Zirt pirt gelen kadin kafayi yicem

O nasıl bi fantazi ya ahaha ne güldüm

WTF (çok özür dilerim)
Iyi de bu kadın artık normal misafirden sayılmaz ki.
Aranızda yatsın bari.
Hiç çekinmeyin, direkt söyleyin: ayağımız bağlanıyor, havalar ısındı ailecek güzel havaları değerlendirmek istiyoruz' gibi şeyler deyin mesela.

Bu ara da meral ettim, hâlâ mı sizde?

Yüzüne açık açıkk söyleyin. "Senden rahatsız oluyoruz artık bize gelme." diye. Evden kovun açıkça.Bir daha gelirse de kapıyı açmayın isterse cama yapışsın zombi gibi.
Böyle yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış birine başka hiç bi yol sökmez.

Arkalarına takılır gelir valla öyle bi tip..

Omg annemin kuzeniyle aynı yahu kadın gece 12 sabah 11 hic fark etmez cat kapı geliyor Allahtan hep değil

neyine kıyamadınız bu kadar bu kadının anlamadım?
açma kapıyı camdan bakarsa da el sallar yine açmazsın

Gelene nasıl git denir kiben diyemem müsait olmadığınızı ima etseniz?
Bir kaç kez yaptim annem olmadimida kapiyi cok az acip annem yok diyorum gitsin diye. Yemin ederim okadar cok seyler denedim ve okadar yapilmayacak seyler yaptiki. Bir kez oyle kapi arasindan bakarken kapiyi itiyo resmen girmek icin sinirlendim tekrar musait degilim dedim birakti itmeyi!! Bikeresindede diyorumki annem evde yok kapi arasindan iceri bakiyor ama ayakkabisi var diyor

Hahah hayir cok sükür gitti bir kac saat once. Annem uykusuzluktam dayanamadi yazik uzun yoldanda geldi benim gozler kapaniyor ben yatcam dedi. Odasina gitti kadin hala bir kac dakika oturdu bende odama gidiyorum dedim cunku artik yeter bisey ikram falan etmedim. Iyi ozaman bende gideyim dedi kalkti.

Bu teyzelerden her semtte var sanırım

Son düzenleme:
Ayyy okurken sinir oldum. Hiiiiiiç yüz verme. O sizin yüzünüzü yumuşak buluyor ondan kullanıyor. Bırak donsun dışarda. Öyle öyle bırakır inşallah.

Geldiği zaman yanında oturmayın yüz vermeyin bisey ikram etmeyin.
Başka şeylerle oyalanin.

çok yüz vermişsiniz. kıyamamamak nedirki, o senin neyin oluyoda kıyamıcan. hem soğukta dışarda oturcakmı sanıyosun, odA kendine kıyamaz zaten

Annemin akrabalarından biride boyle zirt pirt geliyormuş ve asla yemek yemeden gitmiyormuş. Bir keresinde kadın yaninda kayinpederini bile getirmiş ve daha önce yediği yemek denk gelince sen başka uemek yapmiyormusun demiş anneme dusunun yani :) en son bir kaç yil once annem disari gitmisti gelirken de yemeye birseyler alcakti ben istemistim bir baktim yaninda o kadin geldi yedi icti gitti. Meger baskasina gelmis o kisiyi evde bulamayinca annemde de posetleri gorunce takilmis gelmis yani. Hayret bu insanlara dencek bisey yok

çüş. çok olmuş bu kadın.

bidahakine müsait değiliz deyin. anlamıyosa bağırın. bu kadınınki artık normal değil. hiç hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…