istemiyorum gercekten hayatimda kimseyi uzmedim kirmadim bu olanlari hakketmiyorum inanin suan bile parcalari ruhumu hepsini deldi parcaladi beni usandim sanirim tukendim

tesekkurler yorumunuz icin zaten ailem boyle yapyigi icin esim ice tepeme cikti yuz buldu her firsatta eli havada kopegin

Canim benim, bende seni merak ediyordum. Annesine gitmeniz artık çok güzel. Aikido vb kurslara katılsan çok iyi olur. kopegin eli havadan indiği zaman kırar eline verirsin. Ama bu bir iki gunde olabilecek bisey degil duzenli olarak belli bir süre devam etmen gerekecektir. Sen kendini bilinçli bir şekilde savunmayi ogrenirsen o seni sindiremezse yakinda kendi terk eder zaten. Diğer bir önerim de bu agresif ve öfke problemi yüzünden psikiyatriste gitmeniz. Psikiyatrist ona ilac tedavisine baslarsa rahatlayabilirsin. Ya da aile terapisine başlayabilirsiniz. Aile Terapisi ile beraber yine kendiliğinden o ayrılmaya karar verebilir.
Bu herif senin kuzenin miydi bu arada? Dayının oğlu mu bu?

Allah yardimcin olsun.
Bi adim atabilsen keske.
Cunku bi kucuk adim atildiginda gerisi geliyor.

Yavrum senin baban yokmuş. Bu laflardan bunu anladim. O da kocan karakterinde bir adam.

Yasin daha çok genç, enerji ve arzun var. Ve en güzeli sınırsız imkanın var. Şu anda bunun farkında değilsin ama çok şey yapabilirsin. En son ihtimal bence mor cati vb oluşumlar. Çünkü o durumda baban, abin ve kocandan kacacagin bir hayat yaşamak zorundasın. Esini boşanmaya ikna edebilirsen en azindan bu kadar kaçak bir hayat sürmek zorunda kalmasın. Ama bazen de kurtuluş için kangren olmus kolu kesip atmak gerekir.

Esin seni tekrar doverse git bir hastaneye mutlaka rapor al. İleride boşanma da lazım olur.

Şiddet uyguladığında polise gidip darp raporu alsanız uzaklaştırma kararı bile çıkartıyorlar. Daha sonrada bu raporlar mahkemede işinizi kolaylaştırır. Eşiniz denen o herif istemesede... Edit darp raporu iÇin polis hastaneye yönlendirir.

Yaa bir kadının ailesinden hayatı boyunca kacacagi bir hayata cesaretinin olmaması kadar doğal bişey olabilir mi? Bu normal değil mi? Babası seni oldururuz diyor??? Sizin öz babanız böyle bişey söylese ne hissedersiniz, nasıl yaşarsınız. Bence biraz empati. Kadın sığınma evleri ve süreçleri kolay bir adım değil. Esini ikna edip bosanmak istiyor İşte nasıl yapabilirim diye soruyor. Söylediğiniz alternatifler kolay kararlar değil ki

Allah aşkına zaten buradaki kadının mağdur olmaması için bu yapılan yorumlar,
Ben diyorum ki babası seni öldürürüz diyorsa kadın sığınma evine gitsin,
Kolay bir süreç değil tabiki fakat enazından şuanda kocası tarafından dayaktan öldürülebilecekte bir kadın var ortada,
Peki ona ne diyorsunuz en azından devlet ona azda olsa destek çıkar,güvende olur,tehdit olmaz
Ama laftan anlamayan bir erkeğin neyini İKNA EDECEK pardon ama !!!!!

Evet ikna edemeyecek belki ama zor bir ise kalkisiyor şu anda ve cesareti yok. Olmaması çok normal ve bu işe kalkismadan önce bütün alternatifleri değerlendirmesi lazım. Cesareti yok diye suclanmamasi lazım.

Sana günlerce haftalarca söyledik. Cesaret vermeye çalıştık. Yine aynı şeyleri yazacağız yani burada yazılanlar yetmez. Sana sen yardım edebilirsin.
Artık cesaretini topla. Ailen boşanma diye söylemiştir. Öldürecek değiller dimi ? Ben sana o zaman da dedim. Dönme diye. Gel istanbul "a kadın sığınma evi dolu. 6 ay kalabiliyorsun. sana ev bulman ve iş edinme için yardım ediyorlar. Ablanın kapısında da kalmak zorunda değilsin.

Evet ikna edemeyecek belki ama zor bir ise kalkisiyor şu anda ve cesareti yok. Olmaması çok normal ve bu işe kalkismadan önce bütün alternatifleri değerlendirmesi lazım. Cesareti yok diye suclanmamasi lazım.

Sanırım siz olayları farklı yerden çağırıp polemik yapmak istiyorsunuz,ben niye suçlayayım ?
yorumlarımı yaparken çok dikkatli olmaya özellikle insanları incitmemeye çalışırım.
Benim burada yaptığım onu suçlamak değil aksine cesaretlendirmek,
Zaten bayanın şuan desteğe ihtiyacı var iken onu daha fazla üzmek gibi bir lüksüm olamaz ki karakterime ters,haddimde değil.
Neyse daha fazla uzatmayacağım ,kolaylıklar dilerim.

İlk mesajınizda cesareti olmamakla suclamissiniz. Hatta tekrar okudum mesajı acaba yanlis mi anladim diye ama evet hala öyle düşünüyorum. Yazı ile duygu ve düşünceler tam karşı tarafa iletilemiyor. Niyetiniz bu degilse zaten daha fazla söyleyecek bişey yok.

Ya her neyse NİYETİM belli bunun için size hesap verme gibi bir derdimde yok,ne düşünürseniz düşünün ayrıca,
Burada her yazılan şeyi eleştirecekseniz zaten ileri gidemez buradaki insana da yardımcı olamazsınız,
Siz herkesin yaptığı yorumları inceleyerek devam edin ozaman,yapacak birşey yok dediğiniz gibi fazla söylenecek birşeyde yok.

Ailen seni hiç savunmuyor arkandan değil cahiller, lütfen kendine olan güveninizi kaybetmeyin hiç kocana ayrılmaktan bahsetme tek çaren sığinma evi araştır ,bilgi al doğru zamanda bunu başar
Ailene kızğıñım sen onların cani,kanısın, hiç aplandan hariç kimseyi arama
Devlete Sığın ,onlar kendileri kaşınıyor,bunlar nasıl ana,baba ,ya böyle çekersin,yada yeni bir hayat seçim senin

ne guzel bir yere degindinz bana benden baskasi yardim edemez bunu biliyorum buzraz cesaretim olsa icime Allah o gicu verse yemin ederim durmama basarabilirim ben kendime inaniyorum
Seni tanımıyorum ama , inan kız kardeşim gibi hissediyorum seni ,hangi şehirdesin canım?

yorumunuz icin tesekkur ediyorum canm benim kursa gitme gibi bir imkanim yok adam markete gitmemede karisiyor arti kendiside psikyatri kesinlikle kabul etmez cunku ona gore herseyi o dogru yapiyor evey arkadadim dayimin oglu malasef (

Yorumunuz icin tesekkur ederim bede esimi ikna etmeye calismak istiyorum kabul ederse en azindan biraz hersey ililmli olur ama inada bindirirseisler ice arap sacina doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…