is bulurum bulmasinada once bosansanmİş bulup git evden bence.
Evet cocouknyok sansliyim bu yonden salak gibi bende neyi bekliyorum bilmiyorum her gun kendimi yiyiyorum korkuyorum hayatan cok zor olacak diye dusunuyorumSende cocuk ta yok,daha neyi bekliyorsun?
Tam tersi daha kolay olur sana...is bulurum bulmasinada once bosansanm
Benimde en agrima giden bu omrum ve en guzel yaslarim gidiyor daha 24 yasindayimGeçen gün ömürden. Dahası var mı?
Hayir canim cikmadim hala zindandayim her gun kendimi yiyiyorum daynamiyorumSen daha cikamadinmi o zindan dan bacim?
Korkunun ecele faydasi yok canim,olan senin gencligine oluyor yetmedimi artik cektiklerin?artik bir yerden baslamalisin ,ailenin haberi varmi durumundan?Evet cocouknyok sansliyim bu yonden salak gibi bende neyi bekliyorum bilmiyorum her gun kendimi yiyiyorum korkuyorum hayatan cok zor olacak diye dusunuyorum(
Yorumun icin tesekkur ederim evet bende aileme cok kiziyorum onlari asla ama asla affetmicem omrum boyunca bana hep kostek oldular destek olacaklari yerdecanım ben uzun zamandır senin konularını okuyorum ama hiçbiri hakkında tecrübem olmadığı için hiç yazmadım, ama benim asıl sinirlerimi bozan senin kendi ailen oldu hep kızma ama. sana sahip çıkmalılardı diye düşünüyorum. umarım sana yardımı dokunacak insanlar yazar yine hayırlısını dilerim senin için
sence su andan daha zor olurmu ?Evet cocouknyok sansliyim bu yonden salak gibi bende neyi bekliyorum bilmiyorum her gun kendimi yiyiyorum korkuyorum hayatan cok zor olacak diye dusunuyorum(
Gereken onun bavul hazilamasi ama o kadar cahiller ki evleride onlarin olsun ben kurtulayimda bu evde kalsam bile bana hayatta rahat vermezler kv 1 sokak arkamizda zatenBu adam çekilmez. Boşanmak kolay değil ama hayatın sonu da değil. Neden bavul hazırlıyorsun? Illa bavul hazırlanacaksan kocanın bavullarını hazırla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?