Zor bir durumdayım

Aynı iş yerinde kamuda çalışan iş arkadaşları hemde evliler. Sanırım etik değil. Kovulmasalarda uyarı alırlar diye düşünüyorum.
hiçbir şey olmaz
zaten adamın huzurunun bozulmasının kadına hiçbir faydası yok.
eşyalarını atıp kapıyı acmasa kadinin gidecek yeri yok

hiçbir şey olmaz
zaten adamın huzurunun bozulmasının kadına hiçbir faydası yok.
eşyalarını atıp kapıyı acmasa kadinin gidecek yeri yok

Bi kadın kendini bukadar çaresiz bırakmamalı diye düşünüyorum. Herzaman bi çaresi vardır. Bu kadını adam dövse canıyla tehdit etse ne yapacak? Yine param yok diye canı pahasına bekleyecekmi? Asla kolay demiyorum çok zordur eminim. Ama bir çaresi mutlaka vardır.

Bi kadın kendini bukadar çaresiz bırakmamalı diye düşünüyorum. Herzaman bi çaresi vardır. Bu kadını adam dövse canıyla tehdit etse ne yapacak? Yine param yok diye canı pahasına bekleyecekmi? Asla kolay demiyorum çok zordur eminim. Ama bir çaresi mutlaka vardır.
para ve meslek olmadığı zaman durum budur,
çaresi filan da yok ;
kendini kandırıp milletin gazlamalariyla gerçekten uzaklaşmanın kimseye bir faydasi yok.

hiçbir şey yapmayacaksınız.
adamın hizmetini görün, duygusal cinsel olarak bir şey yaşamayın/ ev arkadaşı gibi görün .
ilerde çocuklar büyür bosanirim vs planları da bence yapmayın.yasiniz yipranmalariniz hepsi büyüyecek ilerde çalışırım vs bana hayal geliyor açıkçası.
bide hayatında hiç çalışmamış birini 40/50 yaşlarında kim ne iş verecek
Olabildiğince bu ev arkadaşlığını kolay hale getirin.kendi hayatınızla ve çocuklarınızla ilgilenin.
Çalistim bekarken tabi
para ve meslek olmadığı zaman durum budur,
çaresi filan da yok ;
kendini kandırıp milletin gazlamalariyla gerçekten uzaklaşmanın kimseye bir faydasi yok.
Evet yok sadece Rabb'im sabır ver bana dayanma gücü ver yeter diyorum en azından çocuklarım yanımda o bile yeter

Tabiki de mecburen duruyorum asla kabul etmedim aldatılmayi aslada kabul etmeyeceğim.. hiçbir ihtiyacını karşılamıyorum sadece mecbur yapıyorum colugum çocuğum için varsa bişey oda gelip yiyo yoksa defol git metresinde ye diyorum.
Minumum seviyede muhattap olun. Ara sıra ben var miyim diye şüpheye düşsün. Diğer ilişkiden de çok umutlu olduğu bir anda yüzüstü bırakılacak emin olun.iste o zaman kul köpek olacak size işte o gun sizin devriniz baslayacak.

öyle bir şey olsa
ya da adam ölse
ailesi iyi kötü sahip çıkar o zaman çocuklarıyla aile yanına gidebilir
hoş, 3 tane çocukla (atıyorum) 3+1 evde büyükanne büyükbabayla kalmak kadınlara yine büyük sıkıntı oluyor, sığılmıyor kolay kolay ama o senaryoda dediğim gibi daha kolay destek bulurdu.

şu anda düşünün ki aldatan, evde çocuklarıyla zaten ilgilenmeyen bir adam var ortada, kadın bir de alacak çocuklarını anne-baba evine gidecek

bizim için anlaması zor belki fakat anne-babası aldatan "it" için "iyilik" yapıyor olacağını düşünüyor bir nevi
çoluğu çocuğu alıp başından giderek
adam da aşkitosunu getirir evde rahat rahat takılır artık...kadın "nikahını vercek" bir de...

