nasıl arkadaş olmuşlar nerde tnaışmışlar....bu önemli
Aynen oyle iste birkac kez yaptim. Camdan iceri bakiyor bahceden dolaniyor cama vuruyor falanAy haklisin cok gicik edicidir eminim. Ben misafir cok severim ama bu kadarida fazla. Misafir bilincli oldummu seviliyor.
Bence siz bisey demeyin ve annenize duser soylemek.. ama kadin anlayacak gibi de durmuyor. Acaba kapilari acmasaniz mi bir sure anlasa? Yani perdeleri filan cekseniz. Anlarsada anlasin.
almayın içeri donsun soğuktan.
Inanin okadar sinir oldum ki artik yapmak isterdim ama yinede kiyamiyorum icim rahat etmiyor
Ayni komsudan biri de bize musalat olmaya calisiyordu.sabah geliyor oglen aksam saat farketmeksizin bizdeydi.
Bir gun kapi caldi kim o dedim hu huuu diyir sanki cok seviyirmusuz gibi
Kapoyi acmadan buyur ne diyordun dedim bozuldu.
Annen evdemi dedi evde dedim girdi iceriye.
Hosgeldin filan demedim yanina da gelio oturmadi anladi sanirim bir daha oyle cat kapi gelmedi
Bu tipler kendiler gider kendi evlerine kimseyi istemez girip ciktigi evin lafini eder sagda solda mesafe herzamn iyidir
Camdan nasıl içeri bakıyor yav sapık gibi? Güneşlikleri filan açmayın bence bir müddet, kapıyı da açmayın. Annemin var öyle bir komşusu. Kışın doğalgaz çok gelmesin diye komşu komşu geziyorum diyor. O da böyle geliyor sürekli, sabah akşam öğlen fark etmiyor. Ne zaman gitsem ya orada ya da yarım saate geliyor. Bir de iki gün üst üste beni annemde gördüğünde "her gün ne geliyorsun" diyor deli mi ne. Tek çözüm açık açık söylemek ya da kapıyı açmamak. Başka bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Kapiyi acma camlarada japon sur bakarken yapissin yasasin camda.
Kapiyi acma camlarada japon sur bakarken yapissin yasasin camda.
Genelde oyle yapiyorum zaten ama bazen annem evde olmadiginda geldiginde mecburen yaninda oturuyorum. Ve yinede rahatsiz oluyorum artik biri bisey soylemeli.Eski pusku mahallelerde olur genelde boyle insanlar. Biz de tasindik da kurtulduk. Kapiyi calan iceri girerdi.
Ama laf soylenecekse bu annenize duser. Siz kadin geldi miydi alin elinize kitabinizi cikin bir kafeye gidin. Veya kutuphaneye gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?