ziyarete gelen kayinvalide

Pasiflik değilde canim bu insanlar laftan anlamiyolar. Ne desem bos gibi bazen sinirlendigimle kaliyorum
Öyle şey olur mu.Diretirsen anlarlar.Senin çocugun var zaten devamlı onunla ilgileniyosun.Bir de mutfaktı iş güçtü işin iyice zorlaşacak.

Bu kadar kişi yatılı mı gelecek?

bendeki normal demedim ki 3 gün kan kusun kızılcık şerbeti içtim diyin sabredin ...

alışırsın zamanla kendini korumaya
yüzlerine bişey diyemiyorsan başkalarından örnek ver
görümcene "falancanın görümcesi de çok beter kızın evine gidip bir bardak bile kaldırmıyormuş
Allah tan sen öyle değilsin" gibi
kv dene de "anneciğim herkesde senin gibi Allah korkusu! mu var sanki şunun kv de de çok insafsız"

bak gör nasıl değişiyor bazı şeyler

Zaten normalde şehir dışındaymış iki görümceyle bir evde ne kadar kalacaklar 1 hafta kalır giderler siz de gidersiniz ailenizin yanına siz de mi çalışıyorsunuz ara tatilde gidecektiniz annenize öğretmen misiniz. Bir de neden annenizin orada gidiyorsunuz ki doktora. Yapacak birşey söyleyeceksiniz yardım isteyeceksiniz yaptıracaksınız kabul etmemek olmaz eşiniz zor durumda kalır neyse ki şehir dışında aynı şehirde olsanız her hafta görüşmek zorunda kalırdınız.

cnm sen ne diyorsun benim oğlum sabahtan bir alıyordum akşama kadar emiyordu kahvaltı bile edemiyordum
nasıl süt geliyoduysa oğlanı bırakıp bir tek iş yapamamıştım yaşına kadar

hem yardım etmiyorlar gölge etmesinler bari tepende

Bu taktigi bana kayinvalidem
Kullaniyo :) yapmamdan korktuhu seyler hakkinda hikaye anlatiyo baskalarindan :)

Gelini bakmam
Demis kayinvalidesine ama koturum kalmis kayinvalidesi ona bakiyomus cok pismanmis :)

Ey allahim dedim, 40 yil
Dusunsem aklima gelmezdi kv ye bakmak isteyip
Istemiyecegim.
Sonucta esimin annesi, ne olursa olsun bakmamayi aklimdan gecirmem.

Onun da bu yaptiklari beni sogutuyor kendinden haberi yok.

Nerde yatiyor bu kadar insan? Eşin hakkini hicbir sekilde odeyemez.

Daha gelmediler valla evim de 2+1+mutfaktaki tek kanepe. Dort kisi salonda yatacak buyuklerden, cocuklara da yer yatagi sermeyi planliyorum. Kucuk odada tek kisilik yatak var esimin bekarligindan kalma bir kisi de orda yatar. Hepsi akraba zaten erkekleri bir odaya kadinlari bir odaya da atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…