Zipzip ile En Fit Benim

İyiyim Fulyacım. Ben de çok kilo aldım. Kış boyunca napacağız uğraşacak bir bedenimiz var Yavaş yavaş yemelerimizi azaltıp sağlıklı beslenmeye yönelelim.
valla hiç sorma ben de alıyorum. moralim bozuluyor ama sağlıklı beslenmeye dönmeliyiz mecbur. ah şu stres

Hayırlı günler
Selam ve sevgilerimi iletir hepinizi öperim.
Ayyy seni gördüğüme çok sevindim hosgeldin kankişim
Misafirler 2 Ağustosta gitti arkasından ben kaçtım Niğdedeydim kuzum yeni geldim. Aldığımız kilolar otursa da oturmasa da gitsin değil mi
Nasılsın iyimisin gitsin gitsin bir daha gelmesin kilolar bende çok aldım yine bu kış işimiz var

merhaba kızlar. yorgun bir hafta sonu oldu. sabah erken kalkıp pazara gittik. gel yerleştir falan derken zaman geçti.
Bugün bende çok yoruldum kızım ev taşıdı ayaklarım zonkluyor artık zaten bu hafta hastane yorgunluğu derken iyice yoruldum
Allah sağlık versin canım benim her şey olur biter

Bugün bende çok yoruldum kızım ev taşıdı ayaklarım zonkluyor artık zaten bu hafta hastane yorgunluğu derken iyice yoruldum
Allah sağlık versin canım benim her şey olur biter
ev taşımak yerleştirmek de zor. kolay gelsin canım güle güle otursun yeni evinde.

Ayyy seni gördüğüme çok sevindim hosgeldin kankişim

Nasılsın iyimisin gitsin gitsin bir daha gelmesin kilolar bende çok aldım yine bu kış işimiz var
Hoş bulduk canım kankişim. Yürüyüşlerimize başladık mı tamamdır hiç korkma ben yanındayım. sen de benim yanımdasın biliyorum

Sağ ol canım evde şimdi iyi olacak inşallah

Selam canım kaptanım nasılsın? 1eylül başlıyoruz kaçma bir daha
valla başlayalım artık yarın. göbek çıktı yine benim

menü de yazalım. benim öğlen yemekleri bu ay işyeri yemeği olacak. sabah ve akşam ile araları güzel düzenlemem lazım.

pastelfit e de haber verelim. Amine Busra sen de gel

İsteriz tabi ki harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…