- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Tsk ederim. O kadar da zor degil kalin deri yeter ki duzgun doktoru bulun.O ilac tehlikeli bir ilac surekli kontrol tahlil gerektiren bir ilac.Umarım sonucundan mutlu olursunuz. Kalın derili burun ne zormuş...
Ben o ilacı sivilcelerim için kullanmıştım ve bir Zaman sonra burnumun küçüldüğünü farkettim :)) hiçbir anlam verememiştim çok şaşırmıştım şimdi taşlar yerine oturdu :)) valla burnum küçüldü dediğimde eşim dalga geçiyordu benimlePeki bu ilacı kullanmam bittiğinde derim tekrar kalınlaştığında burnum nasıl olacak? Korkuyorumda ilaçtan.
ilacı bıraktıktan 3-6 ay kadar etkisi devam ediyor deri sonradan eskisi gibi olmasada kalınlaşıyor ama eskisi gb olmuyor kesinliklePeki bu ilacı kullanmam bittiğinde derim tekrar kalınlaştığında burnum nasıl olacak? Korkuyorumda ilaçtan.
bnmde burnumda asimetri var sol taraf içe dogru çökük gibi bu yuzden burnum yamuk duruyo, dolgu burnun yan tarafına da uygulanabiliyor mu? biyerde sadece burun sırtı ve ucuna yapılır diye okumustum. sizde nereye uygulandı?Baris hocayla alakasi yok durumun. Yoksa adam super yani yurtdisina egitim vermeye dahi gidiyor. Ben kac tane doktorla konustum en meshur en iyi vs. Revizyon yani 2.,3. Ameliyatlar burun icin tercih edilmiyor. Malzeme kalmadigi icin fazlaliklar atildigi icin riskli olabiliyor, cokebiliyor. Ama cok guzel olan da var tabii. Baska cozumler buluyorlar mesela bana simetri icin dolgu enjekte etti doktor. Ameliyat olmaya gerek yok dedi. Acikcasi ben de begendim o haliyle.
Bunumun kemerine, burnumun ucuna ve deliklerin arasina. Her yere olur bu dolgu vucudunuzda ne isterseniz botox degil ama dolgu diyeceksiniz. Her doktor yapar herhalde. Hem daha uygun fiyati tam bilmiyorum da hem de ikinci kez ameliyattan iyi bi cozum. Ben ceneme de yaptiricaktim vazgectim.bnmde burnumda asimetri var sol taraf içe dogru çökük gibi bu yuzden burnum yamuk duruyo, dolgu burnun yan tarafına da uygulanabiliyor mu? biyerde sadece burun sırtı ve ucuna yapılır diye okumustum. sizde nereye uygulandı?
tesekkur ederim cevapladıgınız icin, memnunsanız doktorunuzun ismini benimle paylasabilir misiniz? suleyman tasa da randevu aldım danısmak icin ama sizin doktorunuzla da gorusmek isterim. ozelden de yazabilirsiniz dilersenizBunumun kemerine, burnumun ucuna ve deliklerin arasina. Her yere olur bu dolgu vucudunuzda ne isterseniz botox degil ama dolgu diyeceksiniz. Her doktor yapar herhalde. Hem daha uygun fiyati tam bilmiyorum da hem de ikinci kez ameliyattan iyi bi cozum. Ben ceneme de yaptiricaktim vazgectim.
bulabildiniz mi alternatif bir doktor? eğer bulursanız bana da söyleyiverin lütfen? ben henüz muayene olmadım ama yine de başka şehirden kalıp gitmek de zor bir karar.Ben Barış Bey ile görüşmeye gittim, gayet beni hiç sevmedi. Çok soğuktu resmen kalkıp gitmemi bekledi. Kalın derili bir burnum olduğu için bana roaccutane kullanmamı söyledi. Derimi inceltip öyle ameliyat yapacakmış. Başka bir cildiyeci doktorun adını numarasını verdi. Görüşme ücreti talep etmedi. Hiç birşey anlamadım. Hala düşünüyorum roaccutane kullansam mı kullanmasam mı...
