- 27 Ekim 2022
- 5.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.351
- 178
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Oglununkinide acmayin sadece esinizi acin. Sizi suclayan esinizle gercekten ayni eve girmek istiyor musunuz? Siz bence bosanmayida dusunun. Hatta resti cekin gercekten sizi seviyorsa annesini susturur sevmiyorsada bitsin bu is.Telefonu acmayinca da daha kötü oluyor inanın 4 dakika sürmesi 3 kez aradı bulaşık yikiyordum iki kere kendi sonra eşimin kardesinin telefonundan arıyor sen diyor benimkini acmadin oğlumu aciyorsun
Ya anneni sustur yada ayrılalım de dik dur başka yolu bence yok eziyorlar seniEşim dengeyi kuramıyor şuan anne baskın çıkıyor ben sessiz kalıyorum sessiz kalmak istemiyorum bir yöntemi yokmudur bunun
Düğün yapmak zorunda değilsiniz durumunuz yoksa. Yapın bi nikah, nikaha davet edin milleti. Kv laf söylediğinde de verin cevabını susup durmayınİşyerinde aşırı derecede mobbing uyguladılar.Ayak ve bacak eklemlerin hala ağrıyor.Paraya ihtiyacım var hatta elde birikmisimiz yok ve düğün yapicaz.Babam emekli maaşı ile bana düğün yapacak eşim asgari ücret anne baba boşanmış babayla gorusmuyorlardi onun annesi çalışıyor kardeşleri falan geçici işlerde kız kardeşi ve erkek kardeşine babadan maaş kalacak babalari vefat etti kv abisine hayran ama düğün için bize yardım etmiyorlar eşim asgari ücretle birşeyler yapmaya çalışıyor
Dediğim zaman resti çekiyor gibi yapıyorYa anneni sustur yada ayrılalım de dik dur başka yolu bence yok eziyorlar seni
Nikahimiz oldu zaten öyle düğün salonu tutulmadı küçük bir açık hava salonu tutulduDüğün yapmak zorunda değilsiniz durumunuz yoksa. Yapın bi nikah, nikaha davet edin milleti. Kv laf söylediğinde de verin cevabını susup durmayın
Kendin demişsin bak. İnsanla iletişim kurulur, hayvanla da iletişim kurulur.Eklemeyi unutmuşum bu insanla nasıl iletişim kurulur. Sürekli açığımi arıyor ve başka gelinle beni kıyaslıyor.Ben biriyle konuşurken dayanamayıp sesimi yukseltebiliyorum.Nasil davranmam gerekir iki gecedir uyku uyuyamıyorum.Takinti haline geldi eşimin annesi bana.
NereyeGitmeseniz?
Anneye düşkün değiller anne sevgi görmemiş ne aileden ne kocadan çocuklara da o kafa yapısında gidiyorKendin demişsin bak. İnsanla iletişim kurulur, hayvanla da iletişim kurulur.
Ben böyle tiplerle iletişim kurmuyorum.
Yok muamelesi yapmakta buldum çözümü.
Sanma ki başka çaresi var.
Yok Allah Yok bacım.
Eşin de ama o annemciyse naneyi yedin.
Eşim annesiyle sorun yaşadığında ona anlattığım için bana kızıyorOglununkinide acmayin sadece esinizi acin. Sizi suclayan esinizle gercekten ayni eve girmek istiyor musunuz? Siz bence bosanmayida dusunun. Hatta resti cekin gercekten sizi seviyorsa annesini susturur sevmiyorsada bitsin bu is.
Anneye düşkün değiller anne sevgi görmemiş ne aileden ne kocadan çocuklara da o kafa yapısında gidiyor
Eşim bana sürekli 7500 aldığını 8000 bin alıyor diye biliyordum düğün harcamalarından cebinde 132 lira kaldığını söylüyor ama mesai ye kalınca 10.000 kadar da alıyor.Nişanlıyken ben de benimkinin ailesi yok sanırdım. Kimsesiz gibiydi.
