Evlilerde gidiyor bizde karı koca gidiyoruz fakat bekarken gidilen ortamlar daha farklı ve dha sık olur evliyken gidilen mekanlar dha farklı ve hayat koşturmasndan daha seyrek olur anlamnda... şahsen bekarken gittğim ortamlara eşimle gitmek istemem o da aynı şeklde fark bu
Pavyonda falan mı içiyordunuz siz veya eşiniz? Ne alaka
Neden evli insanlar da eğlenmeye bara gidebiliyor
İnsanın eşiyle gidip içemeyeceği kaç çeşit mekan var ki?AbsolutPromise 'in dediği gibi benim de aklıma bir tek pavyon geldi
Pavyonda falan mı içiyordunuz siz veya eşiniz? Ne alaka
Neden evli insanlar da eğlenmeye bara gidebiliyor
İnsanın eşiyle gidip içemeyeceği kaç çeşit mekan var ki?AbsolutPromise 'in dediği gibi benim de aklıma bir tek pavyon geldi
Evli veya bekar fark etmeksizin varoş ortamlara girmediğimden tahayyül edemedimŞahsen ortada brkaç kons oynayan mekana eşmle gitmezdim bile bile dimi :) bunu görebiliyoruz mekanlarda fark var dikkt çekiyor
Evli veya bekar fark etmeksizin varoş ortamlara girmediğimden tahayyül edemedim
Yoo bazı konularda bilgi sahibi olmak için ilk gözden görmeye gerek yok. İsmi bilinen mekanlar var sonuçta.Varoş olmadığını farketmek için girip görmekgerek aradaki farkı bildiğinize göre az çok fikrnz var diye düşnyorum
Sonuç olarak aynnı yere çkıyoruz sizde eşnzle her mekana gitmeyi terch etmiyorsunuzYoo bazı konularda bilgi sahibi olmak için ilk gözden görmeye gerek yok. İsmi bilinen mekanlar var sonuçta.
7 senedir evliyim, evliyken gittiğim mekanlara gitmeye devam ediyorum. Neden evlilik değiştirsin ki? Öyle tuhaf tiplerin gittiği yerlere bekarken de adım atmadım benSonuç olarak aynnı yere çkıyoruz sizde eşnzle her mekana gitmeyi terch etmiyorsunuz
Şahsen ortada brkaç kons oynayan mekana eşmle gitmezdim bile bile dimi :) bunu görebiliyoruz mekanlarda fark var dikkt çekiyor
eşim yok ama bekarken gittiğim yerlere onunla da giderim. medeni halim zevkimi veya eğlence anlayışımı değiştirmiyorSonuç olarak aynnı yere çkıyoruz sizde eşnzle her mekana gitmeyi terch etmiyorsunuz
Ya ben bekarken de gitmiyorum ne bilim bar diyince gayet normal mekanlar aklıma geldi :)) pardon oraya zaten kimse gitmesinŞahsen ortada brkaç kons oynayan mekana eşmle gitmezdim bile bile dimi :) bunu görebiliyoruz mekanlarda fark var dikkt çekiyor
Aynen öyle ilk önümüze çıkan yere girmiyoruz ki :)Yoo bazı konularda bilgi sahibi olmak için ilk gözden görmeye gerek yok. İsmi bilinen mekanlar var sonuçta.
Belki de adam, kadının değişmesini istiyor? Onunla alkol almasını vs. istiyor? Onun sayesinde hidayete erer ne demek? Tek doğru, dindar olan tarafın mı?Benim bi arkadaşım alkol alan namazdan niyazdan bi haber olan birisiyle evlendi kendiside abdestli namazlı maneviyatlı ağzı dualı sabah akşam Kur an okuyan birisi Evlendikten sonra eşi namaza başladı umreye gitti alkolde almıyor Belli olmaz arkadaşınız o kişiye vesile olucak onun sayesinde hidayete erer neden olmasınüstelik görücü usulüde değil birbirlerini tanıyorlar bence olur hayırlısı diyorum
Aynı şeyi düşündüm. Çok yanlı bir yorum. Hatta adam kadının imalarından, ısrarlarından etkilenmiş veya bir deneyim demiş olabilir diye düşündüm, bilemiyorum. Yalniz kadınlar çok ikna edici olabiliyor farklı farklı tekniklerle. Bende yok o özellik, o kodla doğmamışım. Keşke olaydi:)Belki de adam, kadının değişmesini istiyor? Onunla alkol almasını vs. istiyor? Onun sayesinde hidayete erer ne demek? Tek doğru, dindar olan tarafın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?