Günaydın canım burda takım kurmaya başlamadık sadece liste ile takip ediyoruzGünaydın. Ben pazartesi den itibaren dikkat etmeye başladım. Cuma takımlar kurulacak mı? :)
Hepimiz kilo aldik birlikte yeniden vereceğizKiloma baktıkça hem çok üzülüyorum, hem kendime kızıyorum hem utanıyorum. İnşallah ocak ayına kadar 15 20 kg arası verebilirim
Çok geçmiş olsun canımÇok saüolun arkadaşlar dr bu aralar çok influenza salgını var dedi serum istedim sağlık ocağına gittik yokmuş.
Direk hastaneye gidin ne kadar test varsa yaptırın dedi,ilaç yazdı 2 tane dün akşamda ateş 38 fiandı
Vay vay vayyyyyy
Bizim eskiler hep burda imiş.
Çok sağol kordişimÇok geçmiş olsun canım
Bak hele bak. Ben külyutmaz Necmi. yutar mıyım?
Günaydın eküricim. Geçmiş olsun aynı dertten muzdaribim.Günaydınlar kötüyüm her tarafım dökülüyor dün 3 kere uyudum kemiklerim sızlıyor rsmen
Sibelim merhabaBak hele bak. Ben külyutmaz Necmi. yutar mıyım?
Valla nasıl olayım canım okul başladı. Tempo başladı bizde. Hoşbulduk bu arada. Sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım. Atak dönemi nasıl oluyor unutmuşumİyi akşamlar. Atak döneminde bebeğim galiba çok kötü geçiyor geceleri uyutmuyor beni Gündüz de çalışıyorum işyerim yoğun bu aralar. Geçicidir umarım.
Çok sağol çıtır ekürim,sakın ihmal etme sende.Günaydın eküricim. Geçmiş olsun aynı dertten muzdaribim.
Bir aydır vücudumda dolaşan bir ağrı var. Belde başladı kalçaya indi bazen canı sıkılıyor sol bacak bazen sağ bacak bir ara bileğime indi. Çözemedim derdini.Yürüyüş yapmam lazım yarım saatten fazlasına izin vermiyor. Magnezyum kullanıyorum biraz zaman geçsin randevu almayı düşünüyorum.
Oyyyy gözlerim yaşardı nedendir bilemedim.Sibelim merhabaYeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.
Dikkat ederim bitanem. Kemik taraması için ortopediden mi randevu almalıyım?Çok sağol çıtır ekürim,sakın ihmal etme sende.
Kemik taraması yaptırdın mı hiç,brnimde surtımda başlamıştı ağrılar sonra belime vurdu sol bacağa indi ağrı mr çekildi 4 tane fıtık çıktı.Zaten mis gibi de kemik erimem var taramayı mutlaka yaptır fizik tedaviye gitmiştim onun için.
Çok geçmiş olsun çıtırım dikkat et kendine.
Abla özlemiOyyyy gözlerim yaşardı nedendir bilemedim.
Teşekkürler hocam. Güzel bir yıl olur inşallah.
Fizik tedaviden alacaksın randevuyu,benm ilk orada başladı hepsi mamagrofide istersin menapoz da olunca daha detaylı bakılıyor.Dikkat ederim bitanem. Kemik taraması için ortopediden mi randevu almalıyım?
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum.Fizik tedaviden alacaksın randevuyu,benm ilk orada başladı hepsi mamagrofide istersin menapoz da olunca daha detaylı bakılıyor.
Rica ederim çıtırcım al hemen randevunu sonuçların güzel çıkar inşallah.Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum.
Aldım bitanem yarın 09.20'de hastanedeyim.Rica ederim çıtırcım al hemen randevunu sonuçların güzel çıkar inşallah.
Süper oldu çıtırcım iyi haberide alırız mutlakaAldım bitanem yarın 09.20'de hastanedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?