Benim tafsiyem boşanma hayatın daha kötü olur destek yok ayrıca bir işinde yok pişman olursun hem eşinden hem ailenden olursunhayir canim ne destegi tam tersi kostek oluyorlar maddi ve manevi hic bir destekleri yok(
yorumun icin tresekur ederin canim seninde esinle aran niye kotu ailesi yuzunden mi Allah yardimcimiz olsun bu kotu zamanlarimizda bize sahip cikmayan aillerimiz zi asla affetmicemCanm allah yardımcın olsun takip ediyorum seni. Benm de eşim le aram iyi değil ailem sahip cikmiyo. Sana gidemezsin diyen arkadaşın durumu gaye t iyiymis yanımdan gecemezsin evim Arabam var diyo bana çok bakma ona.hakkında hayırlısı olsun canm kendini üzme lütfen inşallah hayirlisiyla kurtulursun
bence guclusun hep boyle kalin bir sey sorucsm esinizi seiyormuydunuz evliyken bosandiktan sonra sevdiginiz icin cok ozledinmiOkadar gucsuzum ki aslinda her kadin gibi. . Ama bir okadar da gucluymusum her kadin gibi...
Davaya kadar yemeden icmeden kesilip aglayip zirladim ben de bitmesini istedigim halde.. ama sonrasinda kararli durdum, gelecegim benim istedgim gibi olacak diye. Cok sukur rabbim hep yardim etti. Siz de sadece kendinize guvenin, gerisi gelir. Ins. Mutlu olursunuz ...
Benim tafsiyem boşanma hayatın daha kötü olur destek yok ayrıca bir işinde yok pişman olursun hem eşinden hem ailenden olursun[/ QUOTE]haklisiniz oyle ama esim dedigim adami sevmiyorum kendi kafasina gore takiliyor ben hayatimi niye mahvedeyim ki
isim yok ama lise mezunuyum magaza da marketre cok rahat is bulurim yani maddi zorluk cekmem Allahin izniyleBenim tafsiyem boşanma hayatın daha kötü olur destek yok ayrıca bir işinde yok pişman olursun hem eşinden hem ailenden olursun
İns. Kurtulursun cnm böyle gitmez zaten..saol canm yorumun icin evet esim annesine gitmiyorum diye baski cok yaptigi icin evi trerk etmistim vede siddet uygulamisti hanzo inanain cok konustum annenden vazgec demiyorum dedim ama hic orali olmuyor yolum belli bu adamdan kurtulmak dualarinizi eksik etmeyin
saol canim ask sevgi senindr gonlunde ne varsa rabim versin arik cok bunaldimGit ablana bosan artik is bul dayanamiosan zor oluosa canim cok üzülüyorum sana her an aklimdasin dahaen bastan biliorum yazdıklarını kuzum allah yardim etsin ailenide artik bi kenari koy ama atma sakin zate istememde ama bi kere olsun kendini kendi hayatini canini mutluluğunu düşün
Neden calismiyorsun?
İs bul bi kac ay daha slk disini biraz daha kendine guvenin gelsin ev tutma noktasina gel ve baktin dah kotuye gidiyo terk et[/ QUOTE]
Yorumun icin saol canim esim olacak adam calismama izin vermez kendomeguvence altina almami istemez birakin calismayi bakkala bile giderken burun kirin ediyor benim ilk once bu evden cikmama lazim
canim yorumun icin tesekkur ediyorum aynen dedeginiz gibi korkularimin sebebi belirsizlik diger kustugumde ablamdaydim hep ablamin evinin huzurunu bozdular rahat vermediler ablamin kapasina dayandilar babam ve abim olcak herif zorla gonderdiler zaten kapida nobet bekledilerBen olsam ben de korkardim. Herkes cik su zindandan demis de, bu kiz ablasina gitse esi ilk once ailesine soracak, burda yok diyecekler, sonra ilk bakacaklari yer ablasi olacak. Hatta belki ablasinin kocasi sorumluluk almamak icin hemen haber verecek. Kocasi olmasa ailesi dayanacak kapiya. Dove dove eve geri getirecekler. Ben is bulup bosanicam dese oldurecekler belki. Ben anlattigi kadariyla boyle bir aile oldugunu cikardim. Kadin siginma evine gitse nasil bir yer bilmiyor, basina ne gelir, bir daha ailesini arayip soramaz, aradigi an yerini sorup yine gelip almak istiycekler. Kacak gibi yasamak, gizlenmek, belirsiz bir hayat... Cok zor. Kim korkmaz ki?
yorumun icin tesekkur ederim basta beni sizi uzme gibi bir hakkim yok hanfendi sadece gelisen olaylari sizlerle derdimi paylasip bir dogru yol bulmaya calisiyorum ha diyincede olmuyor maalesef kendimi garantiye aliyorum para biriktiriyorum olcuyorum biciyorum suan oldugim durum Allah kimseye boyle bir sey yasatmasin her yanda cahil ve sana kostek insan olsaydi bu kadar sizede zor gelirdi evet zindandayim kurtulmak icin gun sayiyorumSana çok kızıyorum, her defasında feci başlıklar açıp bizi meraka sevkedip gene burnunun dikine gidiyorsun, hiçbir şey yapmıyorsun kendin için!
Dediklerimizi iplemiyorsan başlık açıp hayatından endişe etmemizi neden istiyorsun? Geçen burda seni hiç tanımayan insanlar olarak 155 i aramayı düşünen insanlar var burda, eğer uygulamayacaksan böyle dehşet verici şeyler yazıp bizi de üzme.
Peki ablanla konusuyor musun? Ne yapman gerektigiyle ilgili tavsiye veriyor mu?canim yorumun icin tesekkur ediyorum aynen dedeginiz gibi korkularimin sebebi belirsizlik diger kustugumde ablamdaydim hep ablamin evinin huzurunu bozdular rahat vermediler ablamin kapasina dayandilar babam ve abim olcak herif zorla gonderdiler zaten kapida nobet beklediler(((ama ablam ve enistem Allah razi olsun bana hep destrek ciktilar sen bizim cocougimuz sun her zama kapim sana acik diyorlar
Hangi şehirdesinSanirim odlegin tekiyim korkagim giclu degilim bu yuzden buni kendime yapiyorum
cok haklisiniz kendiside yivadini kurtatmak isteseydi suan baska bir yere tasinirdi ama yok anasinin kicindan ayrilamiyacak bir adamla evliyim(konusmamam ragmen hala annesine gitmememi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?