Zirt pirt gelen kadin kafayi yicem

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Annemin tanidigi bir kadin var annemle okadar samimi de degiller ama bu kadin sürekli zirt pirt geliyor cok sinirleniyorum. cocuklari uzakta oturuyor ama cevresi var bunu sadece bizde yapmiyormus. Hic haber vermiyor sormuyor musaitmisiniz diye bir kere bile sormadi. Hayatimda boyle yuzsuzluk gormedim. Bazen annem evde olmayinca ve onun geldigini anlayinca kapiyi acmiyorum ve kendisi bunu anliyor o yuzden cogu zaman dolanip arka bahceden geliyor bi bakiyorum camdan iceri bakiyor ödüm kopuyor cok sinirleniyorum. Bir kac kez aynisini mutfagin camindanda yapti. Veya geliyor annem evde yok diyorum iyi ozaman ben bahceye oturayim bekleyim diyor ama hava soguk kiyamadigimi biliyor iceri aliyorum bende ama sabrim kalmadi. Bir kac kez hafta sonu sabahin köründede geldigi oldu!! Bazende aksama dogru nasil kafasina eserse. Babamda rahatsiz oluyor cunku isten sonra rahat rahat pijamalarini giyior zirtttt zil caliyor kadin geliyor. Annemle bir kac kez bunun yuzunden tartistiklari da oldu. Bide makinali tufek gibi konusuyor. Annemde rahatsiz oluyor ama kiyamiyor. Ben bu kadina okadar gicik oldumki. Tepem atiyo. Mesela misafirimiz gelecek temizlik yapmam lazim is yapmam lazim zil caliyor diyorum suan musait degiliz misafirimiz gelecek diye. Azicik bir iki dakika iceri oturayim dinleneyim diyor. Sonrada kalkmiyor. Off yazarken bile cildiriyorum. Suan yine bizde
Annemler bir kac gun yoktu uzun yoldan geldi. Zil caliyor annemler gelmis arkalarindada bu kadin. Allahim kafayi yicem ya. Anneme soruyorum nerden geldi diye. Bizim evin onundemis bize geliyomus zaten. Ya insan demezmi bunlar uzun yoldan gelmis dinlensinler. Yokk geldi oturuyor suan. Bir gün kendimi tutamicam patlicam ya. Yanlis anlasilmak istemiyorum misafir gelince basimin ustunde yeri var guzelce agirlarimda ama bu resmen yuzsuzluk. Ne yapayim. Sonucta yine benim buyugum yanlis birsey demek istemiyorum. Birsey soylemek anneme dusmezmi?

Ay haklisin cok gicik edicidir eminim. Ben misafir cok severim ama bu kadarida fazla. Misafir bilincli oldummu seviliyor.
Bence siz bisey demeyin ve annenize duser soylemek.. ama kadin anlayacak gibi de durmuyor. Acaba kapilari acmasaniz mi bir sure anlasa? Yani perdeleri filan cekseniz. Anlarsada anlasin.

Aynen oyle iste birkac kez yaptim. Camdan iceri bakiyor bahceden dolaniyor cama vuruyor falan

Aman aman kadın milli felaketmiş ayol. Valla ne yapılır böyle yüzsüz insana bilemedim. KK nın üyeleri bir akıl verir şimdi.

En nefret ettigim misafir tipi.
Babamin akrabalarından var böyle.
Bir keresinde gelmişler hiç sormadan iki kadın gecip anne-babamın yatagının üzerine uzanmışlar nasıl sinirlenmiştim. Zorla çıkarmıstım

Anneniz irtibatı koparmanın bir yolunu bulsun. Söylesin yani en azından babanızın işten geldikten sonra dinlenmeye ihtiyacı oldugunu. Ne yüzsüzler Allahım yaa

Camdan nasıl içeri bakıyor yav sapık gibi? Güneşlikleri filan açmayın bence bir müddet, kapıyı da açmayın. Annemin var öyle bir komşusu. Kışın doğalgaz çok gelmesin diye komşu komşu geziyorum diyor. O da böyle geliyor sürekli, sabah akşam öğlen fark etmiyor. Ne zaman gitsem ya orada ya da yarım saate geliyor. Bir de iki gün üst üste beni annemde gördüğünde "her gün ne geliyorsun" diyor deli mi ne. Tek çözüm açık açık söylemek ya da kapıyı açmamak. Başka bir yolu olduğunu sanmıyorum.

Bence anneniz ya konuşmalı uygun bi dille yada tavırlarıyla belli etmeli rahatsız olduğunu.. Annenizden yüz bulmasa gelmek istemez sanırım..

Ayni komsudan biri de bize musalat olmaya calisiyordu.sabah geliyor oglen aksam saat farketmeksizin bizdeydi.
Bir gun kapi caldi kim o dedim hu huuu diyir sanki cok seviyirmusuz gibi
Kapoyi acmadan buyur ne diyordun dedim bozuldu.
Annen evdemi dedi evde dedim girdi iceriye.
Hosgeldin filan demedim yanina da gelio oturmadi anladi sanirim bir daha oyle cat kapi gelmedi
Bu tipler kendiler gider kendi evlerine kimseyi istemez girip ciktigi evin lafini eder sagda solda mesafe herzamn iyidir

parasina kiyami

Sizin komsunuz en azindan anlamis anlamak istemis bu kadin anlamak istemiyor malesef. Bir kac kez soguk davrandim umrunda degil. Kapiyi acmadim cama vuruyor ac diye ayyy sinir oluyorum.

Bizim guneslikler genelde hep acik oluyor yoksa cok karanlik oluyor ev. Bu kadininda cok parasi var ama harcamaya kiyamiyor. Daireleri vs var ama kendine bisey almiyor bizden istiyor falan. Ne yapcak parayi mezarami goturecek anlamiyorum. Yatagim eskidi belim agriyor diyor. E git kendine iyi bir yatak al diyorum sagligin onemli diyorim hic orali olmuyor anneme diyor sizin fazladan yataginiz var bana versene diye. Annemde misafir yatagimizi verdi. Annemede cok kiziyorum. Geliyor neredeyse sabahtan aksama kadar durdugu icin 2-3 ögün yemek de yiyor bizde. Yedigi helal hos olsun ama bence bu kadinda para harcamak istemedigi icin yapiyor boyle. Bir iki kez okadar uzun oturdu ki neredeyse gece oldu arabasida yok annemde gece vakti yollamak istemedi bizde yatti. Cok kizmistim anneme ozaman okadar uzun oturmasin diye. Bidaha olmadi ama tepem atiyor kadini gorunce sesini duyunca

Eski pusku mahallelerde olur genelde boyle insanlar. Biz de tasindik da kurtulduk. Kapiyi calan iceri girerdi.
Ama laf soylenecekse bu annenize duser. Siz kadin geldi miydi alin elinize kitabinizi cikin bir kafeye gidin. Veya kutuphaneye gidin.

Eski pusku mahallelerde olur genelde boyle insanlar. Biz de tasindik da kurtulduk. Kapiyi calan iceri girerdi.
Ama laf soylenecekse bu annenize duser. Siz kadin geldi miydi alin elinize kitabinizi cikin bir kafeye gidin. Veya kutuphaneye gidin.
Genelde oyle yapiyorum zaten ama bazen annem evde olmadiginda geldiginde mecburen yaninda oturuyorum. Ve yinede rahatsiz oluyorum artik biri bisey soylemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…