ıtıraz hakkı yok canım sorun burda cunku hıc bosum olmadıgı halde 2 bos gozuktugu ıcın sınırım
evet 60 gecme puanıydı ama mulakata hak kazanamamısım
BU ÜLKEDE ARTIK ŞAİBESİZ SINAV YOKTUR YILLARDIR
BU DA BUGÜNKÜ BİR HABER
ÖSYM içinde kozmik oda olarak kabul edilen ve internet erişi olmayan bilgisayarlardan internete bağlanıldığı, sınav sonuçları açıklanmadan adaylara mail ile gönderildiği tespit edildi.
Vatan gazetesinde yer alan habere göre, 10-11 Temmuz 2012 tarihilerinde yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavında kopya çekildiği iddalarıyla başlayan soruşturmada, Ankara Cumhuriyet Savcılığı çok çarpıcı sonuçlara ulaştı.
İNTERNET BAĞLANTISI OLMAMASI GEREKİYORDU AMA
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığıtalimatıyla hazırlanan bilirkişi raporunda, hiçbir internet bağlantısı olmaması gereken ÖSYMnin kozmik odası olarak adlandırılan TAB ve Bilgi İşlem Müdürlüğündeki bilgisayarlardan osym.gov.tr uzantılı mail adreslerinden sınav sonuçlarının paylaşıldığı tespit edildi.
KİMLİK NUMARALARI DA PAYLAŞILMIŞ
Bilirkişi raporunda tespit edilen başka bir bulgu ise adayların TC Kimlik Numaralarının paylaşılması. Özellikle gizli olan bu bilgi, yine internet kanalı ile üçüncü kişilerle paylaşılmış
2005 YILINDAN BU YANA TÜM SINAV SONUÇLARI İNCELENECEK
ÖSYMden 2005 yılından başlayarak tüm sınavların veri tabanları ve dataları da ÖSYMden talep edildi.
BU ÜLKEDE ARTIK ŞAİBESİZ SINAV YOKTUR YILLARDIR
BU DA BUGÜNKÜ BİR HABER
ÖSYM içinde kozmik oda olarak kabul edilen ve internet erişi olmayan bilgisayarlardan internete bağlanıldığı, sınav sonuçları açıklanmadan adaylara mail ile gönderildiği tespit edildi.
Vatan gazetesinde yer alan habere göre, 10-11 Temmuz 2012 tarihilerinde yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavında kopya çekildiği iddalarıyla başlayan soruşturmada, Ankara Cumhuriyet Savcılığı çok çarpıcı sonuçlara ulaştı.
İNTERNET BAĞLANTISI OLMAMASI GEREKİYORDU AMA
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığıtalimatıyla hazırlanan bilirkişi raporunda, hiçbir internet bağlantısı olmaması gereken ÖSYMnin kozmik odası olarak adlandırılan TAB ve Bilgi İşlem Müdürlüğündeki bilgisayarlardan osym.gov.tr uzantılı mail adreslerinden sınav sonuçlarının paylaşıldığı tespit edildi.
KİMLİK NUMARALARI DA PAYLAŞILMIŞ
Bilirkişi raporunda tespit edilen başka bir bulgu ise adayların TC Kimlik Numaralarının paylaşılması. Özellikle gizli olan bu bilgi, yine internet kanalı ile üçüncü kişilerle paylaşılmış
2005 YILINDAN BU YANA TÜM SINAV SONUÇLARI İNCELENECEK
ÖSYMden 2005 yılından başlayarak tüm sınavların veri tabanları ve dataları da ÖSYMden talep edildi.
hayırlı olsun ....
Hangı sehırdesın :26:
Arkadaslar sınavda en anlamadıgım bolm su bos bırakmalar benımde bos sorum yok...
Bu yuzden dıyorum kı bırılerının kagıtlarıyla bızımkıler degıstırıldı. Sonucta ımzanızıda ısım soyısmıde kursun kalemle yazdık
ben bımere sıkayet ettım hemen bıkac msj yukarıdakı anadolunun ıtıraz adresınede edıcem.
Kendımden cok emınım 75ı soyledıgımde ıcımden guluyodum hanı 80-85 alırsam rezıl olmayayım dıye
bu ıs yanlıs....
Burada kazandım gectım dıyen bıkac arkadasında mulakatta elenecegıne emınım nerdeyse
Diyenlerden biride benim
Zaten bizlerde biliyoruz mülakatı geçemeyeceğimizi ama mülakata çağırıldığımı duyan çevremdekilerden bazıları zaten alınmayacaksın modunda
Neden hemen soğutma çabası inanın anlam veremiyorum
Soğutmadan önce bi tebrik etmek çokta zor olmamalı diye düşünüyorum
canım tebrikler iyi bir puan almışsın benim kardeşim bu yorumlar yüzünden başvurusunu iptal etti sınava girmedi bence de soğutmayın insanları herkes tuttrmuş oraya alınacaklar belli seçilmişler torpilliler falan gerek yok bunlara
Çok saol canım ya
Kardeşin şansını deneseymiş keşke,yazık olmuş
Kpss,ziraat sınav sınav geziyorum canım ya bildiğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?