Ziyarete gideyimmi yoksa bende inat mı edeyim?

Kiyametyaklasti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
111
32
18
33
Merhaba hanımlar
Konum kv ile ilgili. 7 yıllık evliyim . Arkadaşlar vasıtasıyla evlendim. Avrupa'da dogdum buyudum. Evlenerek turkiyede kaldım. Başdan beri kv beni istemiyordu bu yüzden her fırsatta hakaret ,aşagalama vs gibi davranışları vardı. Dügün vs olmadı hep hakaret etti evlenmeyeyim diye son güne kadar uğraştı. Annem babam o esnada boşanma ,yeniden evlenme durumları vardı tam karışıklık zamanıydı. Anneannem felc gecirdi vs derken nikahdan evlendik . Ama evin tüm eşyasını hep kv begendi zorla aldırdı kendı zevkine göre. Eltiyle kıyaslayarak aşagladı hep. Tek avantajım evim ayrı. Başdan hiçbir şekilde aile apartmanında oturmayı kabul etmedim. Eşimle ortaklasa ev yaptılar. Eşim kendi Tapusunu bile 2 yıl önce zorla aldı onlardan ,kayınbaba ölmeden.
* Kv 7 yıldır her fırsatta aynı apartmanda oturmamızı istedi, ugraştı. Laf soktu.
* Hiçbir şekilde kabul etmedim.
İlk çocuk olduk dan sonra mecbur kiraya vermek zorunda kaldılar bizim daireyi. Yoksa gelmemiz icin verdirmiyolardı kiraya.
* İki yıl önce kendi paramla hac ve umreye gittik. Büssürü hakaret etti. Boşanırsak hic üzülmezmiş. O ev onunmuş oglu aptalmış beni ortak etmiş tapusunu alarak Vs vs gibi

* 1 yıl sonra hamile kldım. Doğum yurtdışında oldu. 8 ay yurt dışında kaldım maddi açıdan.
Nerdeyse 1 yıldır görüşmüyoruz. Bebek görmeye hiçbiri gelmedi. Sanırım gelmeme sebebi Niye hacca gitmişiz ve niye aynı evde oturmuyormuşuz....
Şu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Eşim bebegi göstermek istiyor annesine. Ben gitmek istemiyorum. Gorumce , elti vs hiçbiri tebrige gelmedi. Güya ben göstermeye gitmeliymşim orası ortak ev olduğu için...
*Kv ve görümce bizim dairemzde oturuyorlar. Anlaşamıyolar. Görümce kira vermeden alt katta oturmak istiyomuş. Kiracıya cıkış vermişler bile. Bizim kiraya vermeye bilir. Böyle sorunumuzda var. O eve girmek icin mecbur ediyorlar. Ne yapmak lazım?
Kusura bakmayın uzun oldu. Fikirlerizi bekliyorum

Şu durumda benim ne yapmam gerekiyor?
Hiçbir şey yapmanız gerekmiyor ki.
Güya ben göstermeye gitmeliymşim orası ortak ev olduğu için...
Bu biraz gözünün üstünde kaşın var misali olmuş. Bir şekilde bir şeye takacaklarmış bunu seçmişler.

Eşiniz konunun neresinde, onun tavırları nasıl oluyor? Sonuçta eşiniz yüzünden tanıştınız annesiyle,kardeşiyle filan.

o evi satardım yerinizde olsam.hiçbir şekilde gidip görüşmem evime de sokmam, torunu falan da umrunda değil belli ki zaten topluca terbiyesizlik yapmışlar.eşin ille de çocuğu göstericem derse sen sakın gitme götürsün yarım saat sonra getirsin.torun bahanesiyle aranıza girmeye kalkar burdan sonra kurtulamazsın bi daha dikkat et

Hiçbir şey yapmanız gerekmiyor ki.

Bu biraz gözünün üstünde kaşın var misali olmuş. Bir şekilde bir şeye takacaklarmış bunu seçmişler.

Eşiniz konunun neresinde, onun tavırları nasıl oluyor? Sonuçta eşiniz yüzünden tanıştınız annesiyle,kardeşiyle filan.
Arada kalıyor . Çalşmakdan fazla göremiyor annesigili o yüzden sorun çıkmıyor. Konu açilmiyo . eşim kapatıyor onlarla ilgili konuları.ama illa kira konusu vs problem çıkıyor. Göstermek istiyor bebegide emdiği için tek götüremiyor...

o evi satardım yerinizde olsam.hiçbir şekilde gidip görüşmem evime de sokmam, torunu falan da umrunda değil belli ki zaten topluca terbiyesizlik yapmışlar.eşin ille de çocuğu göstericem derse sen sakın gitme götürsün yarım saat sonra getirsin.torun bahanesiyle aranıza girmeye kalkar burdan sonra kurtulamazsın bi daha dikkat et
Bebek emdigi icin götüremiyor. Acıdıgımız için satmıyoruz . Böyle oluyor