şu anda bari maddi olarak bakıyor
çekse gitse adam tek yaptığı işi olan bu maddi olarak bakma kısmını da yapmayacak...
ne olcak kadının ailesi bakacak maddi olarak
e onlar da diyor biz miyiz enayi ya baksın çocuklarına sen de otur başlarında ya da geliyorsan çocuksuz gel

öyle bir şey olsa
ya da adam ölse
ailesi iyi kötü sahip çıkar o zaman çocuklarıyla aile yanına gidebilir
hoş, 3 tane çocukla (atıyorum) 3+1 evde büyükanne büyükbabayla kalmak kadınlara yine büyük sıkıntı oluyor, sığılmıyor kolay kolay ama o senaryoda dediğim gibi daha kolay destek bulurdu.

şu anda düşünün ki aldatan, evde çocuklarıyla zaten ilgilenmeyen bir adam var ortada, kadın bir de alacak çocuklarını anne-baba evine gidecek

bizim için anlaması zor belki fakat anne-babası aldatan "it" için "iyilik" yapıyor olacağını düşünüyor bir nevi
çoluğu çocuğu alıp başından giderek
adam da aşkitosunu getirir evde rahat rahat takılır artık...kadın "nikahını vercek" bir de...

şu anda bari maddi olarak bakıyor
çekse gitse adam tek yaptığı işi olan bu maddi olarak bakma kısmını da yapmayacak...
ne olcak kadının ailesi bakacak maddi olarak
e onlar da diyor biz miyiz enayi ya baksın çocuklarına sen de otur başlarında ya da geliyorsan çocuksuz gel
Evet canım aynen öyle diyorlar vereceği nafaka belli..bide uzakta olunca adam daha rahat takılacak sen ise burda onun çocuklarının kahrını her türlü sorunlarıyla yaşayacaksin . öylesi daha zor orda en azından sorunlarında baba figürü de olsa yanlarında nerde sürterse geri evine gelecek o rahatlık olmayacaktır.. çocuklar la gelirsen diyorlar..ben memnunumm hakimden diyorum sizene şimdi öyle diyorsun ama gekecekre öyle demezssin ..off ki off

Evet canım aynen öyle diyorlar vereceği nafaka belli..bide uzakta olunca adam daha rahat takılacak sen ise burda onun çocuklarının kahrını her türlü sorunlarıyla yaşayacaksin . öylesi daha zor orda en azından sorunlarında baba figürü de olsa yanlarında nerde sürterse geri evine gelecek o rahatlık olmayacaktır.. çocuklar la gelirsen diyorlar..ben memnunumm hakimden diyorum sizene şimdi öyle diyorsun ama gekecekre öyle demezssin ..off ki off
İşiniz çok zor, Rabbim kolaylık versin.Peki kadın boşanır ve eşiniz de onla evlenmek için hemen boşanırsa ne yapacaksınız.

Eğitim yok,meslek yok,iş yok,güvence yok.. 3 çocuk neyine ablacım.. Şimdi kalıyorsun ya bundan sonra düzenli olarak aldatılacaksın,bunu bil. Çalış,bakmaz mı annen çocuklara? Konfor alanından çıkmak zor geliyor gibi sana,bahane buluyorsun kendine.. Gerekirse sürünmek gurursuz yaşamaktan çok daha iyidir.

