Annem önceden depresyon gecirmisti vr takıyo kafasına herseyi şimdide benim durumum uzuluyo ister istemez depresyon geçiren hap kullanan insanlara daha farklı davranıyo toplumumuz annem psikolojik olarak cok yıpranmış hala daha hap kullanıyor ama çok sukur psikolojisi yerinde bizler evlendik benim çocuğum var eşimde anlayissiz biri olduğu için etkileniyo annem çünkü anneme kadar dili uzanıyor ister istemez stres e giriyo eşim kendi ailesiyle takılmami istiyo hep annemlere her istediğimde gidemiyorum abimin evine gidemiyorum ve o kadın bunları görünce daha kötü oluyo elbetzona bildiğim kadarıyla stres hastalığı. ve çok ağır bi durum. Rabbim şifa versin . annenin üzüldüğü bi olay oldu mu
O adam goz konusunda mucizeler yaratiyor canim, diyorum ya ulke genelinden insanlar akin akin geliyorlar, ne zaman annemi kontrole gotursem adam ful cekiyor. Ayni hastalik degildi ama annemin %5 goren gozunu adam su anda %70 gorur hale getirdi ve diger goze gecmesini engelledi. Ustelik teshiste cok gec kaldigimiz halde. Bir degerlendir derim bursa izmir bes saat. Annen icin deger,mutlakagorsun o doktor cunku kendisi murat oncelden sonra bu goz alaninda en iyisi, hocalarin hocasi deniliyor kendisi icin. Allah acil sifalar versinBen izmirde yasiyorum dokuz eylül Ünv hastanesine gitti orda daha iyi oldu gözü ameliyat demiş başka bi doktor yine ameliyat demiş bi arastirayim canım Allah razı olsun aradım az önce 400 tlymis muayene hastayı görmeden bişey diyemeyiz diyolar burdakilerin söylediğini söyleyip aynı damlaları verirse de boşuna bi maddi ve zaman kaybı olur heralde tabiki telefonda kimse net bişey diyemez
Gözün kör olması bile mümkün tedavi oldu da kör olmadı çok sukur ama tamamen net de görüyo şu an annen Zona mi geçiriyor vücudunun neresindeannemde zona, stresten olmuş, gözde çıkarsa sıkıntılı diye duydum, ama annemin gözünde sıkıntı yok.
kıyamam annene ya. aslında ne çok içimden geçiriyorum böyle o adamdan kurtulsan paranı alsan annenle yaşasanız ..Annem önceden depresyon gecirmisti vr takıyo kafasına herseyi şimdide benim durumum uzuluyo ister istemez depresyon geçiren hap kullanan insanlara daha farklı davranıyo toplumumuz annem psikolojik olarak cok yıpranmış hala daha hap kullanıyor ama çok sukur psikolojisi yerinde bizler evlendik benim çocuğum var eşimde anlayissiz biri olduğu için etkileniyo annem çünkü anneme kadar dili uzanıyor ister istemez stres e giriyo eşim kendi ailesiyle takılmami istiyo hep annemlere her istediğimde gidemiyorum abimin evine gidemiyorum ve o kadın bunları görünce daha kötü oluyo elbet
Bu arada ben de annemi once uludag uni tip fakultesine goturmustum kizilaya goturmustum oralarda hep damla verip baslarindan savmislardi. Ameliyat olmalisin yoksa kör olursun demislerdi anneme. Annemin psikolojisi altust oldu. Ameliyat icin gun verin madem dedik biz yapamayiz artik yasaklandi onemli ameliyatlar gidin eskisehire dediler. Yahu neden yasak? Devlet izin vermedi diyorlar, ama bekleyin iki yil sonraya gun verelim dediler,kulaklarimla duydum ve o kadar sinirlendim ki. O arada murat oncele ulastim ve kendisi bana remzi avciyi onerdi.bu arada murat oncel goz alaninda ulkede en iyisi,harikalar yaratan bir cerrah .remzi beye gittim derdimizi anlattim cok gec kalinmis dedi,nereden bilelim kadin zaten gozluk kullaniyor anlayamadi ciddi birsey oldugunu, iki ameliyat gecirdi remzi beyde ve duzeldi. Senede bir kontrole goturuyorum simdi, parasinda degilim evi arabayi satar yine veririm cunku goz bu birseye benzemez. Tavsiyem bir muayene olun.Ben izmirde yasiyorum dokuz eylül Ünv hastanesine gitti orda daha iyi oldu gözü ameliyat demiş başka bi doktor yine ameliyat demiş bi arastirayim canım Allah razı olsun aradım az önce 400 tlymis muayene hastayı görmeden bişey diyemeyiz diyolar burdakilerin söylediğini söyleyip aynı damlaları verirse de boşuna bi maddi ve zaman kaybı olur heralde tabiki telefonda kimse net bişey diyemez