Madem hacca gittiniz o yonden cvp vereyim size..ogul anne ile gorussun aralarina iliskilerine mudahale etmeyin torunuda gorsun..siz de gidin ama size hakaret eder kotu muamele de bulunur bir daha gitmezsiniz..dinimiz anneye hurmeti onemli tutar..gorumce elti teferruat onlar sizin bileceginiz istir

Bebek emdigi icin götüremiyor. Acıdıgımız için satmıyoruz . Böyle oluyor
Burda okuduklarımdan ve bazı yaşadıklarımdan öğrendim ki acımıycaksın , acınmalık bi halleri mi kalmış yaptıklarından sonra da hala acıyorsun.boşver.Tamam işte ne güzel emiyor ne güzel yollama bile.Sakın ama sakın ayaklarına gidiyim deme

Merhaba hanımlar
Konum kv ile ilgili. 7 yıllık evliyim . Arkadaşlar vasıtasıyla evlendim. Avrupa'da dogdum buyudum. Evlenerek turkiyede kaldım. Başdan beri kv beni istemiyordu bu yüzden her fırsatta hakaret ,aşagalama vs gibi davranışları vardı. Dügün vs olmadı hep hakaret etti evlenmeyeyim diye son güne kadar uğraştı. Annem babam o esnada boşanma ,yeniden evlenme durumları vardı tam karışıklık zamanıydı. Anneannem felc gecirdi vs derken nikahdan evlendik . Ama evin tüm eşyasını hep kv begendi zorla aldırdı kendı zevkine göre. Eltiyle kıyaslayarak aşagladı hep. Tek avantajım evim ayrı. Başdan hiçbir şekilde aile apartmanında oturmayı kabul etmedim. Eşimle ortaklasa ev yaptılar. Eşim kendi Tapusunu bile 2 yıl önce zorla aldı onlardan ,kayınbaba ölmeden.
* Kv 7 yıldır her fırsatta aynı apartmanda oturmamızı istedi, ugraştı. Laf soktu.
İlk çocuk olduk dan sonra mecbur kiraya vermek zorunda kaldılar bizim daireyi. Yoksa gelmemiz icin verdirmiyolardı kiraya.
* İki yıl önce kendi paramla hac ve umreye gittik. Büssürü hakaret etti. Boşanırsak hic üzülmezmiş. O ev onunmuş oglu aptalmış beni ortak etmiş tapusunu alarak Vs vs gibi

* 1 yıl sonra hamile kldım. Doğum yurtdışında oldu. 8 ay yurt dışında kaldım maddi açıdan.
Nerdeyse 1 yıldır görüşmüyoruz. Bebek görmeye hiçbiri gelmedi. Sanırım gelmeme sebebi Niye hacca gitmişiz ve niye aynı evde oturmuyormuşuz....
Şu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Eşim bebegi göstermek istiyor annesine. Ben gitmek istemiyorum. Gorumce , elti vs hiçbiri tebrige gelmedi. Güya ben göstermeye gitmeliymşim orası ortak ev olduğu için...
*Kv ve görümce bizim dairemzde oturuyorlar. Anlaşamıyolar. Görümce kira vermeden alt katta oturmak istiyomuş. Kiracıya cıkış vermişler bile. Bizim kiraya vermeye bilir. Böyle sorunumuzda var. O eve girmek icin mecbur ediyorlar. Ne yapmak lazım?
Bebek görmeye gidilir gösterilmeye gidilmez. Çok merak etselerdi sevselerdi görmeye gelirlerdi zaten.

Diğer arkadaşlara katılıyorum. O evi satın. Onlarla görüşmeyin ya da minimumda tutun. Bebeği onlar görmeye gelme tenezzülünde bulunmadı ise siz hiç göstermek zorunda değilsiniz. Bu konuda koz sizin elinizde. Torununuzu bile görmeye gelmediniz diye ilk çıkışan siz olun ki, onlar niye getirmedin diyemesinler.
Ne saçma şey, bebek görmeye gelinir, bebek göstermeye gidilmez zaten.

Evi Satın, gitmeyin. Göndermeyin de. Merak eden şimdiye çoktan kendisi gelirdi. Hatta ben sizin yerinizde olsam gelmek istediklerinde bu saatten sonra kabul de etmezdim ya neyse. Ki hiç adetim değildir. Kırk kat yabancı olsun, kanlı bıçaklı olayım Allah misafiri der ağırlarım ama bunlar haketmiyor.

Merhaba hanımlar

Bebek emiyor demişsiniz kocanız illa götürecem derse aracınız varsa beraber gidin araçla eve yakın biryere parkedin düz araçta bekleyin o göstersin gelsin,zaten küçük çocuk annesiz durmaz ağlar kocanizda alır çıkar evden,ev konusunada gelince kira odemezlerse satın evi verin emlakciya onlar uğraşsın,ne güzel ta Allah tanda korkmuyorlar kul hakkı yerken

Back
X