Minumum seviyede muhattap olun. Ara sıra ben var miyim diye şüpheye düşsün. Diğer ilişkiden de çok umutlu olduğu bir anda yüzüstü bırakılacak emin olun.iste o zaman kul köpek olacak size işte o gun sizin devriniz baslayacak.
Rabb'im o günleri göstersin bana inşallah 🤲
Eğitim yok,meslek yok,iş yok,güvence yok.. 3 çocuk neyine ablacım.. Şimdi kalıyorsun ya bundan sonra düzenli olarak aldatılacaksın,bunu bil. Çalış,bakmaz mı annen çocuklara? Konfor alanından çıkmak zor geliyor gibi sana,bahane buluyorsun kendine.. Gerekirse sürünmek gurursuz yaşamaktan çok daha iyidir.
Konfor alanım neki Allah aşkına bu eziyete katlanmak çaresiz kalmak nasıl bişey bilmiyorsuniuz çok söyledim çalışicsm bakacm çocuklarıma yeterki kabul edin nafakada alırsam gül gibi bakarım çocuklarıma yok yok hiçbir şekilde kabul ettiremiyorum napayım
. önceden böyle değildi ben nerdef bileyim böyle bir serefsiz çıkacağını üç çocuk yapmazdım yoksa

Selam bayanlar..daha öncede konu açmıştım 11 yıllık evli üç çocuğu olan bir anneyim eşim beni sevmediğini yatakta tiksindigini söylemişti..evet buldum beni aldattığı kadinida oda evli çocuklu biri..naptın derseniz kıyameti kopardim ama koparmamla kaldım sadece ayırmışim güya ondan da emin değilim ya gerci umrumda bıle degil artık başka çarem yok .. çünkü arkamda aile desteği yok çalışan bir bayan değilim kimse üç çocukla kabul etmiyor beni.. çaldığım her kapı yüzüme kapanıyor.bende çocuklarım biraz daha büyüyünce çalışmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durup zamanı gelince kıçına tekmeyi ben basacam inşallah.. çünkü oda şimdi ayrılık istemiyor ailemin kabul etmediğini biliyor üç çocukla naparim derdinde oda..işin aslı bu süreçte nasıl olmalıyımne yapmalıyım bilmiyorum katlanabilirmiyim görmezden nasıl gelebilirim psikolojik destek almam gerekiyor ama sıra bile bulamıyorum terapistler tonla para istiyor o kadar vercek paramda yok ..yalnızım çaresizim arkadaş ortamim var ama onlarda biyere kadar evin içine girince yine boğuluyorum.cocuklarim için güçlü olmak zorundayım biliyorum ama dayanamıyorum 😔
Allah aşkına ya seneye de çıkıp 4. çocuk oldu ne yapacam demeyin!!
Yani 3 çocuk ne demek biliyor musunuz? Adama, ben bütün hayatımı sana adıyorum senin de insafına kaldım demek.
Meslek yok çalışmak yok.. Yani insanın evliliği dört dörtlük mutlu bile gitse çalışayım ayaklarım üzerinde durayım demez mi?
Çok kızıyorum kusura bakmayın. Azıcık da belli etmiştir kendini bunca zaman. Etmese bile ne gerek var yani

Kadın zaten kağıt üstünde evliyim diyor kocasida aynı onun gibi düşünüyor onlarda çocuk için duruyor Muş zamanı gelince boşanacaklarmis zaten ekmeğine yağ sürmüş olurmusum yani tanıdıklarim onu tanıyanlar öyle söyledi çünkü aynı iş yerinde çalışıyorlar
Selam bayanlar..daha öncede konu açmıştım 11 yıllık evli üç çocuğu olan bir anneyim eşim beni sevmediğini yatakta tiksindigini söylemişti..evet buldum beni aldattığı kadinida oda evli çocuklu biri..naptın derseniz kıyameti kopardim ama koparmamla kaldım sadece ayırmışim güya ondan da emin değilim ya gerci umrumda bıle degil artık başka çarem yok .. çünkü arkamda aile desteği yok çalışan bir bayan değilim kimse üç çocukla kabul etmiyor beni.. çaldığım her kapı yüzüme kapanıyor.bende çocuklarım biraz daha büyüyünce çalışmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durup zamanı gelince kıçına tekmeyi ben basacam inşallah.. çünkü oda şimdi ayrılık istemiyor ailemin kabul etmediğini biliyor üç çocukla naparim derdinde oda..işin aslı bu süreçte nasıl olmalıyımne yapmalıyım bilmiyorum katlanabilirmiyim görmezden nasıl gelebilirim psikolojik destek almam gerekiyor ama sıra bile bulamıyorum terapistler tonla para istiyor o kadar vercek paramda yok ..yalnızım çaresizim arkadaş ortamim var ama onlarda biyere kadar evin içine girince yine boğuluyorum.cocuklarim için güçlü olmak zorundayım biliyorum ama dayanamıyorum 😔
Adam sana nasıl davranıyor, affet beni falan diyor mu?yaşın kaç ,ne mezunusun kpss ye hazırlan..günübirlik işlerle 3 çocukla bir hayat kuramazsın..zaten çok küçükler nerde çalışacaksın..keşke aileniz arkanızda olsa..böyle aileler ne işe yarıyor anlamıyorum, evlatlarına sırtını dönmek nasıl bir vicdan..sınavda iyi puan almaya bak..iş ilanlarını belediye v.s takip et..

