Boşa gitsin bu adamiEsimi tahrik eden tek konu bu. Baska hicbirsey yok. Keske kabul etse terapiyi ama asla etmez asla asla bunu biliyorum. Cocuk dusunemiyorum zaten.
O zaman gelirse de o zaman dusunulur ne yapalacagini. Simdi sunu unutmayin bunu ilk defa duyuyorsunuz diye yeni birsey oldugunu sanmayin. bu dusunceler sadece erkeklere mahsus birsey degil kadinlar bunu dile getirmedikleri icin boyle dusunmediklerini sanmayin. Soylemek istedigim herkesin tabu ya da aykiri dusunceleri vardir yok demesin kimse ha ne var bunu yuzey ustune cikarmazlar. Yani adamin boyle fantazisi var diye (dusuncede kaldigi surece) bosanmak bana gore sacma. Eger boyle birsey uygulamasini isterse o ayri tabi. Dedigim gibi herkesin fetishi fantazileri vardir vs vs vs. Yani kimse melek degil :)Yarın bir gün gerçeğini de izlemek istiyorum derse ne olacak.gayette boşanmaya gidecek bir durum.adam sapık.
Yanlis anlamazsan esin bisexual diye dusunuyorum..bencede destek almanizda fayda var yuvani yikmak istemiyorsan cunku bunlar tiksindirir insani .ve pekte gecistirilecek bir dunya degil esinizin hayal dunyasi.bazi insanlar degisik seylerden haz alir ve asla o huylarini birakamaz ve bastirilmis cinsel tercihlerini yasamak istyordur ama bir kadin bu duruma katlanabilirmi bilmiyorum.hastalikli bir durum vazgecmiyorsa eger.Durumun sacmaliginin faylasiyla farkindayim. Sabaha kadar agladim. Bir cozum onerisi olan varsa is bosanmaya gitmeden yapabilecegim birsey varsa diye danismak istedim sadece. Boyle bir problemi olmayan bir kadinin yerinde olabilmeyi o kadar cok isterdim ki.
Vardır olabilirde ama eşler karşılıklı istemeli.kadın istemiyor.istememmekte sonuna kadar haklı.gerçekten buna sadece fantezi demek ne kadar doğru emin değilim.masum bi fantezi değil bana göre çok can sıkıcı bi durum.O zaman gelirse de o zaman dusunulur ne yapalacagini. Simdi sunu unutmayin bunu ilk defa duyuyorsunuz diye yeni birsey oldugunu sanmayin. bu dusunceler sadece erkeklere mahsus birsey degil kadinlar bunu dile getirmedikleri icin boyle dusunmediklerini sanmayin. Soylemek istedigim herkesin tabu ya da aykiri dusunceleri vardir yok demesin kimse ha ne var bunu yuzey ustune cikarmazlar. Yani adamin boyle fantazisi var diye (dusuncede kaldigi surece) bosanmak bana gore sacma. Eger boyle birsey uygulamasini isterse o ayri tabi. Dedigim gibi herkesin fetishi fantazileri vardir vs vs vs. Yani kimse melek degil :)
katılıyorum size, ne yani eyleme geçmedi diye masum mu sayılıyor.Vardır olabilirde ama eşler karşılıklı istemeli.kadın istemiyor.istememmekte sonuna kadar haklı.gerçekten buna sadece fantezi demek ne kadar doğru emin değilim.masum bi fantezi değil bana göre çok can sıkıcı bi durum.
Kesinlikle tedavi olması gerekiyor. Psikiyatrist le belki çözüm bulabilir.Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.
Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.
Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.
Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.
Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.
Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Cnm bence çocuk düşünme hemen..All Al korusun bir de başka halleri filan çıkar da..önce bunların neden kaynaklandığını bulmalusin...bu sart!! Çocuk için doğru zaman değil,yada doğru adam da değilYemin ederim kahroluyorum. Hicbir eksigimiz yok. Deli gibi cocuk istiyor. Bu adam niye boyle. Acaba onu bu hale getirecek birsey mi yasadi. Bir ara annesine konudan bahsetmistim. Kadin oluyormus boyle seyler tvde gordum ben de dedi. Sen yuz verme ona dedi. Sonra da konusu bile acilmadi. Acaba diyorum babasinda filan da mi var boyle seyler. Babasi annesine ciplaklar kampindan bahsetmis mesela. O gun kv demisti bunu. Bak boyle seyler de varmis kayinbaban soylemisti ne sapkin insanlar var diye. Bu konuda bana yardimci kimse yok.
Valla giderse gitsin..sen de kaç kurtul..çok sukur cocuk da Yok şanslısın...inan çok üzüldüm..iileride iyi ki ayrildim diyeceksin...ailene anlat durumu paylaş...sana destek olsunlar...bu sapikla yasanmazTam olarak bu. Hatta baskasina gider korkusuyla hareket edip asla istemememe ragmen istedigi gibi konusuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?