Zirkonyum Kaplama.

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için. Benim gibi milyonlarca insan yaptırdığı için ben de artık alışmaya çalışıyorum. Şu an görüntü olarak bir problem yok ama su suçluluk psikolojisi sanırım. Dişlerimim renginden dolayı lamine yaptırmayı düşünüyorum diyosunuz. Ben sırf renkten dolayı asla tavsiye etmem. İşte önemli olan bu aslında. Bunların hepsi bir tedavi. Diş kayıplarında, aşınmalarda vs güzel sonuçlar verebilir. Ama sağlıklı dişe hangi sebeple olursa olsun dokunmamak gerek bence.
Benim dişlerimde aşınmalar ve kırıklar dolu pişmanlığınızdan bahsetmişsiniz ve daha sağlıklı yöntemler keşfetmişsiniz sonrasında.Peki bana ne önerirsiniz?

Bende üst dişlerimin tamamını zirkanyum yaptırdım memnunum ama koku yapmaya başladı yaa bundan cok muzdaribim

Konu sahibi siz bence abartmissiniz.Eger dogal disler duzgun degilse gulunce yuzunuzu saklamaya calisiyorsaniz neden caresi varken sirf dogal diye oyle kalalimki.
Ben ust on dislerimde hic bir sorun olmamasina ragmen hatta dislerimde gayet duzgundu ama renk icin vé kelebek dis istedigim icin hepsini zirkonyum yaptirdim.
3 ay sonra benden kaynaklanan bir sebeble catladilar vé tekrar yaptirdim.Dogal degiller
Ama çok begeniyorum.rahatlikla guluyorum. Ozguvenim artti.Iyiki yapmisim. Baska birinin agzinda sararmis carpik kotu gorunen disler bana hep cok itici gelmistir.
Merhaba umarim görüp cevap verirsiniz bende ön iki dişime zirkonyum kaplama yapicam ve çok korkuyorum memnun olanlarda var olmayan da var sizin son durumunuz nedir memnun musunuz dişlerinizden benim ön iki dişim çarpık ve alta kalan dişim çürük ben tel istemediğim icin zirkonyum istedim ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum 💁‍♀️

Back
X