Zor durumdayım. Elestiri degil cozum istiyorum.

İlaçlarla dürtülerin baskılanması bi dereceye kadar mümkün olabiliyor, çeşitli terapi ekolleri ve psiko-eğitimler de faydalı olabilir (çok az). Ama şunu da bilmek gerekiyor: bu denli dürtüsel olmasına sebep başka bir faktör var mı ? Bunu bilmek çok önemli doğrusu. Örneğin bipolar hastalarında olan mani dönemleri gibi. Böyle bir vaka okumuştum mesela. Kadın gündüz normal yaşamına devam ederken geceleri eskortluk vs yapmaya başlıyor. Sonra bipolar tanısı alıyor ve ilaç kullandıkça normal yaşamına dönüyor. Her ne kadar bazı şeyleri genellemeye çalışsak da herkes kendi özelinde değerlendirilmeli. Burada anlatılanlara bakarak söylemek çok zor.

Adam başkasına gitmesinde bana ne olursa olsun... Kendini düşürdüğü seviyeye bak.. Cok af buyurun bile isteye kabul ediyor bence

Melontan adam başkasına gitmesin diye yapıyorum istediğini demişsin de ne biliyosun ki gitmediğini? Fake profilden başkalarını ekleyip sanane demeler falan. Valla iyi la ne güzel hayat. Normalde iyidir hoştur deme Allah aşkına.

Bebimde dikkatimi çekti cvp yok. Bi kaç kişi evet istediğini yap yuvan dagilmasin dese vicdanı rahat olacak belki . Ama bunun sonu yok sapkınlıkla mutlu olan görmedim ama kendini harcayan çok.
Kendisi bilir iyiliğine söyledik.

Evet o hayatı kendisi yaşıyor, kendi bilir. Allah hidayet versin ikisine de.

Şimdi değişik değişik fanteziler var ancak burada iki tarafın da rızası var. Yani swingerlık (eş değiştirme) bile bir fantezidir, karı koca istedikten, ikisi de zevk aldıktan sonra ve üçüncü bir kişinin rızası olmadan araya girmediği sürece orası bizi ilgilendirmiyor. Ancak burada tek taraflı bir istek var, karşı taraf bu "fanteziden" memnun değil.

"Asılacak Kadın" diye bir film vardı, belki bilenler vardır. Müjde Ar vardı başrolünde, kendisi gariban bir kızcağızı oynuyordu zengin ve yaşlı bir adamla evlendiriliyordu. Adam iktidarsızdı ve fantezisi karısına başka erkekler getirip onları sevişirken izlemekti. Bu fantezi de yaygındır bu arada. Burası sağlıklı bir tavsiye alabileceğiniz bir yer değil, bazı mahrem sorular sormamız, altında yatan durumu anlamlandırabilmemiz gerekiyor. Ne zamandan beri bu fantezi var, kocanızla cinsel hayatınız nasıl, hep mi böyleydi, eşinizde iktidarsızlık vs. var mı, sizi başta eşinize çeken şey neydi, eşinizi size çeken şey neydi vesaire bunları "çift" olarak karşılıklı konuşmak gerekir. Tabi bu ilişkinizi devam ettirmeye çalışacaksanız geçerli. Yok istemiyorsanız zaten boşanmanız gerekir de ben buraya konu açmanızdan devam ettirmek istediğinizi anladım. İyi bir psikoterapiste gitmeniz gerekir, ikinizin de. Yok gitmeyiz derseniz ya böyle sağlıksız bir şekilde eski düzeninizi sürdürmeniz ya da ayrılmanız gerekir.

Yarın bir gün gerçeğini de izlemek istiyorum derse ne olacak.gayette boşanmaya gidecek bir durum.adam sapık.

Anlattıklarınız bana bir arkadasımı hatırlattı.
Yeni evliler bana da arkadasım anlatmştı
Eşi ilşki sırasında sürekli kocan sana yetiyo mu bebeğim bitane daha ister misin aşkım diye soruyormuş
Kız da diyo ki eşim söylerken kendinde değil ama ben bu ne diyo diyorum içimden
Acaba istiyo desem ne yapacak diyorum diye anlatıyodu
Bide küfürlü seviyormuş o....m benim kalt....m benim böyle siz anladınız işte
Sonra da hepsinden utanıp konusunu dahi açtırmıyormuş
İlerleyen zamanda iş daha da kötü boyuta gtmiş sana tv den plastik şeyler oluyo ya onlardan sipariş edeym mi demeye başlamş soluğu hastanede aldılar terapiste gittiler psikolağa gittiler
Sonra 1 seneye falan düzelmiş şimdi güzel karım biricik karım diyormuş
Açık açık anlattım biraz kusuruma bakmayın durumun vehametini anlayın diye
Bence sizde gitmelisiniz
İnşallah bu bir psikolojik sapkınlıksa düzelir eşiniz

Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Kimse yazmamış ama bu istekten sonra kocan %100 swingercı bi araştır bence ama sonu iyi bitmez gibi bu işin

Bu konuda kocan ve sen yalnız değilsiniz emin ol.
Benim eski sevgilimde böyleydi. Ve fantazi olarak düşündüğünü gerçeğini asla düşünmediğini söylerdi. Beni de sinirden öldürürdü. Üstelikte kıskançtı da yani öyle gevşekte değildi.

Ayrıldık evlendi çocuğu var.

Çok eski bir arkadaşımda bana anlatmıştı böyle fantazilerinin olduğunu, sebebini sorduğumda sadece fantazi diyordu daha çok tahrik ediyormuş. Bu erkek milleti değişik anacım.

Ben kabullenemeyip ayrılmıştık 8 yıllık ilişkimdi :)

Kızlar Allah kahretmesin akşam uyumadan önce merak edip baktım twitterdan. Neler gördü benim gözlerim öyle bu nasıl fantezi ya? Adam başı örtülü karısını paylaşıyo karıma neler yapmak istersiniz diye. Kadına grup teklif ediyomuş da karısı günah ayıp diyomuş falan neler okudum ne gördü bu gözler? Geceden beri moralim bozuk resmen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…