Zor durumdayım gerçekten

Size gerçekten inanamıyorum
Hem geçinemeyin, hem çocuk yapın, hemde bunu o zavallı minicik bebeği,
evde nasıl öldürürüm gibi bir soruyu gelip bize burdan sorun,
eminimki zor bir hayatınız var, belliki çıkmazdasınız, ama hiç vicdanınız yokmu?

Bakın eğer evliyseniz eşinizn izni olmadan kürtaj yapılamazmış benimö ne yaşadığımı tam olarak bilemezsiniz bende istemezdim ama mecburum sizden sadece yardım istyorum yargılama değil

konunun ilk başında yazmışsınız önceki konularımdan yaşadıklarımı,az çok biliyorsunuz vs.diye ben diğer konularınızı görmedim eğer bunun gibi bu şekilde açılmış bir konu ve buna göre bi yorum yardım istiyor iseniz neden görmemiş olduğumu anlıyorum...!! ne söylememizi nasıl destek olmamızı bekliyordunuz ki..

diğer yorumlardan farklı bir şey değil benim kide kaldı ki yargılamak da değil niyetim kesinlikle arkadaşların sitemi de benim ki gibi yazmış olduğunuz kendim düşürücem bunu nasıl yapıcam diyorsunuz kayıtsızca!.. bu kabul edilesi bir şey değil kesinlikle kusura bakmayın.söylenenleri tekrar etme niyetinde değilim Allah akıl fikir versin diyorum...

Evde kendikendine cocuk düsürceksin öylemi?
Hayatinla oynuyorsun farkinda degilmisin? cahillikte bi yere kadar sana bisey olsa diger cocugun nolacak hic düsündünmü?
Memlekette sürüsüyle doktor var esinin iznini niye aliyorsunki madem anlasamiyorsun.Eylüldede bi konu acmissin bosanicam diye esinle cinsellik yasayip yine hamile kalmissin sorunlar yine bitmemis.
Yapmayin gözünüzü seveyim hem bosanma asamasina gel hem cocuk yap sonrada nasil düsürcem diye akil sor

yahu cahillik bu kadar da olmaz ki!!!
hem madem bu çocugu bu kadar istemiyorsunuz neden ayrılacagınız adama hamile oldugunuzu söylüyorsunuz? sizi doğurmaya zorlasın diye mi!!! kusura bakmayın ama kendi kuyunuzu kazmıssınız. madem bu kadar istemiyodunuz söylemeseydiniz o adama bunu.
ayrıca burdan yardım istiyorsunuz bir de. bizi neden bu günaha çekiyorsunuz? gidin çevrenize sorun. ya da internete bakın ne yapınca düşüyormuş diye.
Allah akıl fikir versin

ne yazıcamı bilemedim okuyunca kanım dondu valla benki daha 1 hafta önce tüp bebek tedavisi yarım kalmış biriyim, çocuğum olmuyor olmuyor olmuyor, şuan bi çocuğum olsun diye nelerimi vermezdim, işte böyleleride hamile kalmışta nasıl düşürcem diye burda millete soruyo

sinirlerim zıpladı yaa
Boşanacaksın madem neden o adamla hala paylaşım içindesin
Çocugu istemiyorsun madem neden bunu kocana söyluyorsun...

sanırım en güzel soru
sen ne yapmak ıstedıgını bılıyormusun ????

Arkadaşım bebeği istemezsin anlarım,ama nete girecek bunları yazacak kadar eğitimin varsa tıbbı müdahale ile yapılan operasyonlar hakkında da fikir sahıbı olabılırsın,burda gelipte milletin sana koca karı tavsiyelerinde bulunmalarını bekleme,çok beklersin çünküü çok

Son düzenleme:
bu konuda çok şey söylerdim ama sırf kendi adıma susmayı tercih ediyorum..
nasıl buraya başlık açıp böyle bişey sorabilirsiniz ???
gerçekten cvp alacagınızı mı düşünüyorsunuz tövbe Allahım yemek tarifi mi bu?

