Zor durumdayım gerçekten

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
96
K.K.T.C.
MERHABA ARKADAŞLAR KONUYU NERDE AÇACAĞIMI BİLEMEDİĞİMDENN burda açtım arkadaşlar önceki yazılarımdan eşimle olan sorunları az biliyosunuzdur bu seferki sorunum çok daha büyük eşimle herşeyi bitirmeyi düşündüğüm şu dönemde hamile olduğumu öğredik 2.5 yaşında bi oğlumuz var ve ben bu bebeği istemiyorum sadece eşim yüzünden onun sorumsuzluğu yüzünden doğurmak istemiyorum aramızda yaşanan tüm kötü şeylerden oğlumuz zarar görüyo bu bebeğinde aynı şeyleri yaşıyacağını bildiğimden dünyaya gelmesini itemiyorum kürtaj olamam çünkü eşim kesinlikle izin vermez kendi endime düşürmek orundayım ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum internette birsürü şey okudum ama güvenemedim bu arada 5 haftalık bebek sizin bi öneriniz varmı bu konuda bi ilaç yada bi yönten en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum bu arada lütfen beni yargılamayın bu karaı vermek zaten çok zor oldu ama mecburum

Offfffffffffffffffffffffff
ne yapıyorsunuz ya!!!
Gidin ve kürtaj olun! Kocanıza haber vermeyin!!!!!
Madem korunmayı bilmiyorsunuz bir daha da anlaşamadığınız kocanızla sevişmeyin!

Ayyy akşam akşam sinirlerim bozuldu!
Gözlerimden yaşlar boşaldı ya birden!

nedemek yaa evde dusurmek??? dalga mi geciyorsunuz? istemiyorsaniz gidin kurtaj olun!! yada herseye ragmen dogurun.

ciddi olamassın ne demek kendin nasıl hallediceksin bunu aman allahım elim ayağım boşaldı düşününce doktora git hayatını riske etme

şimdi sen ciddi ciddi burdan birinin çıkıp sana bu konuda fikir vermesini düşünüyorsun yani!dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi ruhsal problemlerin mi var senin?!

bu kadar cahil olmayın!!!
bir doktora gidin,kimseninde size bu konuda fikir vermesini beklemeyin.

Bu tür insanlarida pek severim...

Esi ile anlasamaz, ondan cocuk sahibi olmak istemeyecek kadar bitmistir saygi/sevgi, AMA HERSEYE RAGMEN DÜSÜNCESIZCE CINSELLIGE DEVAM !!!

Allah akil fikir versin...

8 hafta olmamissa doktor bir ilacla dusurebilir
kendi kendinize birseyleryapmayin
inanin sinirlerim hopladi bu yazdiginiza
esinizi neden dinliyorsunuz madem ayrilacaksiniz

Bakın eğer evliyseniz eşinizn izni olmadan kürtaj yapılamazmış benimö ne yaşadığımı tam olarak bilemezsiniz bende istemezdim ama mecburum sizden sadece yardım istyorum yargılama değil

evet haklısın eşinden izinsiz kürtaj olamazsın düşürdüğünde de eşin problem çıkarabilir herşeye rağmen eşinizle mantıklı bir şekilde konuşun bu konuyu eşinle halletmekten başka çaren yok

Bakın eğer evliyseniz eşinizn izni olmadan kürtaj yapılamazmış benimö ne yaşadığımı tam olarak bilemezsiniz bende istemezdim ama mecburum sizden sadece yardım istyorum yargılama değil

Yapılır merak etmeyin yapılır!!!
Söylersiniz eşinizle sorunlarınızı,izin vermediğini vs.
Memlekette milyonlarca doktor var biri olmazsa diğeri olur!

Elbette bilemeyiz..
Ama siz normal bir talepte bulunmuyorsunuz ve ben burda çıkıp da birinin size ''şöyle şöyle yaparsan düşer'' diye akıl vereceğini düşünmüyorum,düşünEmiyorum!!!

sen bizden ev yapımı kürtaj tarifi istiyorsun bu çok mu mantıklı?

Böyle bir konu açıldığına i na na mı yorum! İnanmak istemiyorum! Madem aranız bu kadar kötüydü neden birlikte oldunuz eşinizle? Hadi oldunuz neden korunmadınız! Ben kürtaja kesinlikle karşıyım! Oh siz anlaşamadığınız(!) eşinizle zevkinize bakın sonra da bu sorumluluğu kaldıramayıp bir bebeği ÖLDÜRÜN! Burda yüzlerce insan sayfa sayfa anne olmak istiyorum diye dualarda bulunsun, doktor doktor gezsin ama siz ellerinizle öldürün çocuğunuzu. Hadi herşeyi geçtim burda hangi aklı başında insan size ilkel kürtaj yöntemi önerecek? Diyelim o da oldu, siz hangi akla hizmet böyle birşeyi kendi kendinize yapacaksınız?

evet durum aynen bu eğer bilerek düşürürsen ödetirim sana bunu diyor of ooff

evet durum aynen bu eğer bilerek düşürürsen ödetirim sana bunu diyor of ooff

ya ne diyeceğimi bilemdim kanım dondu okurken kardeşim madem geçinemiyorsun neden ayrılmadında hala beraber oluyorsun ayrıca o bebeği düşürür yada kürtaj olursan ha 5 yaşındaki çocuğunun katili olmuşun ha karnındakinin arada hiç fark yok EVLAT KATİLİ OLACAKSIN her iki durumda da madem rızkı varmış gelmiş boşan eşinden çocuğunuda doğur yaaaa....ne yaşadığını bilemem rabbim yardım etsin ama o bebeğe kıyma sakın suali çok ağır olur çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…