zmitli hamiler nerde dogum yapacaksnz

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
slm arkdaslar dogum yapmayı düsünüz doktor ve hastaneyi paylasırmısınız daha önce izmitte olmadığım için doktor ve hastane konusunda fazla bir bilgim yok yorumlarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler

canım bende 6 aylık hamileyim 7. ayıma girdim akademi hastanesinden nuri beye gidiyorum ve doğumumuda orada yapmayı düşünüyorum

sende hamilemisin gittiğin bir doktor varmı

canım ben mehmet ali paşa poliklinğinde ergün tufana gidiyorum ama nerde doğum yapıcağıma karar vermedim

slm..çoğu kişi ezberledi artık ama ben yinede yazayım..doğumum Akademi Hastanesinde olacak.Nuri Hüseyinoğlu doktorum..yaklaşık 1 ayım kaldı doğum için.doğumdan sonra hastane izlenimlerimi paylaşırım sizlerle burada inş..sağlıklı günler herkese..

ayşecim irtibatı kopartmayalım seninle doğum sonrası düşüncelerini dörtgözle bekliyorumm

bende akanemiye gidiyorum canım figen hanıma ama cok fazla ilgili degil 23. haftamdayım nuri bey cok cana yakın ilgili birisi acaba degiştirsemmi doktorumu diye düsünüyorum

canım sen sezaryenmi düşünüyorsun normalmi

bende akanemiye gidiyorum canım figen hanıma ama cok fazla ilgili degil 23. haftamdayım nuri bey cok cana yakın ilgili birisi acaba degiştirsemmi doktorumu diye düsünüyorum

slm canım bende ilk evde test yaptıgımda ilk olarak figen hanıma gitmiştim ama hiç memnun kalmadım hastanedende vazgeçmek istemediğim için 12. haftamda nuri beye geçiş yaptım çok memnunum kendisinden üstelik nuri bey daha önceki tüm takiplerimi figwen hanımın yaptıgını biliyo tahlillerimi ultrason görüntülerimi götürünce figen hanımamı gidiyodunuz dedi evt dedim sormadı bile neden değiştiniz diye ilk raslanan bişiy değil heralde

ewet canım cok soguk birisi hiç bişey anlatmıyor sen sorarsan iki kelime bişey söylüyor muayene olmak hadı neyse ama dogum önemli olan malum birde sezaryen düsününce insan güvenecegi içinin rahat edecegi bir doktor istiyor

figen hanım bana .18_22 haftalar arasında ayrıntılı ultrason için üniversiteye veya semih özeren'e yönlendirdi gene siz arastırın falan demişti o yüzden sordum

yaptırdınmı peki sonuç nasıl çıktı

birde figen hanıma sebebini soprmuşmuydun neden istiyormuş merak ettim bi sorunmu görmüş acaba

bi akabam var 40 yaşında ilkkez hamile kaldıgı için ve ileri yaş hamileliğ oldugu için ondan istemişlerdi semih özerene gitmişti oda

canım sen sezaryenmi düşünüyorsun normalmi

cnm nuri bey kesinlikle normal doğum taraftarı.bir sorun olmadığı sürece..ama ben sanırım sezeryan olucam.doğum anında acı çekmektense sonradan acı çekmeye razıyım..sezeryana adapte oldum cnm ben.doktor bey seni kandırırım normal yaparsın diyo ama fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum:))dediğim gibi adapte oldum artık sezeryana..:Saruboceq:

nuri beyin ikna kabiliyeti süper ama insanın korkularını yenmesi de zor bişey bende sezeryan düsünüyorum normal dogumdan korkuyorum:1no2:

ben izmitte konak hastahanesi erkan beye gidiyorum son derece zeki konuşkan bir doktor benn çok memnunum üçüzlerimin takibini ona yaptırıyorum allah nasip ederse doğumuda orda yapmayı düşünüyorum :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

pitos zor olmuyormu sakaryadan izmite gelmek ben maşukiyedeyim derinceye bile cesaret edemedim doğum sırasında yetişemem filan diye :))

Son düzenleme:
arkadaşlar izmitte benim de doktor bulmam gerekli .daha 6haftalık hamileyim
şuan izmit dışında çalışıyorum ama sonra oraya dönücem o yüzden tavsiyeleriniz çok iyi gelicek.
Bu arada konakta veya akademide muayene ücreti varmı emekli sandığına bağlıyım. doğum ücretlerinide paylaşabilirmisiniz..Çok sordum galiba
Herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum.

slm arkadaşım..akademide muayene ücreti emekli sandığı 20 tl.
doğum ücreti:normal 710 sezeryan:1015
sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğimle..

Merhaba,

Ben 4-5 doktor değiştirdikten sonra Konak Hastanesinde Erkan bey'e gittim.
Gerçekten Erkan bey hakkında duyduklarım cok doğruymus.
Şiddetle tavsiye ediyorum kendisini. Diğer doktorlara soru sorarsak cevap alıyorduk, ama Erkan bey benim aklıma gelmeyen soruları bile kendisi bana şunu sormayacakmısın, bunu sormayacakmısın diye yönlendirerek acıklamalarda bulunuyor.

Konakta görevliye sordum, (doğumuma cok oldugu için resmi rakamlar olmamakla birlikte duydugumu da paylaşayım isterseniz.)

Normal doğum için 800-1000 arası, sezeryan: 1000 - 1250 arası dediler. c(Ama gelişecek komplikasyonlara göre fiyatları o zaman kesinleştirirsiniz dediler)

Muayene ücreti ise: Memurum, 50 YTL veriyoruz. (sevkli), Sevksizlerden sanıyorum 110 alıyorlarmıs.
Ama yinede detaylı bilgiyi Konak hastanesini arayıp alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…