valla hiç sorma ben de alıyorum. moralim bozuluyor ama sağlıklı beslenmeye dönmeliyiz mecbur. ah şu stresİyiyim Fulyacım. Ben de çok kilo aldım. Kış boyunca napacağız uğraşacak bir bedenimiz varYavaş yavaş yemelerimizi azaltıp sağlıklı beslenmeye yönelelim.
şu anda kaç kilosun?İyiyim Fulyacım. Ben de çok kilo aldım. Kış boyunca napacağız uğraşacak bir bedenimiz varYavaş yavaş yemelerimizi azaltıp sağlıklı beslenmeye yönelelim.
Oy çok geçmiş olsun acil şifalar olsunCanım kardeşim rahim ameliyatı oldu refakatçıyım iyi olacak inşallah çok sağ ol
Başlangıcın hayırlı olsun canım
1 eylülle başlangıç yapalım o zaman bende tartı bildirimi yapmıyorum bugun
Ayyy seni gördüğüme çok sevindim hosgeldin kankişimHayırlı günler
Selam ve sevgilerimi iletir hepinizi öperim.
Nasılsın iyimisinMisafirler 2 Ağustosta gitti arkasından ben kaçtımNiğdedeydim kuzum yeni geldim. Aldığımız kilolar otursa da oturmasa da gitsin değil mi
Bugün bende çok yoruldum kızım ev taşıdı ayaklarım zonkluyor artık zaten bu hafta hastane yorgunluğu derken iyice yoruldummerhaba kızlar. yorgun bir hafta sonu oldu. sabah erken kalkıp pazara gittik. gel yerleştir falan derken zaman geçti.
ev taşımak yerleştirmek de zor. kolay gelsin canım güle güle otursun yeni evinde.Bugün bende çok yoruldum kızım ev taşıdı ayaklarım zonkluyor artık zaten bu hafta hastane yorgunluğu derken iyice yoruldum
Allah sağlık versin canım benim her şey olur biter
Hoş bulduk canım kankişim.Ayyy seni gördüğüme çok sevindim hosgeldin kankişim
Nasılsın iyimisingitsin gitsin bir daha gelmesin kilolar bende çok aldım yine bu kış işimiz var
Kesinlikle yürümek bizim işimiz her daim yanındayımHoş bulduk canım kankişim.Yürüyüşlerimize başladık mı tamamdır hiç korkma ben yanındayım. sen de benim yanımdasın biliyorum
Sağ ol canım evde şimdi iyi olacak inşallahGeçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim. Sana da kolaylıklar.
Selam canım kaptanım nasılsın? 1eylül başlıyoruzHayırlı günler
Selam ve sevgilerimi iletir hepinizi öperim.
Günaydın canım mutlu hafta sonlarıgünaydın kızlar mutlu haftasonları
Sağ ol canım inşallahOy çok geçmiş olsun acil şifalar olsun
valla başlayalım artık yarın. göbek çıktı yine benimSağ ol canım evde şimdi iyi olacak inşallah
Selam canım kaptanım nasılsın? 1eylül başlıyoruzkaçma bir daha
Teşekkür ederim ablacım iyiyim sen nasılsın,
hadi inşallah cümlemize hayırlı olsunTeşekkür ederim ablacım iyiyim sen nasılsın,
Bugün köye geldim yarın sabah evime geçip tartı bildirimi ile yeni bir döneme başlamayı düşünüyorum
İsteriz tabi ki harika olurİyi akşamlar, eğer motive edici olacaksa ve kabul ederseniz yarın ben bir liste yapayım. Başlangıç kilonuz, şimdiki kilonuz ve hedefiniz bir haftalık ya da tamamen hedef kilonuz gibi paylaşırsanız hazırlarım. Zaman geçtikçe güncelleyerek takip ederiz isterseniz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?