- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.926
- 598
Tövbe etmişlerdi yarışlaraBence gordu ki yenebilecekleri bir takim.
Neden olmasin![]()

Hadi bakalım merakla bekliyorum neticeyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe etmişlerdi yarışlaraBence gordu ki yenebilecekleri bir takim.
Neden olmasin![]()
Yok yok kilo almiyorum almayacağımNeyse biz yetişiyoruz kilo alır geri gireriz listeye![]()
Yaris var demem bende takim ici yaris yapiyoruz derimTövbe etmişlerdi yarışlarayarış psikolojisi onları kötü etkiliyor
Hadi bakalım merakla bekliyorum neticeyi![]()
Öyle gizliden yarış mı olur kaptanım yaaYaris var demem bende takim ici yaris yapiyoruz derim![]()
Haftaya insallah ozaman. Ben sIki yonetim ilan etmem lazimbirde takim arasi Yaris var dersem iyice kacarlar
![]()
Tesekkur ederim canim ❤❤Canim sayfan hayirli olsun❤❤❤❤
Soyledim yaa dayanamadim tabi kiÖyle gizliden yarış mı olur kaptanım yaa
takım grev yapıyormuş
ben sadece menü paylaşıcam sanıyordum diyecek insanlar
![]()
Bizimkinler biliyosunki yaris yaparlar ama baska takimlari bilememSoyledim yaa dayanamadim tabi ki![]()
Ben hic parmaklarimi yormayim durumu anlatmak icinBizimkinler biliyosunki yaris yaparlar ama baska takimlari bilemem![]()
Yorma kaptanim gördük durum cok vahimBen hic parmaklarimi yormayim durumu anlatmak icin![]()
Aksam bir ara ugradim gaz vereyim dedim evde de atim atılır diyeBizimkinler biliyosunki yaris yaparlar ama baska takimlari bilemem![]()
Günlük açtınız he hemde dün hayırlı olsunAksam bir ara ugradim gaz vereyim dedim evde de atim atılır diye![]()
Heee gördüm gordüm simdi 10binden asaya gelmezlerAksam bir ara ugradim gaz vereyim dedim evde de atim atılır diye![]()
Sagol canım adim sayar indir de yuruyelimGünlük açtınız he hemde dün hayırlı olsun
Kacinci pedaldasin kaptanSuan aglanacak halimize bisiklet ustunde guluyorum![]()
Sen kime gaz veriyorsun ya, diyen olmadi cok sukurAksam bir ara ugradim gaz vereyim dedim evde de atim atılır diye![]()
Atsinlar canim da ben nasil 10 bin tamamlicam onu düşünüyorumHeee gördüm gordüm simdi 10binden asaya gelmezler![]()