- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Biz hayal ettigimiz sekilde istiyoruz. Ama cilt kalinligi burun yapisi cok onemli bu konuda. Ben bugun 2.nci bir doktora muayene oldum sadece ne diyecek merakiyla ameliyati onermedi bile bana. Burnum kalin derili ve burun ucum cok etli. Hem zor iyilesir hemde cok fark olmaz dedi. Belki arkadasinizin burnuda oyleydi.Bir arkadaşım Barış Çakır'a ameliyat olmuş seneler önce, ben bu sene ameliyat olmadan önceki araştırma safhasında acaba randevuya gitsem mi dedim fakat arkadaşımın burnu hoşuma gitmediği için hiç yeltenmedim. Kızın burnunun ucunu küçültmeden kaldırmış, kemik inanılmaz geniş ve önden de yandan da hoş durmuyor. Ayrıca tabi ki burun ameliyatları sonunda mükemmel simetrik bir görünüm elde edilemez ama arkadaşımın delikleri ciddi asimetrik.
Biz hayal ettigimiz sekilde istiyoruz. Ama cilt kalinligi burun yapisi cok onemli bu konuda. Ben bugun 2.nci bir doktora muayene oldum sadece ne diyecek merakiyla ameliyati onermedi bile bana. Burnum kalin derili ve burun ucum cok etli. Hem zor iyilesir hemde cok fark olmaz dedi. Belki arkadasinizin burnuda oyleydi.
Ameliyat içim ne kadar ücret ödediniz acaba?Kesinlikle haklısınız. Benim ameliyat olalı 5 gün geçti üzerinden. Hiçbir şey hayal etmedim, yarın atel çıkarılacak ve hiçbir resim çizmedim kafamda. Doktoruma (başka biri) benim için ideal olanı yapmasını söyledim. Öte yandan bence burun estetiği doğal olmalı, Barış Çakır, Emre Üregen gibi doktorlar sanırım benim tarzımı yansıtmıyor.
Ameliyat içim ne kadar ücret ödediniz acaba?
Evet benim burnum da kalıp gibi olduKesinlikle haklısınız. Benim ameliyat olalı 5 gün geçti üzerinden. Hiçbir şey hayal etmedim, yarın atel çıkarılacak ve hiçbir resim çizmedim kafamda. Doktoruma (başka biri) benim için ideal olanı yapmasını söyledim. Öte yandan bence burun estetiği doğal olmalı, Barış Çakır, Emre Üregen gibi doktorlar sanırım benim tarzımı yansıtmıyor.
Katılıyorum. Sanki belirli bir burun tipi belirlemiş herkese onu yapıyor. Ben şuan instagram sayfasına bakıyorum hepsi aynı ve benim burnum da buna dahil ama benim önceki ifadem burun şeklim buna müsait değildi bence bu şekilde yapmak yerine ifadeye uygun olanı az değişim yaparak ifadeyi bozmadan belli etmeden küçük dokunuşlar yapmak lazım benim istediğim buydu en azından ve doktor bey öyle olucağını söyledi önden hiç değişmicek merak etme dedi. Bir sene doldu önden burnum iki kat geniş duruyor ki burun ucuma dokunulmadı çok küçük kemerim vardı şimdi hafif bir çöküntü var eskiden o da yoktu düz geliyorduBaris Bey’e ameliyat olan iki kisiyi biliyorum ve hic ama hic guzel degil burunlari. Bir konuyu teknik olarak bilebilirsiniz ama onu uygulamak bambaska. Cok iyi egitim almissinizdir master, doktora ama ogretmek ve onu uygulamak ayri bir beceri gerektirir.Estetik de tamamiyle doktorun el beceresi ve estetik gozune bagli.Unlulerin makyozu Hamiyet Akpinar’in burnuna bakin eski hali cok daha guzeldi kadinin dudagi ve burnu arasinda resmen cizgi var. Ayrica hic de dogal durmuyor burnu. Ve fiyat olarak cok astronomik. Ayrica bir doktorun hastasina”ekran yuzu degilsiniz” demesi de ayrica bir tuhaf.
siz barıs çakır'a mı ameliyat oldunuz ?Evet benim burnum da kalıp gibi oldu
Katılıyorum. Sanki belirli bir burun tipi belirlemiş herkese onu yapıyor. Ben şuan instagram sayfasına bakıyorum hepsi aynı ve benim burnum da buna dahil ama benim önceki ifadem burun şeklim buna müsait değildi bence bu şekilde yapmak yerine ifadeye uygun olanı az değişim yaparak ifadeyi bozmadan belli etmeden küçük dokunuşlar yapmak lazım benim istediğim buydu en azından ve doktor bey öyle olucağını söyledi önden hiç değişmicek merak etme dedi. Bir sene doldu önden burnum iki kat geniş duruyor ki burun ucuma dokunulmadı çok küçük kemerim vardı şimdi hafif bir çöküntü var eskiden o da yoktu düz geliyordu
Evetsiz barıs çakır'a mı ameliyat oldunuz ?
