Amin canim Allah razi olsun Gözde Zona nadir goruluyomus gözün hareketi bile durmustu şimdi daha iyi ama ömür boyu damla damlatmak da cok zorZona yaşamış biri olarak üzüldüm. Allah şifa versin.
Gözde olmadı benim. İnşallah çabucak iyileşir
Annem de Zona hastası. Sınır uçlarında olduğu için ameliyat olsada geçeceğini zannetmiyorum. Gözüne de vurmuştu. Ama suan gözlerinde sıkıntı yok. Ama başında Şimşek gibi çarpıyor diyor. Başını örtemiyor. Ama başı açık olunca rüzgârla bile canı yanıyor. Bu yüzden evden çıkamıyor. Yıllardır çok zor günler geçirdi. Hem kanserle mücadele etti. Sonrasında kulakları sağır oldu. Zona çıkınca kulakları iyileşti gözleri hasta oldu. Şimdi çok aza indi şükür. Moral motivasyon çok önemli. Zona ağır stresten çıkıyor. Şimdi morali iyi olduğu için daha iyiye gidiyor. Anneni bol bol neselendir.Yakın Çevrenizde gözünden Zona hastası olan var mı? Annemin gözünde bundan 4 yıl önce Zona çıktı tedavi gördü ve hala daha damla tedavisi görüyo.. Doktor demis ki ameliyat olman lazjm bi doku varmış gözünde onu alacaklarmış ama riskliymis her ameliyat gibi diyelim.. gözū hiç görmeye bilir de yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Allah razı olsun canım Allah babana da şifa versin inşallahbabamda çıktı daha yeni hala yaraları iyileşledi vücudunda onun geçmiş olsun
Evet vücutta oluyo genelde Zona annemin gözde oldu ve 4 yıldır damla kullanıyor ve ömür boyu da kullanması lazımmış işte damla kullanmamasi için ameliyat diyolar ama o da riskliymis tabieşimin bacağında çıktı ilaçlarla geçti ,geçen yıl izleri kalmıştı şimdi onlarda yok ama göz çok hassas nokta umarım sıkıntısız geçer
Allah razı olsun canım aminAbimde olmuştu bir gecede stresten neyseki geçti gözde olması çok riskli allah şifa versin
Allah şifa versin annecigine de inşallah stresten oluyo evet ama stresten kurtulmak mümkün değil ki başta benim kocam yaşadığım şeyler iyi bile dayandı diyorum ve hala anlayissiz bi Kocam var kendi annesi öyle olsa yanından ayirmazdi şu halde bile her dakka yanında istiyoAnnem de Zona hastası. Sınır uçlarında olduğu için ameliyat olsada geçeceğini zannetmiyorum. Gözüne de vurmuştu. Ama suan gözlerinde sıkıntı yok. Ama başında Şimşek gibi çarpıyor diyor. Başını örtemiyor. Ama başı açık olunca rüzgârla bile canı yanıyor. Bu yüzden evden çıkamıyor. Yıllardır çok zor günler geçirdi. Hem kanserle mücadele etti. Sonrasında kulakları sağır oldu. Zona çıkınca kulakları iyileşti gözleri hasta oldu. Şimdi çok aza indi şükür. Moral motivasyon çok önemli. Zona ağır stresten çıkıyor. Şimdi morali iyi olduğu için daha iyiye gidiyor. Anneni bol bol neselendir.
Nimesay canim gecmis olsunAllah razı olsun canım Allah babana da şifa versin inşallah
Evet vücutta oluyo genelde Zona annemin gözde oldu ve 4 yıldır damla kullanıyor ve ömür boyu da kullanması lazımmış işte damla kullanmamasi için ameliyat diyolar ama o da riskliymis tabi
Allah razı olsun canım amin
Annen sizinle mi yaşıyor?Allah şifa versin annecigine de inşallah stresten oluyo evet ama stresten kurtulmak mümkün değil ki başta benim kocam yaşadığım şeyler iyi bile dayandı diyorum ve hala anlayissiz bi Kocam var kendi annesi öyle olsa yanından ayirmazdi şu halde bile her dakka yanında istiyo
Yok canım kendi evinde ama benim mutsuz evliliğim onun stresin artmasına yetip artiyoAnnen sizinle mi yaşıyor?
Ben izmirde yasiyorum dokuz eylül Ünv hastanesine gitti orda daha iyi oldu gözü ameliyat demiş başka bi doktor yine ameliyat demiş bi arastirayim canım Allah razı olsun aradım az önce 400 tlymis muayene hastayı görmeden bişey diyemeyiz diyolar burdakilerin söylediğini söyleyip aynı damlaları verirse de boşuna bi maddi ve zaman kaybı olur heralde tabiki telefonda kimse net bişey diyemezNimesay canim gecmis olsun
Bursada cok iyi bir goz doktoru var acaba bir getirseniz de baksa mi? Turkiyenin dort bir tarafindan hastalar geliyor adama, internetten de bir bak istersen telefonla da bilgi alabilirsin bu hastalik icin de mutlaka vardir tedavisi
Remzi avci
Annem de goz ameliyatini bu doktora yaptirdi
Sen de belli etmesen. Mutlu rolü yap onun yanında. Yalan söyle napcan. O mutlu olsun. Herşeyi belli etme.Yok canım kendi evinde ama benim mutsuz evliliğim onun stresin artmasına yetip artiyo
İşte ister istemez anlıyor bazı şeyleri bide eşim adam olsa da üzülmemesi gerektigini anlasa ne iyi olur ama kendi ailesinin üzülmesini istemezSen de belli etmesen. Mutlu rolü yap onun yanında. Yalan söyle napcan. O mutlu olsun. Herşeyi belli etme.
annemde zona, stresten olmuş, gözde çıkarsa sıkıntılı diye duydum, ama annemin gözünde sıkıntı yok.Yakın Çevrenizde gözünden Zona hastası olan var mı? Annemin gözünde bundan 4 yıl önce Zona çıktı tedavi gördü ve hala daha damla tedavisi görüyo.. Doktor demis ki ameliyat olman lazjm bi doku varmış gözünde onu alacaklarmış ama riskliymis her ameliyat gibi diyelim.. gözū hiç görmeye bilir de yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?