Evlendikten sonra hepsi pek kıymetli oldu.
Nikahtan sonra kv değiştiKeşke evlenmeseydiniz
Ben olsam bende değişirim eşim düzelmezse ki sana alttan al diyor sürekli bu evlilik uzun sürmezNikahtan sonra kv değişti
Bosanin. Bu adam sizi cok ezdirir. Daha bunun annesi gelcek sizin evinizde kalmasi var sizin hamileleiginiz lohusaliginiz herseyi zehir ederler size bunu goze alabiliyorsunuz belki su an sevginizden ama o gunler gelince hatanizi anlicaksiniz.Eşim annesiyle sorun yaşadığında ona anlattığım için bana kızıyor
Eşin semi savunuyorken sınır koydun koydun yoksa çok geç olur, taviz verme hayır demeyi öğren ve mesafeli ol , hoşlanmadığın şeyleri söylemekten çekinme yoksa seni pısırık bellerler ..Bugüne kadar kv ye saygısızlık etmemek adına cevap vermedim. Hep o konuştu ben dinledim. Eşim diyorki anneme rahatsız oldugun şeyleri söyle diyordu önceden. Bana ben aracı oluyum annem seni kötü bilmesin diyordu. Fakat kendisi işin işinden çıkamıyor. Afedersiniz eşimin annesi ama çok arsız konuşmalari var.Bana ilk başta itiraz etmiyordu.Beni arıyor konuşurken kulağına ablası kv nin birşeyler fısıldıyor yani baskalarindan akıl alarak hareket ediyor. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.Aramızda 600 650 km var nisanliyiz resmi nikahimiz oldu. Eşimi istediği olmazsa düğüne gelmem gibi cümlelerle tehdit ediyor. Benim annem vefat etti teyzemi düşman belledi ki sadece bir iki kez konuştular. Ben bu kadınla nasıl kendimi ezdirmeden saygısız olmadan konuşabilirim. Eşimde bende bıktık. Birde şu var kız tarafı biziz şunu almanız gerekiyor ; bana gelince kiralicaz o kadar sinirime gidiyorki oğluna kıyafet istiyor bana birşeyi kiralamaya çok görüyor.
Esi de savunmuyor ki onu suclu buluyor alttan al diyor.Eşin semi savunuyorken sınır koydun koydun yoksa çok geç olur, taviz verme hayır demeyi öğren ve mesafeli ol , hoşlanmadığın şeyleri söylemekten çekinme yoksa seni pısırık bellerler ..
Bende evliyim insan tek kocayla evlenmiyor ailesinde illa muhattap oluyosun emin olunki ne oluyorsa zaten eşler arasında ailesinden oluyorBugüne kadar kv ye saygısızlık etmemek adına cevap vermedim. Hep o konuştu ben dinledim. Eşim diyorki anneme rahatsız oldugun şeyleri söyle diyordu önceden. Bana ben aracı oluyum annem seni kötü bilmesin diyordu. Fakat kendisi işin işinden çıkamıyor. Afedersiniz eşimin annesi ama çok arsız konuşmalari var.Bana ilk başta itiraz etmiyordu.Beni arıyor konuşurken kulağına ablası kv nin birşeyler fısıldıyor yani baskalarindan akıl alarak hareket ediyor. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.Aramızda 600 650 km var nisanliyiz resmi nikahimiz oldu. Eşimi istediği olmazsa düğüne gelmem gibi cümlelerle tehdit ediyor. Benim annem vefat etti teyzemi düşman belledi ki sadece bir iki kez konuştular. Ben bu kadınla nasıl kendimi ezdirmeden saygısız olmadan konuşabilirim. Eşimde bende bıktık. Birde şu var kız tarafı biziz şunu almanız gerekiyor ; bana gelince kiralicaz o kadar sinirime gidiyorki oğluna kıyafet istiyor bana birşeyi kiralamaya çok görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?