slm arkadaşım..akademide muayene ücreti emekli sandığı 20 tl.
doğum ücreti:normal 710 sezeryan:1015
sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğimle..
canım bende akademide nuri beye gidiyorum gökan beye annemde gitmişti eşimin amcasının kızıda gerçekten çok iyi ve ilgili bir doktormerhaba arkadaşlar
bende daha çok teni hamileyim hamile kalmaya karar verince akademi hastanesinde Gökhan Gümüştaş'a gittim kontrollerimi yaptırdım bana hamile kalmadan önce yapmam gerekenleri anlattı 3 ay önce doğum kontrol hapını bıraktırıp 3 ay boyunca hamile kalmamamı istedi rahim duvarının kalınlaşması gerekiyormuş ve yine 3 ay önce folik aside başladım.
hamile olduğumu öğrendim ve hemen randevu aldım bugun ilk kontrolüme gidicem çok ilgili bir dr. daha önce gidenlerden de çok pozitif şeyler duyunca sanırım doğum içinde aynı dru tercih ederim
dr ismail yılmaza gidiyorum doğumuda marmara hastahanesinde ona yaptırıcam daha önce yeğenlerimin doğumuna girmişti ailece memnunuz şimdide 2 kuzen gidiyoruz tavsiye ederim
merhabalar.
ben de erkan bey e gidiyorum.37 haftalık hamileyim. doğumu konak ahstanesinde yapacağım ama ben sezaryen olmak istemiyorum. erkan bey de pek normal doğum taraftarı değil. ben de ameliyattan çok korkuyorum. doktorumu nasıl ikna edicem bilemiyorum.
mrb ilnar.bende konağa gideceğim.çalışan emekli sandığına bağlıyım ve bana muayene 15 tl normal doğum ikiyüz tl civarı sezeryan üçyüztl civarı dendi.tam rakamları hatırlayamadm niye böyle farklılıklar var acaba..Merhaba,
Ben 4-5 doktor değiştirdikten sonra Konak Hastanesinde Erkan bey'e gittim.
Gerçekten Erkan bey hakkında duyduklarım cok doğruymus.
Şiddetle tavsiye ediyorum kendisini. Diğer doktorlara soru sorarsak cevap alıyorduk, ama Erkan bey benim aklıma gelmeyen soruları bile kendisi bana şunu sormayacakmısın, bunu sormayacakmısın diye yönlendirerek acıklamalarda bulunuyor.
Konakta görevliye sordum, (doğumuma cok oldugu için resmi rakamlar olmamakla birlikte duydugumu da paylaşayım isterseniz.)
Normal doğum için 800-1000 arası, sezeryan: 1000 - 1250 arası dediler. c(Ama gelişecek komplikasyonlara göre fiyatları o zaman kesinleştirirsiniz dediler)
Muayene ücreti ise: Memurum, 50 YTL veriyoruz. (sevkli), Sevksizlerden sanıyorum 110 alıyorlarmıs.
Am a yinede detaylı bilgiyi Konak hastanesini arayıp alabilirsiniz.
pitos zor olmuyormu sakaryadan izmite gelmek ben maşukiyedeyim derinceye bile cesaret edemedim doğum sırasında yetişemem filan diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?