zindandan kurtulmak icin bir adim attim

yorumunuz icin teskkur ederim ablacm kesinlikle ailemin yaptiklarini affetmicem dediginiz gibi onlar bana muhtac olucak esim aile trapistini kabul etmez zaten bende onla yasamak istemem insallah bosandigim zaman seker daiticacm

guzel yorumumuz icin tresekkur ederim esim zaten annesigil sordugu icin ve onu fitneledigi icin boyle oluyor cocouk yapmayi dusunmuyorum esim zaten cocouk cok istiyor dusundugunuz gibi cocuk olursa bu annneye gitme sorunu kalkar diye dusunuyor .ama ben kesinlikle dusunmuyorum zaten ortada evlilik yok rabim sizede hayirli dogumlar nasip etsin saglikla evladinizi ellinize alin

Çocuk yok kendini hangi bahanelerle o zindanda tutuyorsn..
Yorumları okumadım ama ben bile bi çocuk varken bazen çıkıp gitmeyi düşünüyorum...
Biraz birikimin var mı , varsa korkacak hiçbişeyin yok önceki konularını da okudum iş bul ve çık git...

yorumunuz icin tresekkur ederim esimin evden uzaklasmasi trekra ayni konusmayi yapicam korkusundan degil tabikide beni disundugu bile yok sadece anasini gezdirme derdinde be para biriktirip sonra bosanma adimini aticam

Yorumunuz icin saoluncok dusundum olmuyor kendimi cok tartim ama yok bu esimden adam olmaz kendimi zaten garantiye almaya calisiyorum para biriktiriyorum oratada kalmak istemiyorum

saol canm yorumlarin icin esimde suanda kaybetme korkusu var ama hala ayni davranislarda kendi kafasina gore hareket ediyoz biz olmayo beceremiyor onunla hayatimi paylasmak istemiyorum kararim kesin bosanicam

saol canm yorumun icin evet esim annesine gitmiyorum diye baski cok yaptigi icin evi trerk etmistim vede siddet uygulamisti hanzo inanain cok konustum annenden vazgec demiyorum dedim ama hic orali olmuyor yolum belli bu adamdan kurtulmak dualarinizi eksik etmeyin

yorumunuz icin esekkur ederim bavulumu alip gitmem mantiksiz biliyorum ama bu evden cikmadan bir yol cizemem kendime ablamda kalitim is bulana kadar zaen biraz birikmisim var bu surecte beni idare eder

Bence evliliğini kurtarmalısın annesi bu gün var yarın yok yuvanı yıkma derim ben neden çocuk yok sizmi istemediniz
canim yorumun icin saol annnesi bugun var yarin yok dogru diyoraunuz ama benim onceki konularimi okursaniz esimi sevmiyorum arti bana saygisi yok sadece annesine gitmiyorum diye bana siddet uyguladi hakaret etti eger ben sevseydim bana saygisi olsaydi yuvami yikmazdim yuva kolay kurulmuyor rabim kimsenin yuvasini yikmasin cok zor gercekten ama bende yuva yok sadece resmiyete evli (

Sen gidemezsin sen böylesin eski konularini biliyorum
Yorumunuz icin tresekkur ederim neden ben boyleyim gidemem biliyormusun eger sizinde maddi ve manevi hic bir destreginiz olmasaydi bu kadar gitdip yada gutmemekte zorlanmazdim ama inasallah gidicem az kaldi suan biraz para biriktiriyorum sonra burda kurtuldum diye yazicam insalllah

Yorumunuz icin cok tresekkur ederim o kadar haklisiniz ki cocugim yok hala hangi bahanelerle duruyorsam bilmiyorum(evet biraz birkimim var korkum cok oldugu icin hayatan cekip gitmekte zorlaniyordum oz ailem hepsi bana kostek arti etrafimdakiler hepsi cahil hayat cok zor olur korkusuyla kaliyordum ama az kaldi kurtulmama

geleceğe dair korkularınız var diye mi istemediğiniz bir yaşam sürüyorsunuz? İlişkinizin detaylarını bilmiyorum ama tasvir ettiğiniz şekilde birşey varsa eşiniz aklınızı karıştırma pozitif sağlamlaştırma dönemi. Eğer olduğunuz durumu sevmiyorsanız niye imha etmiyorsunuz bu durumu? İster terkedin veya terketmeyin ama sizi ne üzüyorsa sıkıntı veriyorsa üstünüzden atın ve bu konuda taviz vermeyin geri adımda atmayın. Net olduktan sonra o duvarı aşmak kolay olmayacaktır eşiniz için.Tabi karar size ait.

yorumunuz icin tresekkur ederim basta evet planim temeli yok ama ailein oldugu sehirde kardeslerim var ablam da bir sure kalirim is bulana kadar onlarin manevi acidan cok ihtiyac duyarim kiz kardeslerimi o yuzden o sehre donucem ama kesinlikle abim ve babam oldugu eve afimimi atmam onlar zaten hic bir zama hosgeldin kizim demzler affetmicem onlari hic

guzek yorumunuz tesekkur ediyorum bende aynilarini yapicam onceablama gidip is bulup davami acicam ailem zaten cok paracu para getirirsen senden iyisi ilmaz ablacim o tipteler yani insallahdeduginiz gibi onlarda kabullenirker bir sure sonra

Rice ederim, Çocuk olmaması çok büyük avantaj senin için e birikim de varmış biraz ,hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ege tarafında küçük biyere yerleşebilirsin tek başına ailenden de kurtulmuş olursun...
Valla çocuk olmasa gel beraber gidelim ev arkadaşı olalım derdim bu aralar o derece kötüyüm, ama sen kendine gittiğin yerden bi ev arkadaşı da bulabilirsin bi süre sonra hayatın kolaystığını göreceksin ihtiyacın sadece biraz cesaret...

Evet zor bir süreçtesin bir kere boşanmaya karar vermiştim ama yapamadım o cesareti kendimde bulamadığım için kendimi hep suçladım sanırım kendimi gaza getirmiş olacaktım ki başka bir sebeple 2 ay sonra esimden ayrıldım
Tam 19 gün onu görmedim
Ve onu çok özledim
Kızgınlık sinir bunlara tepki evi terk etmekti olmasi gereken bu demiştim
Ama kime göre bu ^olmasi gereken^ ??
Anladım ki ben eşimi istiyorum ama daha farklı yoğrulmuş olmalı.
Geri döndüm ve zor bi aşamada olucam ve cok uzulucem belki düzelecek belki duzelmeyecek yine de denemeye değer dedim.
He değişti mi ... biraz değişti. . Öyle büyük mucizeler olmadı .. ama yine de yetti
Bu bir kumar arkadaşım ya iyi olacak ya kötü sende şansını deneyeceksin ya giderek ya kalarak

Beni cesaretli gordugunuz icin esekkur ederim aslinda cesaretli bir bayanim bu hayatta ama iste is evlilik konusuna gelince korkularim oldu duygularim kesinlikle gelip gecici soyledigininz gibi hicuzatmak istemiyorum artik hemen bitsin istiyorum

k.bakmayın cevabım görünmeden alıntı oldu.eski konularınızı bilmiyorum ama daha fazla esaret çekmeyin derim.hayatta hiç bişey kolay değil maalesef.yolunuz açık olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…