- 31 Temmuz 2020
- 20.455
- 60.407
- 598
Ben de pazartesi inşallahHastanede 5. Günümüz 2 kez eve gittim yarında hastanede olacağım tartılamayacağım pazartesi inşallah diyelim
Canım 86 galibaEvet ne güzeldi hırs rekabet kapışmanasılsın kaç oldun canım?
Çok geçmiş olsun canım Allah sifa versin onemli bir sorun degildir inşallahBen de hastanedeyim kalori olarak dikkat ediyorum ama sağlıklı beslenemiyorum eve gidersem fırsat olursa tartılıp yazacağım bakalım kaç diyecek yalan makinesi
Günaydınkar kordişcim brn diyet dışıyım nasılsa bana serbest herşey desemde inanmaSelam herkese nasıl gidiyor hayat diyet
Canım kardeşim rahim ameliyatı oldu refakatçıyım iyi olacak inşallah çok sağ olÇok geçmiş olsun canım Allah sifa versin onemli bir sorun degildir inşallahvallahi pek.de edemiyorum simit filan karbon ağırlıklı oluyor hep
Başlangıcın hayırlı olsun canımBen de pazartesi inşallah
Canım 86 galiba
Günaydın canımGünaydınlar herkese ben de 6 dan beri hastanedeyim bugün tartı olamayacak pazartesi insalahh
Tebrik ederim canımKızlar 78 çıktım 29 Ağustos
Geçen cuma 78,75 idim
-750 gram
Gece dinlenmek için eve geldim şimdi tekrar çıkıyorum
Allah şifa versin canım kardeşineCanım kardeşim rahim ameliyatı oldu refakatçıyım iyi olacak inşallah çok sağ ol
Süper olur1 eylülle başlangıç yapalım o zaman bende tartı bildirimi yapmıyorum bugun
Süpersin tebriklerKızlar 78 çıktım 29 Ağustos
Geçen cuma 78,75 idim
-750 gram
Gece dinlenmek için eve geldim şimdi tekrar çıkıyorum
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim. Sana da kolaylıklar.Canım kardeşim rahim ameliyatı oldu refakatçıyım iyi olacak inşallah çok sağ ol
Misafirler 2 Ağustosta gitti arkasından ben kaçtımGünaydın canımhosgeldin o zaman
DarısıElhan a misafirleri gitmiştir inşallah aldığımız kilolar fazla oturmadan verelim barı
nasılsın canım? hepimiz yiyoruzMisafirler 2 Ağustosta gitti arkasından ben kaçtımNiğdedeydim kuzum yeni geldim. Aldığımız kilolar otursa da oturmasa da gitsin değil mi
İyiyim Fulyacım. Ben de çok kilo aldım. Kış boyunca napacağız uğraşacak bir bedenimiz varnasılsın canım? hepimiz yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?