Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evi Satın, gitmeyin. Göndermeyin de. Merak eden şimdiye çoktan kendisi gelirdi. Hatta ben sizin yerinizde olsam gelmek istediklerinde bu saatten sonra kabul de etmezdim ya neyse. Ki hiç adetim değildir. Kırk kat yabancı olsun, kanlı bıçaklı olayım Allah misafiri der ağırlarım ama bunlar haketmiyor.
Gidip kötü olacağınıza gitmeyip kötü olun. Torun görmek isteyen kendisi gelsin. Gitseniz de binbir türlü laf edecekler. İyi ki getirdin demeyecekler, neden bu zamana kadar getirmedin diyecekler
Burda okuduklarımdan ve bazı yaşadıklarımdan öğrendim ki acımıycaksın , acınmalık bi halleri mi kalmış yaptıklarından sonra da hala acıyorsun.boşver.Tamam işte ne güzel emiyor ne güzel yollama bile.Sakın ama sakın ayaklarına gidiyim deme
Birde ben büssürü zulüm eziyet cektim yurtdışında 8 ay kalarak. Eşimden ayrı kaldım. Doğumu tek başına yaptım. Annemde yeni Kocasıyla beni bırakıp tatile gtmişti. Para biriktirip ev alayım diye. Eşimin evinde oturuyor lar birde kira verdikleri icin söyleniyolar ... kadınlar ın çilesi bitmez
Diğer arkadaşlara katılıyorum. O evi satın. Onlarla görüşmeyin ya da minimumda tutun. Bebeği onlar görmeye gelme tenezzülünde bulunmadı ise siz hiç göstermek zorunda değilsiniz. Bu konuda koz sizin elinizde. Torununuzu bile görmeye gelmediniz diye ilk çıkışan siz olun ki, onlar niye getirmedin diyemesinler.
Ne saçma şey, bebek görmeye gelinir, bebek göstermeye gidilmez zaten.