iyi olur valla canım. zaten başlangıç kilomuz olarak 1 Eylül tartısını baz alalım bence. 30 Eylüle de hedef kilomuzu yazarız.İyi akşamlar, eğer motive edici olacaksa ve kabul ederseniz yarın ben bir liste yapayım. Başlangıç kilonuz, şimdiki kilonuz ve hedefiniz bir haftalık ya da tamamen hedef kilonuz gibi paylaşırsanız hazırlarım. Zaman geçtikçe güncelleyerek takip ederiz isterseniz tabi.
Kardeşinin bir an önce toparlanmasını dilerim canımSağ ol canım evde şimdi iyi olacak inşallah
Selam canım kaptanım nasılsın? 1eylül başlıyoruzkaçma bir daha
Ben de iyiyim. İki hafta önce sizin oralardaydım akşam ve sabahları titremeye başlamıştık. Sağlıkla dön inşallahTeşekkür ederim ablacım iyiyim sen nasılsın,
Bugün köye geldim yarın sabah evime geçip tartı bildirimi ile yeni bir döneme başlamayı düşünüyorum
İyi geceler tatlımgünaydın kızlar mutlu haftasonları
İki gün önce 80'lerdeydim.Yarın öğreneceğiz inşallahşu anda kaç kilosun?
15 gün önce de ben sizin oralardaydimBen de iyiyim. İki hafta önce sizin oralardaydım akşam ve sabahları titremeye başlamıştık. Sağlıkla dön inşallah
Antalya'ya mı geldin15 gün önce de ben sizin oralardaydim
Bugün burası sıcak ama gece olunca hava serinledi
Teşekkür ederim Elhanim
Antalya kemerdeydim 5 günAntalya'ya mı geldin
Hemde çok iyi olur canım hepimize motive olur bugün başlıyoruzİyi akşamlar, eğer motive edici olacaksa ve kabul ederseniz yarın ben bir liste yapayım. Başlangıç kilonuz, şimdiki kilonuz ve hedefiniz bir haftalık ya da tamamen hedef kilonuz gibi paylaşırsanız hazırlarım. Zaman geçtikçe güncelleyerek takip ederiz isterseniz tabi.
İlk bildirimimi yapayım allahım sen maksadımi biliyorsun
Başlangıç. ... 70.6
Eylül sonu hedef. ..68.0
dionysosss
Zipzip-
Elhan
GünaydınGünaydın kızlar herkez hazır sanırım 1 eylül ve günlerden pazartesi tam sağlıklı beslenmeye başlamalık bir gün herkese bol eksiler diliyorum
GünaydınGünaydınlar. Eylül ayı hepimiz için güzel geçsin. Havalarda iyiyken bol yürüyüşü mevsimiylen bol sebzeli yiyecekler dönüş olarak bol kilo kayıpları diliyorum herkese. 53.4 ile devam ediyorum. Hedefim Eylül sonu -1,-1.5 ile 52 i yakalamak.
Başlangıcın hayırlı olsunİlk bildirimimi yapayım allahım sen maksadımi biliyorsun
Başlangıç. ... 70.6
Eylül sonu hedef. ..68.0
dionysosss
Zipzip-
Elhan
Hedefine çok yakınsin Eylül ayıyla birlikte hedefine ulaşırsınGünaydınlar. Eylül ayı hepimiz için güzel geçsin. Havalarda iyiyken bol yürüyüşü mevsimiylen bol sebzeli yiyecekler dönüş olarak bol kilo kayıpları diliyorum herkese. 53.4 ile devam ediyorum. Hedefim Eylül sonu -1,-1.5 ile 52 i yakalamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?