Dermapen yaptırıyordum yüzüm çok güzelleşmişti, bana cildine bak nasıl yağlı filan dedi ilacı kullanmalısın dedi. Tek burun ameliyatı yaptırmak istediğim doktor kendisi aslında, yanında kendimi rencide hissettim ancak hala ah bu doktor da olabilir diyebileceğim farklı bir doktor bulamadım
Kısacası iletişimimiz çok kötüydü ancak hala kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum.
geçmiş olsun ameliyatınız nasıl geçti nasılsınız burnunuzdan memnun musnuz? ben de valla bir yıl önceden gün alıp para biriktirmeye başlayacağım bi karar verebilsem :)selam kızlar. bayadır giriş yapmıyordum. yakında ben de barış çakır'a ameliyat olacağım. sosyal mecralardan bilgi almak çok zor olduğundan merak edenlere deneyimlerimi paylaşacağım. :)
şu an pek heyecanlı değilim açıkçası. nerdeyse 1 yıl önce kaydımı yaptırmıştım. haftaya ameliyattan sonra girip gelişmeleri paylaşırım. merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.
ben de sizden resim rica etsem. niçin memnun değilsiniz siz nasıl daha geni duruyor nasıl öyle yaptı aklım almıyor. ben de küçük dokunuşlar istiyorum fazlasını değil gerçekten. o yüzden sizin resimler bana bayağı yol gösterecek yoksa barış beye gidip ameliyat olabilirim ama kararsızım henüz. hem az para da değil biliyorsunuz.Evet benim burnum da kalıp gibi oldu
Katılıyorum. Sanki belirli bir burun tipi belirlemiş herkese onu yapıyor. Ben şuan instagram sayfasına bakıyorum hepsi aynı ve benim burnum da buna dahil ama benim önceki ifadem burun şeklim buna müsait değildi bence bu şekilde yapmak yerine ifadeye uygun olanı az değişim yaparak ifadeyi bozmadan belli etmeden küçük dokunuşlar yapmak lazım benim istediğim buydu en azından ve doktor bey öyle olucağını söyledi önden hiç değişmicek merak etme dedi. Bir sene doldu önden burnum iki kat geniş duruyor ki burun ucuma dokunulmadı çok küçük kemerim vardı şimdi hafif bir çöküntü var eskiden o da yoktu düz geliyordu
şu an burnunuzdan memnun musnuz acaba düzelme var mı barış bey ne dedi size nasıl karşılık verdi ameliyatta bir aksilik mi olmuş ki ya da revizyon yapacak mı siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?Burnumun önceki hali inceydi yandan çok az kemerliydi ben doğal yapıyor diye tercih ettim çok fazla değişmem hatta kimse anlamaz diye düşünüyordum doktor beyde önden hiç değişmicek yandan fındık gibi bir burnun olucak zaten ince derilisin çok çabuk iyileşirsin dedi 10. Aydayım abartmıyorum burnum iki kat geniş şuan ifadem değişti başkası gibiyim hiç bir fotoğrafta kendimi beğenmiyorum bu benim kişisel beğenim gibi değil şişlik ve genişleme var gözlerim bakışlarım değişti üçüncü ay kontrolü için gittiğimde çokk güzel olucak falan dedi ama sanmıyorum etrafımdaki herkes acıyan gözlerle neden yaptırdın diyordu ilk gördüğünde
Revizyon olmayı düşünüyorum biraz daha bekleyip ikinci senemde kendisi ile görüşücem o yapmazsa da başka bir doktora olucam memnun değilim.şu an burnunuzdan memnun musnuz acaba düzelme var mı barış bey ne dedi size nasıl karşılık verdi ameliyatta bir aksilik mi olmuş ki ya da revizyon yapacak mı siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Roaccutane deriyi inceltiyor ama tüm deriyi. Burun ucundaki deri herkeste diğer deri kısımlarından kalındır ama bu ilaç sadece burun ucunu değil tüm deriyi incelttiği için bence faydadan çok zarar görürsünüz.Ben Barış Bey ile görüşmeye gittim, gayet beni hiç sevmedi. Çok soğuktu resmen kalkıp gitmemi bekledi. Kalın derili bir burnum olduğu için bana roaccutane kullanmamı söyledi. Derimi inceltip öyle ameliyat yapacakmış. Başka bir cildiyeci doktorun adını numarasını verdi. Görüşme ücreti talep etmedi. Hiç birşey anlamadım. Hala düşünüyorum roaccutane kullansam mı kullanmasam mı...
Dermapen yaptırıyordum yüzüm çok güzelleşmişti, bana cildine bak nasıl yağlı filan dedi ilacı kullanmalısın dedi. Tek burun ameliyatı yaptırmak istediğim doktor kendisi aslında, yanında kendimi rencide hissettim ancak hala ah bu doktor da olabilir diyebileceğim farklı bir doktor bulamadım
Kısacası iletişimimiz çok kötüydü ancak hala kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum.
