Sadece merak ettiğim için sormak istiyorum sana.. sence böyle biri tedavi olabilir mi ? Normalleşme ihtimali % de kaç ?
Bir arkadaşım bu sebeple boşandı. Ama o hiç uğraşmadı uğraşmak ve çabalamak dahi istemedi.
Bana göre işler değil deyip kestirip attı. Şimdi tekrar evlendi ve çok mutlu... boşanma sürecinde kıza ne iftiralar attı. Kendini ailesine aklamak için..
Tedavisi mümkün mü diye o zamandan beri merak ederim hep..
Adam başkasına gitmesinde bana ne olursa olsun... Kendini düşürdüğü seviyeye bak.. Cok af buyurun bile isteye kabul ediyor benceDoğrudur canım o ahlak eksikse sonu her yere varır. Konu sahibi bu tür yorumlara cevap bile vermiyo, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. :) Ya adam başkasına giderse? Hii düşünsene ne büyük bi kayıp olur bu g...t. inşallah çocuk yapmazlar da bari onun başını yakmazlar.
Öyle, farkında değil durumu kanıksamış.Adam başkasına gitmesinde bana ne olursa olsun... Kendini düşürdüğü seviyeye bak.. Cok af buyurun bile isteye kabul ediyor bence
Bebimde dikkatimi çekti cvp yok. Bi kaç kişi evet istediğini yap yuvan dagilmasin dese vicdanı rahat olacak belki . Ama bunun sonu yok sapkınlıkla mutlu olan görmedim ama kendini harcayan çok.Doğrudur canım o ahlak eksikse sonu her yere varır. Konu sahibi bu tür yorumlara cevap bile vermiyo, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. :) Ya adam başkasına giderse? Hii düşünsene ne büyük bi kayıp olur bu g...t. inşallah çocuk yapmazlar da bari onun başını yakmazlar.
Evet o hayatı kendisi yaşıyor, kendi bilir. Allah hidayet versin ikisine de.Bebimde dikkatimi çekti cvp yok. Bi kaç kişi evet istediğini yap yuvan dagilmasin dese vicdanı rahat olacak belki . Ama bunun sonu yok sapkınlıkla mutlu olan görmedim ama kendini harcayan çok.
Kendisi bilir iyiliğine söyledik.
AmiiiinEvet o hayatı kendisi yaşıyor, kendi bilir. Allah hidayet versin ikisine de.
hangi kultur? ben boyle bi kultur duymadim insanlik tarihinde?
Yarın bir gün gerçeğini de izlemek istiyorum derse ne olacak.gayette boşanmaya gidecek bir durum.adam sapık.Bizim toplumumuza gore tabu birsey erkegin ya da kadinin esini baskalariyla birlikte oldugunu dusunmek ve bu dusunce ona haz veriyor olmasi. Evet normal degil ama bosanmaya gidecek bir durum da yok acikcasi. Esiniz "fantezi" yasamak istiyor olay bu sanirim. Ama Eger esiniz sizin gercekden de baska erkeklerle uygunsuz yazismanizi sonra da kendisiyle paylasmasini istiyorsa buna dur demelisiniz hem de acilen.
Anlattıklarınız bana bir arkadasımı hatırlattı.Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.
Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.
Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.
Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.
Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.
Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Kimse yazmamış ama bu istekten sonra kocan %100 swingercı bi araştır bence ama sonu iyi bitmez gibi bu işinDun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
vallahi aydinlanamadim. sizin aydinlatici kulturunuzden mahrum kalmak istemem dogrusu ama olmadi. kismet artikAçıklama yaptım yukarda okursan aydınlanırsın umarım.
İşine gelmiyor ondanKonu sahibi yorumlara hic cevap vermiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?