- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
- Konu Sahibi witchhunter
-
Öyle şey olur mu.Diretirsen anlarlar.Senin çocugun var zaten devamlı onunla ilgileniyosun.Bir de mutfaktı iş güçtü işin iyice zorlaşacak.Pasiflik değilde canim bu insanlar laftan anlamiyolar. Ne desem bos gibi bazen sinirlendigimle kaliyorum
Bana da yarin kv, kp, gorumcem ve 3 kizi, eltimin 4 oglu (kendisi umrede)
Gorumcem gelecegi icin mutluyum yoksa hersey ban bakardi. 1 hafta kalacaklar ben 4 gun sonra evi onlara birakip ailemin yanina gidicem ins.
Zaten geleceklermis, elinde geldigi kadar yap sikma kendini. Yemek vakti gelen adamda sofrayi toplayip bulasiklarihalletsin yemekten hemen kalkip baska odaya gec
bendeki normal demedim ki 3 gün kan kusun kızılcık şerbeti içtim diyin sabredin ...benim kv ile bir gece ve gündüz yaşa bu düşüncelerinin hepsi değişir valla. yediğinden içtiğine giydiğine kadar donuna kadar karışır ve hiç susmaz. anlatılmaz bir tip. 3 günde onun yüzünden boşanacaktık nerdeyse.
e bacım sende ne emmeye ne gömmeye geliyon kusura bakmadaEvimde tek onlari birakicam oylemi ruyalarinda görürler.
ahh bi başarabilsem.yapamıyorum ki. bundan sonra deneyecem inşallah.bendeki normal demedim ki 3 gün kan kusun kızılcık şerbeti içtim diyin sabredin ...
alışırsın zamanla kendini korumayaAslında öyle değil isine gelniyo çünkü kendisi yapmak durumunda kaliyo. O sadece kimseye is buyurmaz insanlar kendileri durumu görüp yardim ederse eder etmezse zaten o gerçek yüzünü göstermiştir yarin oburgun ihtiyacı olduğunda bende boyle gormem yardim etmen diyo
Evet hem de haftaya pazara kadar =))Bu kadar kişi yatılı mı gelecek?
heykelinizin dikilmesi şartEvet hem de haftaya pazara kadar =))
Yooo ben 4 gun onlara katlanip sonra da istanbula kacmayi planliyorum =)heykelinizin dikilmesi şart
Evet hem de haftaya pazara kadar =))
Akıllı kadınsınız vesselam .Yooo ben 4 gun onlara katlanip sonra da istanbula kacmayi planliyorum =)
ay çok kötü bir durum olmalı bu sizin için . Yazarken düşündüm de bir afakan bastı beni. Tabi anne olunca eminim durum farklıdır. İnşallah huzurunuz bozulmaz sizde azıcık sıkın dişinizi.. Değmez kimse için kendinizi de eşinizide mutsuz etmeye
Aynen canim ek gida diş hepsi üst üste birde karisirlar simdi yedirdigime icirdigime .. Bir aylikti bebeğim kayinvalidem girumcelerime gelin alrini değiştiriyor gidin bakin emziriyo gidin bakin sut sagiyo diyordu. Tepemde dikiliyolardi en sonunda yalniz emzircem gibisinden bi laf ettim yada gjapiyi kapatiyodumda gelmediler
O zaman da bir sey bulamasinlar, sana ne . Yapamadim de gec.Esim dedirtmez canim. Ve tabi birde onlar cikar gezerler gezerler yemek vakti gelirler ole insanlar
Bu taktigi bana kayinvalidemalışırsın zamanla kendini korumaya
yüzlerine bişey diyemiyorsan başkalarından örnek ver
görümcene "falancanın görümcesi de çok beter kızın evine gidip bir bardak bile kaldırmıyormuş
Allah tan sen öyle değilsin" gibi
kv dene de "anneciğim herkesde senin gibi Allah korkusu! mu var sanki şunun kv de de çok insafsız"
bak gör nasıl değişiyor bazı şeyler
AyyyAkıllı kadınsınız vesselam .
Keşke bana da İstanbul yolu gözükse .Çok özledim İstanbul'umu .
Nerde yatiyor bu kadar insan? Eşin hakkini hicbir sekilde odeyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?