Çocuklar çok küçük, işiniz yok, aile desteği yok. Çocuklar büyüyene kadar mecbur katlanacaksınız. Kendinizi bu kadar çaresiz bırakmasaydınız keşke. Hiçbir kadının hayatı bir adamın vicdanına bağlı olmamalı.

boşuna Umut verdiğinizi düşünüyorum ben
Umut vermedim. Barış demedim kadın zaten affetmeyecek unutmayacak. Ben daha karısını aldatıp üstelik evli bir kadınla birlikte olan adamın mutlu olduğunu görmedim. Kadın kocasını bırakmayacak bu adamı da postalayacak.

Adam sana nasıl davranıyor, affet beni falan diyor mu?yaşın kaç ,ne mezunusun kpss ye hazırlan..günübirlik işlerle 3 çocukla bir hayat kuramazsın..zaten çok küçükler nerde çalışacaksın..keşke aileniz arkanızda olsa..böyle aileler ne işe yarıyor anlamıyorum, evlatlarına sırtını dönmek nasıl bir vicdan..sınavda iyi puan almaya bak..iş ilanlarını belediye v.s takip et..
Yok canım ne affet demesi ben böyleyim bu gider başkası gelir diyor açık açık işine gelirse..aslında şeytan diyor üçünude bırak git başına kalsın ne olacaksa olsun ama kıyamıyorum çocuklarima 😔

Allah aşkına ya seneye de çıkıp 4. çocuk oldu ne yapacam demeyin!!
Yani 3 çocuk ne demek biliyor musunuz? Adama, ben bütün hayatımı sana adıyorum senin de insafına kaldım demek.
Meslek yok çalışmak yok.. Yani insanın evliliği dört dörtlük mutlu bile gitse çalışayım ayaklarım üzerinde durayım demez mi?
Çok kızıyorum kusura bakmayın. Azıcık da belli etmiştir kendini bunca zaman. Etmese bile ne gerek var yani
Öyle çok pişmanım çok ama bunlari konuşmak için çok geç kaldım pişmanlıklarim bir değil iki değil cokk malesef..

Şu an sanırım yapabileceğimiz en gerçekçi öneri psikolojik destek kısmı olabilir.
Belediyelerde ücretsiz böyle bir hizmet var, bunun dışında bazı illerde pilot uygulama olarak il sağlık müdürlüklerinde psikolojik danışman desteği sağlanıyor. Yine bulunduğunuz şehir içinde gönüllü kuruluşlar olabilir biraz bakmak araştırmak lazım. İmkansız değil yani vardır mutlaka.

Bir diğer konu da size şunu söylemek istiyorum. Siz kıymetlisiniz. Bedeniniz sizi ve çocukları yaşatacak kadar kuvvetli. "Namus" denilen kavramı bilmeyen bir adam yüzünden sakın değersiz hissetmeyin, kavga etmek için bile yormayın kendinizi.
Aynı evin içinde başka bir hayat kurmak zorundasınız. Umarım önünüze hiç beklemediğimiz yerden çok güzel kapılar açılır.

Back
X