- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
O nasıl bi fantazi ya ahaha ne güldümEn nefret ettigim misafir tipi.
Babamin akrabalarından var böyle.
Bir keresinde gelmişler hiç sormadan iki kadın gecip anne-babamın yatagının üzerine uzanmışlar nasıl sinirlenmiştim. Zorla çıkarmıstım
Anneniz irtibatı koparmanın bir yolunu bulsun. Söylesin yani en azından babanızın işten geldikten sonra dinlenmeye ihtiyacı oldugunu. Ne yüzsüzler Allahım yaa
Bizim guneslikler genelde hep acik oluyor yoksa cok karanlik oluyor ev. Bu kadininda cok parasi var ama harcamaya kiyamiyor. Daireleri vs var ama kendine bisey almiyor bizden istiyor falan. Ne yapcak parayi mezarami goturecek anlamiyorum. Yatagim eskidi belim agriyor diyor. E git kendine iyi bir yatak al diyorum sagligin onemli diyorim hic orali olmuyor anneme diyor sizin fazladan yataginiz var bana versene diye. Annemde misafir yatagimizi verdi. Annemede cok kiziyorum. Geliyor neredeyse sabahtan aksama kadar durdugu icin 2-3 ögün yemek de yiyor bizde. Yedigi helal hos olsun ama bence bu kadinda para harcamak istemedigi icin yapiyor boyle. Bir iki kez okadar uzun oturdu ki neredeyse gece oldu arabasida yok annemde gece vakti yollamak istemedi bizde yatti. Cok kizmistim anneme ozaman okadar uzun oturmasin diye. Bidaha olmadi ama tepem atiyor kadini gorunce sesini duyunca
WTF(çok özür dilerim)
Iyi de bu kadın artık normal misafirden sayılmaz ki.
Aranızda yatsın bari.
Hiç çekinmeyin, direkt söyleyin: ayağımız bağlanıyor, havalar ısındı ailecek güzel havaları değerlendirmek istiyoruz' gibi şeyler deyin mesela.
Bu ara da meral ettim, hâlâ mı sizde?
Babam durumdan çok rahatsız oluyor ya. Adam normalde evde donla gezer sen olunca olmuyo tabiAnnem de kırılma diye bi şey demiyor ama bari gelmeden bi haber versen bi gün adamı yakalayacaksın o olcak yani deyin anneniniz duymadan
Bir kaç kez yaptim annem olmadimida kapiyi cok az acip annem yok diyorum gitsin diye. Yemin ederim okadar cok seyler denedim ve okadar yapilmayacak seyler yaptiki. Bir kez oyle kapi arasindan bakarken kapiyi itiyo resmen girmek icin sinirlendim tekrar musait degilim dedim birakti itmeyi!! Bikeresindede diyorumki annem evde yok kapi arasindan iceri bakiyor ama ayakkabisi var diyorGelene nasıl git denir kiben diyemem müsait olmadığınızı ima etseniz?
Hahah hayir cok sükür gitti bir kac saat once. Annem uykusuzluktam dayanamadi yazik uzun yoldanda geldi benim gozler kapaniyor ben yatcam dedi. Odasina gitti kadin hala bir kac dakika oturdu bende odama gidiyorum dedim cunku artik yeter bisey ikram falan etmedim. Iyi ozaman bende gideyim dedi kalkti.WTF(çok özür dilerim)
Iyi de bu kadın artık normal misafirden sayılmaz ki.
Aranızda yatsın bari.
Hiç çekinmeyin, direkt söyleyin: ayağımız bağlanıyor, havalar ısındı ailecek güzel havaları değerlendirmek istiyoruz' gibi şeyler deyin mesela.
Bu ara da meral ettim, hâlâ mı sizde?
Bu teyzelerden her semtte var sanırımAnnemin tanidigi bir kadin var annemle okadar samimi de degiller ama bu kadin sürekli zirt pirt geliyor cok sinirleniyorum. cocuklari uzakta oturuyor ama cevresi var bunu sadece bizde yapmiyormus. Hic haber vermiyor sormuyor musaitmisiniz diye bir kere bile sormadi. Hayatimda boyle yuzsuzluk gormedim. Bazen annem evde olmayinca ve onun geldigini anlayinca kapiyi acmiyorum ve kendisi bunu anliyor o yuzden cogu zaman dolanip arka bahceden geliyor bi bakiyorum camdan iceri bakiyor ödüm kopuyor cok sinirleniyorum. Bir kac kez aynisini mutfagin camindanda yapti. Veya geliyor annem evde yok diyorum iyi ozaman ben bahceye oturayim bekleyim diyor ama hava soguk kiyamadigimi biliyor iceri aliyorum bende ama sabrim kalmadi. Bir kac kez hafta sonu sabahin köründede geldigi oldu!! Bazende aksama dogru nasil kafasina eserse. Babamda rahatsiz oluyor cunku isten sonra rahat rahat pijamalarini giyior zirtttt zil caliyor kadin geliyor. Annemle bir kac kez bunun yuzunden tartistiklari da oldu. Bide makinali tufek gibi konusuyor. Annemde rahatsiz oluyor ama kiyamiyor. Ben bu kadina okadar gicik oldumki. Tepem atiyo. Mesela misafirimiz gelecek temizlik yapmam lazim is yapmam lazim zil caliyor diyorum suan musait degiliz misafirimiz gelecek diye. Azicik bir iki dakika iceri oturayim dinleneyim diyor. Sonrada kalkmiyor. Off yazarken bile cildiriyorum. Suan yine bizde
Annemler bir kac gun yoktu uzun yoldan geldi. Zil caliyor annemler gelmis arkalarindada bu kadin. Allahim kafayi yicem ya. Anneme soruyorum nerden geldi diye. Bizim evin onundemis bize geliyomus zaten. Ya insan demezmi bunlar uzun yoldan gelmis dinlensinler. Yokk geldi oturuyor suan. Bir gün kendimi tutamicam patlicam ya. Yanlis anlasilmak istemiyorum misafir gelince basimin ustunde yeri var guzelce agirlarimda ama bu resmen yuzsuzluk. Ne yapayim. Sonucta yine benim buyugum yanlis birsey demek istemiyorum. Birsey soylemek anneme dusmezmi?
Mesela gidip bahceye oturunca sogukta icim rahat etmedi. Ama haklisiniz cok yuzsuz aslinda hak etmiyor.neyine kıyamadınız bu kadar bu kadının anlamadım?
açma kapıyı camdan bakarsa da el sallar yine açmazsın
Hahah hayir cok sükür gitti bir kac saat once. Annem uykusuzluktam dayanamadi yazik uzun yoldanda geldi benim gozler kapaniyor ben yatcam dedi. Odasina gitti kadin hala bir kac dakika oturdu bende odama gidiyorum dedim cunku artik yeter bisey ikram falan etmedim. Iyi ozaman bende gideyim dedi kalkti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?