Annenin ki zona mi başka bi sorun mu var? Annem izmir Yeşilyurt Atatürk Araştırma hastanesinde yattı iki hafta kaldık iyinoldu baya gözü ama ömür boyu damla kullanması lazımmış beyinden göze giden sinirler yanmış hastalıktan dolayi göz gözyaşı üretmiyo batıyor abimle konuştum o götürüp getiriyor zaten doktora ameliyat da olsa damla kullanması lazjm ömür boyu diyo tamamen duzelmiyomus sadece görmesi biraz düzelecek mis öyle dedi kornea nakli olması lazımmış doku uyuşmazlığı olmazsa göz gormeyebilirmis de abim diyo ki ameliyat olmasın annem de diyo gözümü kaybedersem bi de şimdi az çok görüyo diyo bilmiyorum artikBu arada ben de annemi once uludag uni tip fakultesine goturmustum kizilaya goturmustum oralarda hep damla verip baslarindan savmislardi. Ameliyat olmalisin yoksa kör olursun demislerdi anneme. Annemin psikolojisi altust oldu. Ameliyat icin gun verin madem dedik biz yapamayiz artik yasaklandi onemli ameliyatlar gidin eskisehire dediler. Yahu neden yasak? Devlet izin vermedi diyorlar, ama bekleyin iki yil sonraya gun verelim dediler,kulaklarimla duydum ve o kadar sinirlendim ki. O arada murat oncele ulastim ve kendisi bana remzi avciyi onerdi.bu arada murat oncel goz alaninda ulkede en iyisi,harikalar yaratan bir cerrah .remzi beye gittim derdimizi anlattim cok gec kalinmis dedi,nereden bilelim kadin zaten gozluk kullaniyor anlayamadi ciddi birsey oldugunu, iki ameliyat gecirdi remzi beyde ve duzeldi. Senede bir kontrole goturuyorum simdi, parasinda degilim evi arabayi satar yine veririm cunku goz bu birseye benzemez. Tavsiyem bir muayene olun.
Allah razı olsun canımbenim uzak bi arkadaşımda vardı. kornea nakli mi yapılmıştı öyle bişey yapılmıştı çok şükür sağlığına kavuştu. çok bilgim yok kusura bakmayın geçmiş olsun
Annem de diyo ben bugun varım yarın yokum oglun var babasız büyümesin kızım diyo düzeleceğini umuyorum herkes de abimle konuşuyorum çalışırsan daha mutlu olursunuz bence diyo ama iş olsa hayirlisiyla en son çare onu deniycemkıyamam annene ya. aslında ne çok içimden geçiriyorum böyle o adamdan kurtulsan paranı alsan annenle yaşasanız ..
Anneminki zona degildi canimAnnenin ki zona mi başka bi sorun mu var? Annem izmir Yeşilyurt Atatürk Araştırma hastanesinde yattı iki hafta kaldık iyinoldu baya gözü ama ömür boyu damla kullanması lazımmış beyinden göze giden sinirler yanmış hastalıktan dolayi göz gözyaşı üretmiyo batıyor abimle konuştum o götürüp getiriyor zaten doktora ameliyat da olsa damla kullanması lazjm ömür boyu diyo tamamen duzelmiyomus sadece görmesi biraz düzelecek mis öyle dedi kornea nakli olması lazımmış doku uyuşmazlığı olmazsa göz gormeyebilirmis de abim diyo ki ameliyat olmasın annem de diyo gözümü kaybedersem bi de şimdi az çok görüyo diyo bilmiyorum artik
Çok geçmiş olsun canım ya küçük yaşta yakalanmisin zona sinir ucu iltihabı strese bağlı o yaşta ne stres ettin ki?.. damla tedavisi mi oluyosun şimdi iyi görüyo mu gözlerin.? Kaç doktora gitti izmirde yönlendirdiler hep ama korneada bi tabaka varmış o görmeyi engelliyomus bulanık görüyoMuş annem oyüzden kornea nakli olmasi lazim demişler ömür boyu damla kullanması lazımmışCanim ben gözumden zona gecirmis biriyim. Cok zor bi asamaydi ustelik 10yasindaydim ben. Sag gozumde cikti ilk. Sol gozumede yayilmis. %75 sag gozde%25 sol gozde gorme kaybim vardi. Agir tedaviler sonucu yasimin kucuk olmasinin buyuk katkisiyla beraber simdi iyiyim cok sukur. Ama duzenli kontrollere gidiyorum hala. Suan 29yasindayim ama hala zona sebepli agrilarim oluyor. Dr o zaman tamamen iyilesmez. Ama su haline sukret iki gozunude kaybetmek uzereydin demisti. Annenede acil sifalar diliyorum. Gercekten hem kendine hem de cevresindekilere zor bi hastalik. Hemen karar vermeden once baska doktorlarada goster bence.
İşte abim diyo ki sinirler yandigi için göz nakli bile olsa damla damlatacak görmesi biraz duzelir kornea nakli olursa öyle diyo bakalım bizde ne yapacagimizi bilmiyoruzAnneminki zona degildi canim
Ama sari nokta hastaligiydi daha beteri
Ameliyat mutlaka olmasi lazim annenin. Sinirler yandiysa hele.
Bir sansinizi deneyip dedigim hocaya gosterin benceİşte abim diyo ki sinirler yandigi için göz nakli bile olsa damla damlatacak görmesi biraz duzelir kornea nakli olursa öyle diyo bakalım bizde ne yapacagimizi bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?