Zirt pirt gelen kadin kafayi yicem

Ay valla bn çok severim misafr. Ama bu tarz mecburi misafrlkten bahsetmiyorum. Bu resmen deli etmek. Anam bacım iş sana düşüyo. Bidaha geldiğinde k. Bakmayın hiç müsait değlm de kapat kapıyı

annen kibarca söylesin. bak seni severim ama eşim eve gelinmce dinlemek istiyor kıl tüy, sen bize daha az gel desin.

Sinir oldum vallahi arsızlaşmış. Anneniz kiyamiyor ama siz bozun onu. Kendinizi doldurun icinize atin dusunup dusunup sinirlenin sonra yine cat kapi gelip iceriye daldiginda yapistirin laflari... anlasin iyice.. ya da hizmet bekliyorsa yine laf sokun pat diye soyleyemiyorsaniz. Ama ennn onemlisi kendinizi doldurmaniz hatta hangi gunler saatler geliyor gelmeden once sinirlenin

İçim öfkeyle doldu resmen. Ne merhametlisiniz. Ben olsam asla acımam şuracıkta oturup bekleyeyim dediği an kusura bakmayın der kapıyı kaparım. Ve o benden umudunu kesene kadar aynını yaparım. Ayy elime geçse saçını başını yolacağım valla çok sinirlendim bana ne oluyorsa

Iste her geldiginde bende bukadar geriliyorum sinirleniyorum. Uyuz oldum bir kere kadina. Tepem atiyo her geldiginde. ((

Bir daha geldiğinde aaaa teyze sizin ev yanıyormuş sen burda ne yapıyorsun de. Bakalım ne yapacak :))

Sana değil iş annene düşüyor. O geldiğinde müsait değiliz deyip eve almayacak. 2 dk falan derse evde böcek var ilaçlayacağım, böceklerle ölmek istersen geç otur desin

E kadın bedava yemek bedava eşya bulmuş yüz vermişsiniz bi kere .Cimri insan için bulunmaz nimet.
Bence bunları vermezseniz aradığını bulamazsa kısaca birdaha gelmez diye düşünüyorum.
Yüksek ihtimal evde ne yemek yapcam burda karnımi doyurayim diye geliyor gibi görünüyor.

Aynennnn

Kadın kafadan kontak belli ki
Annen bir şey diyemiyordur. Ben olsam bir dahaki gelişinde açık açık derdim, çok geliyorsunuz kusura bakmayın biraz rahatlık verin diye. Annen masuma yatsın kızım istemiyor seni kusura bakma diye. Ha dersen ki annem çok seviyor çok mutlu, o zaman yapacak bir şey yok.

Babam durumdan çok rahatsız oluyor ya. Adam normalde evde donla gezer sen olunca olmuyo tabi Annem de kırılma diye bi şey demiyor ama bari gelmeden bi haber versen bi gün adamı yakalayacaksın o olcak yani deyin anneniniz duymadan

O zaman yemek veya ikramlik vs.koymayin önüne.
Veya bi arkadaş yazmış bi köşede anneniz görmeden babam senden rahatsız oluyor adam yatıp dinlenecek deyin.
Gündüz de anneniz yokken gelirse asla kapıyı açmayın cama da vursa açmayın zaten havalar ısındı usuyorsa da evine gidebilir kiyamamak diye bir şey yok o sizi düşünüyor mu musaitler mi değiller mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…