- 31 Temmuz 2020
- 20.455
- 60.407
- 598
Migim Aslı di miBi yerden tanıdık geldiniz migim?
İyi geceler canım erken mi yatıcaniyi geceler kızlar
sebastianceesecake yani Burcu
Selam, iç güveysinden hallice derler ya öyle bu aralar benim hayat. Diyette sağlıklı beslenme dışında birşey yapamıyorum bu ara. Sen nasıl gidiyor?Selam herkese nasıl gidiyor hayat diyet
Şifa olsun canımHindiba kahvesi aldım kızlar. iştaha iyi geliyor gibi. İçeriği %65 hindiba % 35 kahve
Geçmiş olsun canımSelam hastanedeyim bildirim yapamadım cuma inşallah yaparım
Eh işte yaşıyoruzSelam herkese nasıl gidiyor hayat diyet
Hadi bol eksin olsun canım tadı nasilHindiba kahvesi aldım kızlar. iştaha iyi geliyor gibi. İçeriği %65 hindiba % 35 kahve
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınızben tamam artık bu hafta adapte oldum diyorum hopppp bir bahane dir bozuyorum eşimin sağlık sorunundan dolayı 2 gündür hastanede akşamı ediyoruz orda simit yiyorum eve gelince Allah ne verdiyse saldiriyorum ilk önce sağlık olsun diyorum yinede bakalım cuma tartısı ne olacak
Günaydın canım eşine çok geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınızben tamam artık bu hafta adapte oldum diyorum hopppp bir bahane dir bozuyorum eşimin sağlık sorunundan dolayı 2 gündür hastanede akşamı ediyoruz orda simit yiyorum eve gelince Allah ne verdiyse saldiriyorum ilk önce sağlık olsun diyorum yinede bakalım cuma tartısı ne olacak
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun. Önemli olan sağlık sonra düzene girer yeniden.
Teşekkürler kaptanımGünaydın canım eşine çok geçmiş olsun
yok canım uyumadım.İyi geceler canım erken mi yatıcan
bunu daha denemedim. önceki yıl başka marka almıştım iyiydi. bu sefer farklı marka aldım. ama yorumları güzeldi.Hadi bol eksin olsun canım tadı nasil
Ay annen kural dışıeve geldim annem el açması börek yapmış
Evet ne güzeldi hırs rekabet kapışmaBen iyice aldım kuzum eski cuma yarışlarını özlüyorumbir de işe başlayınca aldım
Sağ ol canımSelam canım geçmiş olsun
Selam canım miginin de 60 kilolu bir nicki vardı diye öyle karıştırdımiyi geceler kızlar
sebastianceesecake yani Burcu
Ben de hastanedeyim kalori olarak dikkat ediyorum ama sağlıklı beslenemiyorum eve gidersem fırsat olursa tartılıp yazacağım bakalım kaç diyecek yalan makinesiGünaydın kızlar nasılsınızben tamam artık bu hafta adapte oldum diyorum hopppp bir bahane dir bozuyorum eşimin sağlık sorunundan dolayı 2 gündür hastanede akşamı ediyoruz orda simit yiyorum eve gelince Allah ne verdiyse saldiriyorum ilk önce sağlık olsun diyorum yinede bakalım cuma tartısı ne olacak
geçmiş olsun canım.Hastanede 5. Günümüz 2 kez eve gittim yarında hastanede olacağım tartılamayacağım pazartesi inşallah diyelim
canım eşinden dolayı mı hastanedesin?Ben de hastanedeyim kalori olarak dikkat ediyorum ama sağlıklı beslenemiyorum eve gidersem fırsat olursa tartılıp yazacağım bakalım kaç diyecek yalan makinesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?