Aşk hikayelerimiz dertlerimiz forumunda aşık olmaktan korkuyorum başlıklı konuma okuyup yorum yaparsanız çok mutlu olurum, herkesin fikrine ihtiyacım var..

evde yapılacak yöntemlerin sağlıklı olduğunu sanmıyorum.

ben önceki hafta 6+5 günlük bebeğimi kaybettim. hemde çok sakin rahat bir hayatım varken. bebeğin yaşayacak günü varsa taş da taşısanız gelir. yada görecek günü yoksa benim gibi yatsanızda olmaz.
size verilmiş bir lutuf... kanamanız olduğunu söyleyin siz sıkça dr.a gidin hap aldım şu oldu bu oldu.. bir seneryo yazın ve aldırın.

Son düzenleme:
ya Rabb'im!

bu ne ya... bakcanım o bebeğin yiyeceği ekmek,içeceği su varsa sen kendini tırın önüne de atsan o karnındaki yaşar!

2.5 yaşında bebeğim var diyorsun bi de üstüne 5 haftalık gebeyim diyorsun!boşanmayı düşündüğün insanla!
canım iğneler,haplar ve sağlık ocakalrında bedava verilen korunma ürünleri....
hangi devirde yaşıyoruz anlamıyorum ki!
anlaşamıyorum 1. çocuk ,boşanmayı düşünüyorum 2.çocuk,boşanıyorum 3.çocuk,birşans daha4.çocuk!

bak canım istemiyorsan korunacaktın!
ki tahminim sen gebe olduğunu en fazla 1 hafta önce öğrendin ve öğrenir öğrenmez de eşine mi söyledin!

billmiyorum Allah yardımcın olsun ve sana da kolaylık versin.
zor bir durum .

Arkadaş zor durumda kalmış yardım istiyor hanımlar bu kadar yüklenmeyin lütfen tamam bir hata yapmış eşiyle birlikte olmuş oda istemezdi herhalde hamile kalmayı demi ama kalmış işte maalesef..
Ne kadar korunursan korunun yinede hamile kalma ihtimali olduğunu unutmayalım..
Eşinin izni olmadan artık kürtajda yapılmıyor yapacağı tek şey belkide bu konuda eşini ikna etmek olacak ..
Lütfen evdede kendi başınıza bişeyler yapmaya çalışmayın ne olur gidin bir doktora anlatın durumunuzu size nasılsa yardımcı olacaklardır..

HA SİZ zannediyosunuzki isteyerek yaptım bu ilişki knusunda e çektiğimide bilemezsiniz dayak bile yedim birlikte olmuyorum diye istemediğim halde zorlanıyorum dışardan konuşmak ne kadar kolay

HA SİZ zannediyosunuzki isteyerek yaptım bu ilişki knusunda e çektiğimide bilemezsiniz dayak bile yedim birlikte olmuyorum diye istemediğim halde zorlanıyorum dışardan konuşmak ne kadar kolay
tahmin etmiştim eşinin zorlada yapabileceğini..benzer şeyleri bende yaşadım çünkü
çok seneler önce eşimle aramız kötüydü hamile kalmıştım ve o eve ekmek parası bulamayan adam dr parayı herşeyi ayarladı ve ben bebeğimi o masada bıraktım aklıma geldikçe hala içim dolar çok kötü bişey aldırma be canım inan hala aklıma geldikçe içim kanıyor..

O zaman doktora cok fazla ilac kullandiginizi aldirmak istediginizi söyleyebilirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun...

durumunuz cok zor evet.allah yardımcınız olsun.ama neolursa olsun o bebege kıymayınonun hic bir sucu yokkiömür boyu cıkmaz aklınızdan,vicdan azabı duyarsınız.herseyde vardır bir hayır.allah kimseye dayanamayacagı derrdi vermez.bence bıdaha düsünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…