ne guzel bir yere degindinz bana benden baskasi yardim edemez bunu biliyorum buzraz cesaretim olsa icime Allah o gicu verse yemin ederim durmama basarabilirim ben kendime inaniyorumSana senden başka kimse yardım edemez şu saatten sonra , sayfalarca haftalarca yazdık canım sana , çok da hoşuma gitmişti , yüzlerce üye akl ı başında yorumlarla seni yönlendirdi...
Hep doğruyu anlattık , biliyoruz çok zor ama cesaret biraz cesaret be güzelim...
Artık bu korku yersiz , boşanmaların yarısında aileler arkanda durmuyor ...
Sen kimse olmasa da başarabilirsin , çocukla çıkıp gidenler başardı , SEN DE BAŞARABİLİRSİNNN...
bende kendime bunu yapmak istemiyorum gercekten hayatimda kimseyi uzmedim kirmadim bu olanlari hakketmiyorum inanin suan bile parcalari ruhumu hepsini deldi parcaladi beni usandim sanirim tukendimiŞTE onu diyorum kır kabuğunu çık içinden yoksa parçaları sana batmaya devam edecek,
Ruhunda ve üzerinde inanılmaz yaralar açacak,vaktin varken kendine bunu yapma !!
tesekkurler yorumunuz icin zaten ailem boyle yapyigi icin esim ice tepeme cikti yuz buldu her firsatta eli havada kopegin
Canim basta yorumun icin tesekkur ederim rabim dualarinizi kabulmetsin cok saolun evet babami alip yaninda esimin konustum ama baba bile demek istemiyorum cahiller siddetin boyutu kolumdan belli oluyordu mosmordu esimde inkar etmedi zaten babamin karsisinda ama babam olacak mahluk bana bosanmak olmaz seni oldururuz ayiptir dedi hemde esime dov ama bize yolama dedi ya((bunlari size soylerken icim parcalaniyor ama napiyim hayattt
''Zindanlı '' gibi bir konu hatırımda,ancak siz bana yardım edin diyorsunuz fakat hiç birşey kabul etmiyorsunuz,
Şimdi ailen kabul etmiyorsa git kadın sığınma evine diyeceğim,oda bende O cesaret yok diyorsun.
Ama dayak yediğin eve geri dönmeye cesaretin var,
Siz kendinize neyapmaya çalışıyorsunuz !!!
Yaa bir kadının ailesinden hayatı boyunca kacacagi bir hayata cesaretinin olmaması kadar doğal bişey olabilir mi? Bu normal değil mi? Babası seni oldururuz diyor??? Sizin öz babanız böyle bişey söylese ne hissedersiniz, nasıl yaşarsınız. Bence biraz empati. Kadın sığınma evleri ve süreçleri kolay bir adım değil. Esini ikna edip bosanmak istiyor İşte nasıl yapabilirim diye soruyor. Söylediğiniz alternatifler kolay kararlar değil ki
Allah aşkına zaten buradaki kadının mağdur olmaması için bu yapılan yorumlar,
Ben diyorum ki babası seni öldürürüz diyorsa kadın sığınma evine gitsin,
Kolay bir süreç değil tabiki fakat enazından şuanda kocası tarafından dayaktan öldürülebilecekte bir kadın var ortada,
Peki ona ne diyorsunuz en azından devlet ona azda olsa destek çıkar,güvende olur,tehdit olmaz
Ama laftan anlamayan bir erkeğin neyini İKNA EDECEK pardon ama !!!!!
Evet ikna edemeyecek belki ama zor bir ise kalkisiyor şu anda ve cesareti yok. Olmaması çok normal ve bu işe kalkismadan önce bütün alternatifleri değerlendirmesi lazım. Cesareti yok diye suclanmamasi lazım.
Sanırım siz olayları farklı yerden çağırıp polemik yapmak istiyorsunuz,ben niye suçlayayım ?
yorumlarımı yaparken çok dikkatli olmaya özellikle insanları incitmemeye çalışırım.
Benim burada yaptığım onu suçlamak değil aksine cesaretlendirmek,
Zaten bayanın şuan desteğe ihtiyacı var iken onu daha fazla üzmek gibi bir lüksüm olamaz ki karakterime ters,haddimde değil.
Neyse daha fazla uzatmayacağım ,kolaylıklar dilerim.
İlk mesajınizda cesareti olmamakla suclamissiniz. Hatta tekrar okudum mesajı acaba yanlis mi anladim diye ama evet hala öyle düşünüyorum. Yazı ile duygu ve düşünceler tam karşı tarafa iletilemiyor. Niyetiniz bu degilse zaten daha fazla söyleyecek bişey yok.
Seni tanımıyorum ama , inan kız kardeşim gibi hissediyorum seni ,hangi şehirdesin canım?ne guzel bir yere degindinz bana benden baskasi yardim edemez bunu biliyorum buzraz cesaretim olsa icime Allah o gicu verse yemin ederim durmama basarabilirim ben kendime inaniyorum
yorumunuz icin tesekkur ediyorum canm benim kursa gitme gibi bir imkanim yok adam markete gitmemede karisiyor arti kendiside psikyatri kesinlikle kabul etmez cunku ona gore herseyi o dogru yapiyor evey arkadadim dayimin oglu malasefCanim benim, bende seni merak ediyordum. Annesine gitmeniz artık çok güzel. Aikido vb kurslara katılsan çok iyi olur. kopegin eli havadan indiği zaman kırar eline verirsin. Ama bu bir iki gunde olabilecek bisey degil duzenli olarak belli bir süre devam etmen gerekecektir. Sen kendini bilinçli bir şekilde savunmayi ogrenirsen o seni sindiremezse yakinda kendi terk eder zaten. Diğer bir önerim de bu agresif ve öfke problemi yüzünden psikiyatriste gitmeniz. Psikiyatrist ona ilac tedavisine baslarsa rahatlayabilirsin. Ya da aile terapisine başlayabilirsiniz. Aile Terapisi ile beraber yine kendiliğinden o ayrılmaya karar verebilir.
Bu herif senin kuzenin miydi bu arada? Dayının oğlu mu bu?
saol canm yorumun icin evet sadece bana lazim olan bir adim icimden o hissi alsam o adimi atsam hersey cozulcekAllah yardimcin olsun.
Bi adim atabilsen keske.
Cunku bi kucuk adim atildiginda gerisi geliyor.
Yorumunuz icin tesekkur ederim bede esimi ikna etmeye calismak istiyorum kabul ederse en azindan biraz hersey ililmli olur ama inada bindirirseisler ice arap sacina donerYavrum senin baban yokmuş. Bu laflardan bunu anladim. O da kocan karakterinde bir adam.
Yasin daha çok genç, enerji ve arzun var. Ve en güzeli sınırsız imkanın var. Şu anda bunun farkında değilsin ama çok şey yapabilirsin. En son ihtimal bence mor cati vb oluşumlar. Çünkü o durumda baban, abin ve kocandan kacacagin bir hayat yaşamak zorundasın. Esini boşanmaya ikna edebilirsen en azindan bu kadar kaçak bir hayat sürmek zorunda kalmasın. Ama bazen de kurtuluş için kangren olmus kolu kesip atmak gerekir
Esin seni tekrar doverse git bir hastaneye mutlaka rapor al. İleride boşanma da lazım olur.
cik saolun Allah dualarini kabul etsinn cok teskkur ederimçok üzüldüm.
size dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?