- Konu Sahibi ruveydanur
-
öylede eş imzası gerekiyor arkadaşlar bunuda göz onune alalım
Asllinda sitedeki avukatlara sormak lazim yolunda gitmeyen bosanma asamasina gelmis evliliklerdedemi es izni araniyor?
Bi kac sene önce bi arkadasim bebegini aldirmisti es iznine gerek yoktu...
öylede eş imzası gerekiyor arkadaşlar bunuda göz onune alalım
muayenehanelerde aldırabilir ama ben kendi doktoruma arkadaşımı götürmüştüm doktorum eşinin imzası olmadan almadımuayenehanelerde aldırabilir. oralarda sorulmuyor.
Bakın eğer evliyseniz eşinizn izni olmadan kürtaj yapılamazmış benimö ne yaşadığımı tam olarak bilemezsiniz bende istemezdim ama mecburum sizden sadece yardım istyorum yargılama değil
hıııı kıssadan hisse kadın 3çocuğunla tek başına kalmış ve ona ettiği beddua misli ile kendisine dönmüş.Arkadaşım eminim zor durumdasındır ama Allahın verdiği canı ancak Allah alır.Bütün hayatın boyunca ve daha da önemlisi bu hayattan sonra diğer tarafta bunun vebaliyle,günahıyla,azabıyla yaşayamazsın.Asla affı olmayan bi günah yapma Rabbime dua et eminim o hakkında hayırlısını verecektir.Bak geçen gün arkadaşım anlattı annesi 3.ye hamile kalmış ama eşi asla istemiyorum demiş aldıramamış kadıncağız ama Allah a çok dua etmiş ve demişki rabbim beni kurtar günaha girmeme izin verme ve öyle bişey yap ki bu bebeği istemeyip beni bu duruma düşüren adama benim çektiğim azabı çektir.Sonuç ne biliyor musun bebek doğmuş adam tam sevip kabullenip bağlandığı anda doğduktan üç gün sonra ölmüş.Dediğim gibi içten dua et hakkında hayırlısı olsun.
Arkadaşım eminim zor durumdasındır ama Allahın verdiği canı ancak Allah alır.Bütün hayatın boyunca ve daha da önemlisi bu hayattan sonra diğer tarafta bunun vebaliyle,günahıyla,azabıyla yaşayamazsın.Asla affı olmayan bi günah yapma Rabbime dua et eminim o hakkında hayırlısını verecektir.Bak geçen gün arkadaşım anlattı annesi 3.ye hamile kalmış ama eşi asla istemiyorum demiş aldıramamış kadıncağız ama Allah a çok dua etmiş ve demişki rabbim beni kurtar günaha girmeme izin verme ve öyle bişey yap ki bu bebeği istemeyip beni bu duruma düşüren adama benim çektiğim azabı çektir.Sonuç ne biliyor musun bebek doğmuş adam tam sevip kabullenip bağlandığı anda doğduktan üç gün sonra ölmüş.Dediğim gibi içten dua et hakkında hayırlısı olsun.
Bugün ultrasona girdim kalbi atıyodu küçücüktü ama hayattaydı yapamadım hiç bişey diyemedm doktora ve ona kıyamayacağımı anladım dua edein nolur hayırlısını versin rabbim kalbim bi öyle diyo bi böyle
Bugün ultrasona girdim kalbi atıyodu küçücüktü ama hayattaydı yapamadım hiç bişey diyemedm doktora ve ona kıyamayacağımı anladım dua edein nolur hayırlısını versin rabbim kalbim bi öyle diyo bi böyle
hıııı kıssadan hisse kadın 3çocuğunla tek başına kalmış ve ona ettiği beddua misli ile kendisine dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?