- Konu Sahibi ruveydanur
-
MERHABA ARKADAŞLAR KONUYU NERDE AÇACAĞIMI BİLEMEDİĞİMDENN burda açtım arkadaşlar önceki yazılarımdan eşimle olan sorunları az biliyosunuzdur bu seferki sorunum çok daha büyük eşimle herşeyi bitirmeyi düşündüğüm şu dönemde hamile olduğumu öğredik 2.5 yaşında bi oğlumuz var ve ben bu bebeği istemiyorum sadece eşim yüzünden onun sorumsuzluğu yüzünden doğurmak istemiyorum aramızda yaşanan tüm kötü şeylerden oğlumuz zarar görüyo bu bebeğinde aynı şeyleri yaşıyacağını bildiğimden dünyaya gelmesini itemiyorum kürtaj olamam çünkü eşim kesinlikle izin vermez kendi endime düşürmek orundayım ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum internette birsürü şey okudum ama güvenemedim bu arada 5 haftalık bebek sizin bi öneriniz varmı bu konuda bi ilaç yada bi yönten en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum bu arada lütfen beni yargılamayın bu karaı vermek zaten çok zor oldu ama mecburum
Bakın eğer evliyseniz eşinizn izni olmadan kürtaj yapılamazmış benimö ne yaşadığımı tam olarak bilemezsiniz bende istemezdim ama mecburum sizden sadece yardım istyorum yargılama değil
Bakın eğer evliyseniz eşinizn izni olmadan kürtaj yapılamazmış benimö ne yaşadığımı tam olarak bilemezsiniz bende istemezdim ama mecburum sizden sadece yardım istyorum yargılama değil
sen bizden ev yapımı kürtaj tarifi istiyorsun bu çok mu mantıklı?Bakın eğer evliyseniz eşinizn izni olmadan kürtaj yapılamazmış benimö ne yaşadığımı tam olarak bilemezsiniz bende istemezdim ama mecburum sizden sadece yardım istyorum yargılama değil
evet haklısın eşinden izinsiz kürtaj olamazsın düşürdüğünde de eşin problem çıkarabilir herşeye rağmen eşinizle mantıklı bir şekilde konuşun bu konuyu eşinle halletmekten başka çaren yok
evet durum aynen bu eğer bilerek düşürürsen ödetirim sana bunu diyor of ooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?