Canım benım ,Barış Çakır işinin ehli bır doktordur.sızın memnun olmayacağınızı düşündüğü beye olmayacağını düşündüğü istrklrtı gerı cevırıyordur bence Turkıyenın en ıyı ve dürüst cerrahlarından BırıBarış çakır ile ilgili söylenen zor burunları ameliyat etmek istemiyor revizyon yapmaz ciddi deforme olmuş burunları ameliyat etmez gibi söylentilerin doğruluk payı var mı? Doktora revizyon olan hastalar yorum yapabilir mi ?söylenenlerin doğruluk payı yoksa doktorla ilgili gerçekten yanlış algılamaya neden oluyor böyle konuşanlar eğer gerçekten doktorun hastası olmayıpta yalan yanlış şeyler söyleyenler büyük hakka giriyorlar benden söylemesi.bu arada ben revizyon için randevu aldım fotoğrafta gönderdim gelin görüşelim dedi.benim burnumda zor bir burun ama yapmam gibi birşey söylemedi sadece 1 yıl beklemek gerektiğini söyledi.
merhabaOcakta görüşmeye gideceğim inşallah iyi olur
Ben revizyon olacağım.revizyon için 1 yıl geçmeden randevu vermiyor barış çakır.ilk ameliyatı ocakta oldum o yüzden revizyon için ocağı bekliyorum.ben mi mayısta yazmıştım başka biriyle karıştırıyor olabilirsinmerhaba
eylül ayında yazmıştın ocak ayınamı randevu verildi sana ,yoksa senmı istedim o tarihi ,
anlatabilirmisin lütfen
Barış çakır mi söyledi bu cümleleri 'degecek bir burun degil ünlü değil 'diye.çok şaşırdım.bu cümleler barış çakırın söyledikleri mi yoksa siz mi öyle anlayıp yorumladınızBarış Çakır'la arkadaşımın burnu için görüşmeye gittik. Revizyon olmayı düşünüyordu. Barış Bey revizyon ameliyata gerek olmadığını söyledi. Değecek bi burun değilmiş, zaten arkadaşım televizyona çıkan ünlü biri de olmadığı için gerek yokmuş revizyona.
Yaklaşım çok ilginç geldi bana. Sanırım ünlülerin doktoru olmak istiyor. Yahu belki kendini bu burunla mutlu hissetmiyor, illa ki ünlü biri mi olmak gerek güzel bir burna sahip olmak için..Enterasan..
Barış çakır mi söyledi bu cümleleri 'degecek bir burun degil ünlü değil 'diye.çok şaşırdım.bu cümleler barış çakırın söyledikleri mi yoksa siz mi öyle anlayıp yorumladınız
Şaşırdım açıkçası.başka doktorlar ile görüşüp onlarda fikir almalısınız bence.ekran yüzü olmama durumu çok ilginç.herkesin bir hayatı var ve güzel bir burnu hakediyoruz.benim yorumum olan bi durum yok. ''revizyona gerek yok, zaten ekran yüzü de değilsiniz ki '' diyen doktorun bizzat kendisi. yani hastanın rahatsız olduğu bir durum var ama doktor karar veriyor olup olmayacağına daha doğrusu doktorun ekran yüzü olmadığı için (ünlü olmadığı için) bir hastasını, hastasının psikolojisini önemsememesi ilginç. risk var dese anlaşılır. tamamen kendisi karar veriyor ameliyata değip değmeyeceğine.
belki küçücük bir değişim bile hastayı mutlu edecek önemsemiyor. ve buna çok ilginç geldi.
Memnun kalmadınız mı?doktor ne söyledi revizyon konusundaBende kendisine ameliyat oldum revizyon düşünüyorum ama önce bir senenin dolmasını bekliyorum
Sizin kaç ay oldu?bende de ameliyattan sonra çok uzun bir süre yüzüm bakışlarım gülüşüm cok değişmişti ve kötü gorunuyordu ama şimdi 9 ay oldu ve eskiden nasil görünüyorsam şimdide oyle.bence acele karar vermeyin şişlikler tamamen geçsin ki bu en az 1 yil demek.kisiden kişiye değişiyor bu süre beklemekte fayda var.çevrenizdeki insanlar ne söylüyor onlar beğendi mi?En son görüştüğümüzde dile getirmemiştim daha erken olduğu için ama bu saatten sonra çok fark edeceğini düşünmüyorum bu ay görüşmeye gittiğimde konuşucam umarım gerek kalmaz ama sadece şişlikler de değil bütün yüzüm değişti ifadem vs.
Barış beye ameliyat olmadım.Orta kulak iltihabı olduğumda kendisine muayeneye gitmiştim.Çok ilgili ve samimi bir doktor..Daha sonrasında 2 yakınımı kendisine yönlendirdim .Biri ameliyat olmak istiyordu fikir almak için gitti .Sonuç şu ; ameliyata gerek olmadığını ,ameliyat olursa sorununun devam edeceğini vs detayları anlatmış ama yakınımın yüz ifadesinden memnuniyetsizliği anlaşılıyordu illa ameliyat olacaktı ve '' ameliyat olman gerekiyor 6 bin tl ''deseydi hastaya yaranacaktı :)) Adam dürüst davranmış daha ne istiyorsun dimi :)Diğer yakınımı muayene edip hastalığının nörolojik olduğunu ve bir nöroloji uzmanına görünmesi gerektiğini söylemiş ,meğer beyin damarları tıkalıymış .Barış beyin mesleki tecrübesi olmasaydı daha ciddi sonuçlar ortaya çıkabilirdi..Kendisine ameliyat olmak isterdim, lakin 3 kez ameliyat olmadan önce tanışsaydım..
benim yorumum olan bi durum yok. ''revizyona gerek yok, zaten ekran yüzü de değilsiniz ki '' diyen doktorun bizzat kendisi. yani hastanın rahatsız olduğu bir durum var ama doktor karar veriyor olup olmayacağına daha doğrusu doktorun ekran yüzü olmadığı için (ünlü olmadığı için) bir hastasını, hastasının psikolojisini önemsememesi ilginç. risk var dese anlaşılır. tamamen kendisi karar veriyor ameliyata değip değmeyeceğine.
belki küçücük bir değişim bile hastayı mutlu edecek önemsemiyor. ve buna çok ilginç geldi.
10 ay oldu. Etrafımdaki insanlar da beğenmediSizin kaç ay oldu?bende de ameliyattan sonra çok uzun bir süre yüzüm bakışlarım gülüşüm cok değişmişti ve kötü gorunuyordu ama şimdi 9 ay oldu ve eskiden nasil görünüyorsam şimdide oyle.bence acele karar vermeyin şişlikler tamamen geçsin ki bu en az 1 yil demek.kisiden kişiye değişiyor bu süre beklemekte fayda var.çevrenizdeki insanlar ne söylüyor onlar beğendi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?