Zipzip ile En Fit Benim

Ne yazık ki oyle benım duzen oturtmam eylülü bulacak

Kızlar kopmuyoruz sağlıklı besleniyoruz değil mi? Kabul ediyorum havalar sıcak misafirler deniz dondurma vs derken kopuyor gibi oluyoruz ama asla kopmayacağız❤️❤️ lets goooooo

havaların sıcak olması, oydu buydu derken evet ister istemez düzensizlikler oluyor. bu gayet doğal. yine de buraya yazmak iyi geliyor.
bir şekilde düzene gireceğiz. ben de azcık motive olsam ve de sıcaklar azalsa, diyetisyene devam edeceğim. o zaman daha iyi olur.

bu ara işe yemek götürmeye üşeniyorum. zorla hazırlayınca stres oluyorum.
bu hafta için proteinli, sağlıklı karbonhidratlı, belki az baklagilli salatalar hazırlama planım vardı. ama yarın için köfte ve zeytinyağlı biber dolması götüreceğim. bugüne biber dolması yapmıştık. bana da hazır yemek oldu.

sabah bir kontrol tartısı alayım ben. bakayım kaç çıkıcam 🤭
Canım tartıda altıyla başlayan bir sayı da görebilirsin dokuz ile başlayan bir sayı da görebilirsin hangisini görmek istiyorsun hangisini görürsen mutlu olursun hangisinin sonuçları senin için daha faydalı olur bunları güzel düşün her ikisi arasında da 10 kg var tam ortadayız☺️

Canım tartıda altıyla başlayan bir sayı da görebilirsin dokuz ile başlayan bir sayı da görebilirsin hangisini görmek istiyorsun hangisini görürsen mutlu olursun hangisinin sonuçları senin için daha faydalı olur bunları güzel düşün her ikisi arasında da 10 kg var tam ortadayız☺️
evet valla şu 70 lere kalıcı olarak geçebilseydim iyi olacaktı. yine 70 lere inmeye çalışacağım 😁

Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
Havalar biraz serinledi burda ama hiç birşey yapasim gelmiyor bir an önce tembellik halinden çıkmam lazım
Canım hiçbir şey yapmama istemği bazen vitaminsizlik kansızlık gibi şeyler nedeniyle olabiliyor bu ara ara oluyorsa birkaç haftaya geçiyorsa mutlaka kan değerlerine baktır.
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim❤️❤️❤️

Kızlar kopmuyoruz sağlıklı besleniyoruz değil mi? Kabul ediyorum havalar sıcak misafirler deniz dondurma vs derken kopuyor gibi oluyoruz ama asla kopmayacağız❤️❤️ lets goooooo
Evet kopmak yok asla yoksa ipin ucunu kacirdikmi baş edemiyoruz su sıralar evet havaların etkisi misafir etkisi adapte olamasak da en azından kilo almayalim ❤️❤️
bu ara işe yemek götürmeye üşeniyorum. zorla hazırlayınca stres oluyorum.
bu hafta için proteinli, sağlıklı karbonhidratlı, belki az baklagilli salatalar hazırlama planım vardı. ama yarın için köfte ve zeytinyağlı biber dolması götüreceğim. bugüne biber dolması yapmıştık. bana da hazır yemek oldu.
Evde ne pişdiyse goturebilirsin canım ölçülü olmak şartıyla en azından disardan yemekten iyidir su sıralar salata türevleri hazırlaması kolay haşlanmış bakliyatlarla karıştırıp kavonozlara yapabilirsin

Canım hiçbir şey yapmama istemği bazen vitaminsizlik kansızlık gibi şeyler nedeniyle olabiliyor bu ara ara oluyorsa birkaç haftaya geçiyorsa mutlaka kan değerlerine baktır.
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim❤️❤️❤️
1 ay önce baktırdım aslında kan değerlerine ama demir degerim dusmus olabilir 10 gün sonra tatile gideceğim gelince tekrar kan vereceğim 🙂
Günaydınlar hanımlar haydi pazartesi günü diyet başlama günüdür her zaman 🥰🥰🥰yeni hafta yeni umutlar bol eksiler olsun hepimize
Günaydın ❤️
Günaydın. Hafta sonu kalabalıktı, kaçamaklar oldu. Bugün yeniden başlıyorum 🖐️. İyi haftalar herkese
Günaydın ♥️
Günaydın ❤️

Back
X