ZINDANA DöNDůM

Canim yorumun icin tesekkur ederim evet soyledinz bana ben aptal kafam geri dondum aslin ailemin pislikleri yuzundrnden dondum kapimda nobet beklediler donmem icin bende dayanamadm dondum pismanim hemde cok adam elimdeb telfonumi almaya kadar herseye karisir oldu

Yorumunuz icin tresekkur ederim evet ailem cok cahil arkamda degiller hicbirzamanda olmicaklar esime ayrilmaktan bahsetmek istememin sebebi o evet derse anlasmali sekilde daha rahat olucam ama brn direk gidersem bu sefer olaylat daha kotu olucak namus davadina cevirebilirler cunku cok ama cok geti kafalilar malasefff

Çok üzüldüm durumunuza inss boşanmanın bir yolunu bulursun ama sakin bu surede hamile kalma canım çocuğunu da bu zindana sokma senin için dua edecem

Herhalde sen bu adama aşık olupta evlendim ve adamın karekteri babanınla aynısı genç kızların yaptığı en büyük hata babasının aynı karekterli erkeği bulup evlenmek çünkü kızımın bir arkadaşı var babası bunu dövüyor gitmiş sevgili bulmuş bu sevgilide buma şiddet uyguluyormuş gezmiyeceksin diye birde baskı yapıyormuş ki daha ne nişan nede söz var bazı genç kızlar çok aptal mı diyeyim salak mı diyeyim aciz mi diyeyim annesin yaşadığı hayatı ve daha kötüsünü yaşatacak adi adamlara aşık oluyorlar ve hiç kimseyi dinlemiyorlar bir küs bir barışık arızalı aşk hayatı yaşayıp kendilerini kandırıyorlar sonra senin gibi , kendim ettim kendim buldum oluyor

yorumun ocin saol canim ben kacamam icinde bulundugum durum okadar zorki kacdam bu sefer olayi namus meselesi yaparlar daha cok basima bela olurlar boyle kor cahiller cunku
Allah yardımcın olsun o zaman canım. Dilerim tez vakitte kurtulursun o adamdan. Allah aileni de ıslah etsin. Ne diyim.

şayet çocuğun yoksa para biriktir biraz, yurtdışına aupair (yurtdışında bakıcılık)olarak başvur bn olsam öyle yapardım kimse de beni bulamazdı gider miss gibi çocuk bakardım ,dil öğrenirdim.

Mor çatı ile iletişim kursanız? Onlar bu konuda iyi çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…