Hangi sehırde yaşıyorsunuz, bilmiyorum ama Ankara da Dr mesut kaya yı instagramdan bir takıp edin derim. Ben ameliyat oldum dört gun once kendisine. Çok ıyı alçak gönüllü bir insan iyi bir doktor. Bana yuksek egodan konusan Dr a ben gidemezdım açıkçası iletişim çok önemli bana göre. İsterseniz bir bakın instagramdanBen Barış Bey ile görüşmeye gittim, gayet beni hiç sevmedi. Çok soğuktu resmen kalkıp gitmemi bekledi. Kalın derili bir burnum olduğu için bana roaccutane kullanmamı söyledi. Derimi inceltip öyle ameliyat yapacakmış. Başka bir cildiyeci doktorun adını numarasını verdi. Görüşme ücreti talep etmedi. Hiç birşey anlamadım. Hala düşünüyorum roaccutane kullansam mı kullanmasam mı...
Ne kadar istiyor bariş beyben de sizden resim rica etsem. niçin memnun değilsiniz siz nasıl daha geni duruyor nasıl öyle yaptı aklım almıyor. ben de küçük dokunuşlar istiyorum fazlasını değil gerçekten. o yüzden sizin resimler bana bayağı yol gösterecek yoksa barış beye gidip ameliyat olabilirim ama kararsızım henüz. hem az para da değil biliyorsunuz.
Barış çakıra muayene oldum burnum yamuk uzun ve problemli revizyon olacak bana içerinin de çok iyi görünmediğini o yüzden sağlam olsun diye kaburgadan kıkırdak alacağını eğriliği de %90 oranında düzelebileceğini söyledi. Yapmam diyip geri çevirmedi yani. O hengamede fiyat sormayı unutmuşum kızlarBarış çakır ile ilgili söylenen zor burunları ameliyat etmek istemiyor revizyon yapmaz ciddi deforme olmuş burunları ameliyat etmez gibi söylentilerin doğruluk payı var mı? Doktora revizyon olan hastalar yorum yapabilir mi ?söylenenlerin doğruluk payı yoksa doktorla ilgili gerçekten yanlış algılamaya neden oluyor böyle konuşanlar eğer gerçekten doktorun hastası olmayıpta yalan yanlış şeyler söyleyenler büyük hakka giriyorlar benden söylemesi.bu arada ben revizyon için randevu aldım fotoğrafta gönderdim gelin görüşelim dedi.benim burnumda zor bir burun ama yapmam gibi birşey söylemedi sadece 1 yıl beklemek gerektiğini söyledi.
önerebileceğiniz biri var mı? ankara antalya istanbul farketmez çünkü benim bildiği yok maalesefRoaccutane deriyi inceltiyor ama tüm deriyi. Burun ucundaki deri herkeste diğer deri kısımlarından kalındır ama bu ilaç sadece burun ucunu değil tüm deriyi incelttiği için bence faydadan çok zarar görürsünüz.
Yıllar önce roaccutane kullandım, yanak derim o kadar ince ki aşırı hassasiyet gösteriyor. Çoğu zaman kırmızı ve yanıyor mesela. Zamanla derim biraz kalınlaştı da ilk zamanlardaki gibi kıpkırmızı bir surattan kurtuldum ama hassasiyet bölge bölge devam ediyor işte. Çok sayıda kistik akne gibi sorunlarınız yoksa sırf burun derisini inceltmek için bu ilaca bulaşmayın.
Barış Çakır gördüğüm kadarıyla çok fazla burun seçen bir doktor. İnstagramına baktığımda da hep aynı burnu yaptığını gördüm, gram fark yok. Bunu ustalık olarak değerlendirmiyorum. İnstagramındaki kişilere bakarsanız ayrıca hep güzel kişilerin fotoğraflarını koymuş, yani burnu güzel olsun olmasın zaten güzel kişilerin fotoğrafları var. Bence bu kolaycılık.
Barış Çakır'ın yaptığı burna benzer ve daha da farklı burunlar yapabilen doktorlar bulabilirsiniz. Hem de o kadar para verecekseniz bence alasını bulursunuz. Popülariteye kapılmayın.
valla en son 30 binleri duydum ama henüz gidip muayene olmadım açıkçasıNe kadar istiyor bariş bey
Ciddi misiniz çok çok fazlavalla en son 30 binleri duydum ama henüz gidip muayene olmadım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?