- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Ac kapiyo suratina sinirli sekilde bak musait degiliz de kapat kapaiyiparasina kiyami
Sizin komsunuz en azindan anlamis anlamak istemis bu kadin anlamak istemiyor malesef. Bir kac kez soguk davrandim umrunda degil. Kapiyi acmadim cama vuruyor ac diye ayyy sinir oluyorum.
cözüm geldiği zaman müsait degişiz deyip kapıyı kapatmak düzgünce. bu olaya kıymak olarak bakarsanız dah a cok sinir olursunuzInanin okadar sinir oldum ki artik yapmak isterdim ama yinede kiyamiyorum icim rahat etmiyor
Amin cumlemiziHahah çok güldüm, Allah da sizi güldürsün.
annen kibarca söylesin. bak seni severim ama eşim eve gelinmce dinlemek istiyor kıl tüy, sen bize daha az gel desin.Annemin tanidigi bir kadin var annemle okadar samimi de degiller ama bu kadin sürekli zirt pirt geliyor cok sinirleniyorum. cocuklari uzakta oturuyor ama cevresi var bunu sadece bizde yapmiyormus. Hic haber vermiyor sormuyor musaitmisiniz diye bir kere bile sormadi. Hayatimda boyle yuzsuzluk gormedim. Bazen annem evde olmayinca ve onun geldigini anlayinca kapiyi acmiyorum ve kendisi bunu anliyor o yuzden cogu zaman dolanip arka bahceden geliyor bi bakiyorum camdan iceri bakiyor ödüm kopuyor cok sinirleniyorum. Bir kac kez aynisini mutfagin camindanda yapti. Veya geliyor annem evde yok diyorum iyi ozaman ben bahceye oturayim bekleyim diyor ama hava soguk kiyamadigimi biliyor iceri aliyorum bende ama sabrim kalmadi. Bir kac kez hafta sonu sabahin köründede geldigi oldu!! Bazende aksama dogru nasil kafasina eserse. Babamda rahatsiz oluyor cunku isten sonra rahat rahat pijamalarini giyior zirtttt zil caliyor kadin geliyor. Annemle bir kac kez bunun yuzunden tartistiklari da oldu. Bide makinali tufek gibi konusuyor. Annemde rahatsiz oluyor ama kiyamiyor. Ben bu kadina okadar gicik oldumki. Tepem atiyo. Mesela misafirimiz gelecek temizlik yapmam lazim is yapmam lazim zil caliyor diyorum suan musait degiliz misafirimiz gelecek diye. Azicik bir iki dakika iceri oturayim dinleneyim diyor. Sonrada kalkmiyor. Off yazarken bile cildiriyorum. Suan yine bizde
Annemler bir kac gun yoktu uzun yoldan geldi. Zil caliyor annemler gelmis arkalarindada bu kadin. Allahim kafayi yicem ya. Anneme soruyorum nerden geldi diye. Bizim evin onundemis bize geliyomus zaten. Ya insan demezmi bunlar uzun yoldan gelmis dinlensinler. Yokk geldi oturuyor suan. Bir gün kendimi tutamicam patlicam ya. Yanlis anlasilmak istemiyorum misafir gelince basimin ustunde yeri var guzelce agirlarimda ama bu resmen yuzsuzluk. Ne yapayim. Sonucta yine benim buyugum yanlis birsey demek istemiyorum. Birsey soylemek anneme dusmezmi?
Ee yani ben kıyıp kötü olmayayım o kendiliğinden anlasin gitsin istiyorsun da o öyle olmayacakInanin okadar sinir oldum ki artik yapmak isterdim ama yinede kiyamiyorum icim rahat etmiyor
Iste her geldiginde bende bukadar geriliyorum sinirleniyorum. Uyuz oldum bir kere kadina. Tepem atiyo her geldiginde.İçim öfkeyle doldu resmen. Ne merhametlisiniz. Ben olsam asla acımam şuracıkta oturup bekleyeyim dediği an kusura bakmayın der kapıyı kaparım. Ve o benden umudunu kesene kadar aynını yaparım. Ayy elime geçse saçını başını yolacağım valla çok sinirlendim bana ne oluyorsa
Bir daha geldiğinde aaaa teyze sizin ev yanıyormuş sen burda ne yapıyorsun de. Bakalım ne yapacak :))
AynennnnE kadın bedava yemek bedava eşya bulmuş yüz vermişsiniz bi kere .Cimri insan için bulunmaz nimet.
Bence bunları vermezseniz aradığını bulamazsa kısaca birdaha gelmez diye düşünüyorum.
Yüksek ihtimal evde ne yemek yapcam burda karnımi doyurayim diye geliyor gibi görünüyor.
O zaman yemek veya ikramlik vs.koymayin önüne.Aynennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?