- 14 Mart 2024
- 641
- 1.005
- 33
Biraz yorucu geçiyor bende günler. Beslenmeme dikkat edemiyorum o yüzden paylaşmadım menü.Günaydın canlar nasılsınız herkesler nerede ( bende dahil ) dünkü menümü yazayım
Sabah
Yarım dilim ekmek
Sahanda lorlu yumurta
Salatalık
Ogle
Yarım avuc kabak çekirdeği
Ve tussuz fıstık
Akşam
4 Kaşık barbunya yemeği
2 çatal tavuk sote
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor 9.bin adım yürüyüş koşturmaca
Günaydın kordişimHanimKelesimiGetir günaydınnnnn
Çıtırım fitim kolay gelsin sanadaHanimKelesimiGetir
Canım eküricim
Bir ara gördüm mesajını geriye gidip bakamıyorum. Misafirler gitsin doya doya hasret gidereceğim inşallah
Günaydın canım neyin var?Günaydınlar kötüyüm her tarafım dökülüyor dün 3 kere uyudum kemiklerim sızlıyor rsmen
Geçmiş olsun ablacımGünaydınlar kötüyüm her tarafım dökülüyor dün 3 kere uyudum kemiklerim sızlıyor rsmen
Afiyet olsun canımGünaydın canlar nasılsınız herkesler nerede ( bende dahil ) dünkü menümü yazayım
Sabah
Yarım dilim ekmek
Sahanda lorlu yumurta
Salatalık
Ogle
Yarım avuc kabak çekirdeği
Ve tussuz fıstık
Akşam
4 Kaşık barbunya yemeği
2 çatal tavuk sote
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor 9.bin adım yürüyüş koşturmaca
Allah kolaylık versin canım benimBiraz yorucu geçiyor bende günler. Beslenmeme dikkat edemiyorum o yüzden paylaşmadım menü.
Geçmiş olsun canım Mevsim değişimi mi etkiledi acabaGünaydınlar kötüyüm her tarafım dökülüyor dün 3 kere uyudum kemiklerim sızlıyor rsmen
Sağol canımAfiyet olsun canım
Neden yorucu canım olağanüstü bir durum mu var yoksa geçici bir süreç mi?Biraz yorucu geçiyor bende günler. Beslenmeme dikkat edemiyorum o yüzden paylaşmadım menü.
İyi akşamlarHu huuuuu iyi akşamlar
Neden yorucu canım olağanüstü bir durum mu var yoksa geçici bir süreç mi?
İyi akşamlarHu huuuuu iyi akşamlar
İnşallah canım kıyamam bebişineİyi akşamlar. Atak döneminde bebeğim galiba çok kötü geçiyor geceleri uyutmuyor beni Gündüz de çalışıyorum işyerim yoğun bu aralar. Geçicidir umarım.
Geçmiş olsun ablacım
Allah kolaylık versin canım benim
Geçmiş olsun canım Mevsim değişimi mi etkiledi acaba
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?