üzüldüm sizin adınıza
Bosuna bi dunya para dokmeye degmezmis o zaman.Evet benim burnum da kalıp gibi oldu
Katılıyorum. Sanki belirli bir burun tipi belirlemiş herkese onu yapıyor. Ben şuan instagram sayfasına bakıyorum hepsi aynı ve benim burnum da buna dahil ama benim önceki ifadem burun şeklim buna müsait değildi bence bu şekilde yapmak yerine ifadeye uygun olanı az değişim yaparak ifadeyi bozmadan belli etmeden küçük dokunuşlar yapmak lazım benim istediğim buydu en azından ve doktor bey öyle olucağını söyledi önden hiç değişmicek merak etme dedi. Bir sene doldu önden burnum iki kat geniş duruyor ki burun ucuma dokunulmadı çok küçük kemerim vardı şimdi hafif bir çöküntü var eskiden o da yoktu düz geliyordu
Evet benim burnum da kalıp gibi oldu
Roancutan gerçekten kalın derili hastada mucize yapıyor üslubu şayet böyleyse evet hoş değilmiş ,ama roancutan konusunda haklıBen Barış Bey ile görüşmeye gittim, gayet beni hiç sevmedi. Çok soğuktu resmen kalkıp gitmemi bekledi. Kalın derili bir burnum olduğu için bana roaccutane kullanmamı söyledi. Derimi inceltip öyle ameliyat yapacakmış. Başka bir cildiyeci doktorun adını numarasını verdi. Görüşme ücreti talep etmedi. Hiç birşey anlamadım. Hala düşünüyorum roaccutane kullansam mı kullanmasam mı...
Dermapen yaptırıyordum yüzüm çok güzelleşmişti, bana cildine bak nasıl yağlı filan dedi ilacı kullanmalısın dedi. Tek burun ameliyatı yaptırmak istediğim doktor kendisi aslında, yanında kendimi rencide hissettim ancak hala ah bu doktor da olabilir diyebileceğim farklı bir doktor bulamadım
Kısacası iletişimimiz çok kötüydü ancak hala kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum.
Sence tecrubeli bir doktor burun secermi ?Ben Barış Bey ile görüşmeye gittim, gayet beni hiç sevmedi. Çok soğuktu resmen kalkıp gitmemi bekledi. Kalın derili bir burnum olduğu için bana roaccutane kullanmamı söyledi. Derimi inceltip öyle ameliyat yapacakmış. Başka bir cildiyeci doktorun adını numarasını verdi. Görüşme ücreti talep etmedi. Hiç birşey anlamadım. Hala düşünüyorum roaccutane kullansam mı kullanmasam mı...
Dermapen yaptırıyordum yüzüm çok güzelleşmişti, bana cildine bak nasıl yağlı filan dedi ilacı kullanmalısın dedi. Tek burun ameliyatı yaptırmak istediğim doktor kendisi aslında, yanında kendimi rencide hissettim ancak hala ah bu doktor da olabilir diyebileceğim farklı bir doktor bulamadım
Kısacası iletişimimiz çok kötüydü ancak hala kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum.
Sizin butceniz varmis doktor secmissiniz ama doktor sizi istememis :)) Bende 2 doktor tarafindan reddedildim kalin deriliyim diye. Kimsede bana o ilaci kullanmami soylemedi. Kk dan Esabil Ekeri buldum gittim gorustum kabul etti. Oda soyledi kalin derili ve ucu cok etli dedi. Fazla kuculmez odemlerin gitmesi uzun zaman alir dedi. Kabul ettigine bile sasirdim reddedilecegimi bekliyordum. 19 subatta ameliyatimi yapti. Cildim kalin olunca soyle olsun boyle olsun demedim tamamen kendisine biraktim. Sonuctan simdilik memnunum..Ben Barış Bey ile görüşmeye gittim, gayet beni hiç sevmedi. Çok soğuktu resmen kalkıp gitmemi bekledi. Kalın derili bir burnum olduğu için bana roaccutane kullanmamı söyledi. Derimi inceltip öyle ameliyat yapacakmış. Başka bir cildiyeci doktorun adını numarasını verdi. Görüşme ücreti talep etmedi. Hiç birşey anlamadım. Hala düşünüyorum roaccutane kullansam mı kullanmasam mı...
Peki bu ilacı kullanmam bittiğinde derim tekrar kalınlaştığında burnum nasıl olacak? Korkuyorumda ilaçtan.Roancutan gerçekten kalın derili hastada mucize yapıyor üslubu şayet böyleyse evet hoş değilmiş ,ama roancutan konusunda haklı
Umarım sonucundan mutlu olursunuz. Kalın derili burun ne zormuş...Sizin butceniz varmis doktor secmissiniz ama doktor sizi istememis :)) Bende 2 doktor tarafindan reddedildim kalin deriliyim diye. Kimsede bana o ilaci kullanmami soylemedi. Kk dan Esabil Ekeri buldum gittim gorustum kabul etti. Oda soyledi kalin derili ve ucu cok etli dedi. Fazla kuculmez odemlerin gitmesi uzun zaman alir dedi. Kabul ettigine bile sasirdim reddedilecegimi bekliyordum. 19 subatta ameliyatimi yapti. Cildim kalin olunca soyle olsun boyle olsun demedim tamamen kendisine biraktim. Sonuctan simdilik memnunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?