• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZINDANA DöNDůM

Sana günlerce haftalarca söyledik. Cesaret vermeye çalıştık. Yine aynı şeyleri yazacağız yani burada yazılanlar yetmez. Sana sen yardım edebilirsin.
Artık cesaretini topla. Ailen boşanma diye söylemiştir. Öldürecek değiller dimi ? Ben sana o zaman da dedim. Dönme diye. Gel istanbul "a kadın sığınma evi dolu. 6 ay kalabiliyorsun. sana ev bulman ve iş edinme için yardım ediyorlar. Ablanın kapısında da kalmak zorunda değilsin.
Canim yorumun icin tesekkur ederim evet soyledinz bana ben aptal kafam geri dondum aslin ailemin pislikleri yuzundrnden dondum kapimda nobet beklediler donmem icin bende dayanamadm dondum pismanim hemde cok adam elimdeb telfonumi almaya kadar herseye karisir oldu

Ailen seni hiç savunmuyor arkandan değil cahiller, lütfen kendine olan güveninizi kaybetmeyin hiç kocana ayrılmaktan bahsetme tek çare n sığinma evi araştır ,bilgi al doğru zamanda bunu başar
Ailene kızğıñım sen onların cani,kanısın, hiç aplandan hariç kimseyi arama
Devlete Sığın ,onlar kendileri kaşınıyor,bunlar nasıl ana,baba ,ya böyle çekersin,yada yeni bir hayat seçim senin
Yorumunuz icin tresekkur ederim evet ailem cok cahil arkamda degiller hicbirzamanda olmicaklar esime ayrilmaktan bahsetmek istememin sebebi o evet derse anlasmali sekilde daha rahat olucam ama brn direk gidersem bu sefer olaylat daha kotu olucak namus davadina cevirebilirler cunku cok ama cok geti kafalilar malasefff:(

Çok üzüldüm durumunuza inss boşanmanın bir yolunu bulursun ama sakin bu surede hamile kalma canım çocuğunu da bu zindana sokma senin için dua edecem

Herhalde sen bu adama aşık olupta evlendim ve adamın karekteri babanınla aynısı genç kızların yaptığı en büyük hata babasının aynı karekterli erkeği bulup evlenmek çünkü kızımın bir arkadaşı var babası bunu dövüyor gitmiş sevgili bulmuş bu sevgilide buma şiddet uyguluyormuş gezmiyeceksin diye birde baskı yapıyormuş ki daha ne nişan nede söz var bazı genç kızlar çok aptal mı diyeyim salak mı diyeyim aciz mi diyeyim annesin yaşadığı hayatı ve daha kötüsünü yaşatacak adi adamlara aşık oluyorlar ve hiç kimseyi dinlemiyorlar bir küs bir barışık arızalı aşk hayatı yaşayıp kendilerini kandırıyorlar sonra senin gibi , kendim ettim kendim buldum oluyor

Mrb arkadadlar basta benim konu basligima takilanlar cok oluyor hemen kisaca aciklayayim benim esimle yasadigim hayat gozumde zindan dan farksiz oldugu icin kendimi esir hissetigim icin vede konularimin devamini hatirlamaniz icin yaziyorum zindan diye tesekurller. Arkadaslar mevzum esimden kendi ailesi yuzundensiddet gormustum. 2 ay baba evinde kaldiktan sonra esim beni almayagelmisti. Kararim kesin demistim bosanacaktim bu adamdan olmadisebepse kendi ailemdi babam ve abim yuzunden eger bosanirsam beni oldurceklerini soylediler cahiller kisacasi dondum zindana suan ayni adam tek fark anneme git demiyor ama yine icinden kinlendigibi biliyorum kucuk bir seyde siddete basvuruyor.lutfen kizmayin bana kardeslerim inanin bende bu hayati istemiyorum sadece ailem arkamda olmadigi icin 1 sans vereyim dedim olmadi. Simdi esimi karsima alip adamca bosanmak istiyorum dicem ama yok bende o cesarett nerde lutfen bana bir cozum bulun bu hayati istemiyorum yasim 23 cocuk yok 2 yildir evliyim bu cahillerin icinden kurtulmak istiyorum :KK43:((((kocam kopegine dondum diye bana kizanlar olcak kesin ama kizamyib bende donmek istemiyordum ama baska carem yoktu anca kadin siginma evine giderdim o cesarete bende yoktu oz babaniz git yoksa seni olduruum deseydi sizde donmek zorunda kalirdiniz.ama bu sin sadece konusupp bitirmek istiyorum Allah askina bana bir cozum simdiden cok tesekkur ediyorum

yorumun ocin saol canim ben kacamam icinde bulundugum durum okadar zorki kacdam bu sefer olayi namus meselesi yaparlar daha cok basima bela olurlar boyle kor cahiller cunku
Allah yardımcın olsun o zaman canım. Dilerim tez vakitte kurtulursun o adamdan. Allah aileni de ıslah etsin. Ne diyim.

şayet çocuğun yoksa para biriktir biraz, yurtdışına aupair (yurtdışında bakıcılık)olarak başvur bn olsam öyle yapardım kimse de beni bulamazdı gider miss gibi çocuk bakardım ,dil öğrenirdim.

Mrb arkadadlar basta benim konu basligima takilanlar cok oluyor hemen kisaca aciklayayim benim esimle yasadigim hayat gozumde zindan dan farksiz oldugu icin kendimi esir hissetigim icin vede konularimin devamini hatirlamaniz icin yaziyorum zindan diye tesekurller. Arkadaslar mevzum esimden kendi ailesi yuzundensiddet gormustum. 2 ay baba evinde kaldiktan sonra esim beni almayagelmisti. Kararim kesin demistim bosanacaktim bu adamdan olmadisebepse kendi ailemdi babam ve abim yuzunden eger bosanirsam beni oldurceklerini soylediler cahiller kisacasi dondum zindana suan ayni adam tek fark anneme git demiyor ama yine icinden kinlendigibi biliyorum kucuk bir seyde siddete basvuruyor.lutfen kizmayin bana kardeslerim inanin bende bu hayati istemiyorum sadece ailem arkamda olmadigi icin 1 sans vereyim dedim olmadi. Simdi esimi karsima alip adamca bosanmak istiyorum dicem ama yok bende o cesarett nerde lutfen bana bir cozum bulun bu hayati istemiyorum yasim 23 cocuk yok 2 yildir evliyim bu cahillerin icinden kurtulmak istiyorum :KK43:((((kocam kopegine dondum diye bana kizanlar olcak kesin ama kizamyib bende donmek istemiyordum ama baska carem yoktu anca kadin siginma evine giderdim o cesarete bende yoktu oz babaniz git yoksa seni olduruum deseydi sizde donmek zorunda kalirdiniz.ama bu sin sadece konusupp bitirmek istiyorum Allah askina bana bir cozum simdiden cok tesekkur ediyorum
Mor çatı ile iletişim kursanız? Onlar bu konuda iyi çalışıyorlar.

Back
X