Zor durumdayım gerçekten

Asllinda sitedeki avukatlara sormak lazim yolunda gitmeyen bosanma asamasina gelmis evliliklerdedemi es izni araniyor?
Bi kac sene önce bi arkadasim bebegini aldirmisti es iznine gerek yoktu...

onu bende duymuştum,sormakta fayda var.Ama kocası dövüp ilişkiye zorluyorsa boşanma lafını duysa kim bilir neler eder:18:

canim doktora git lütfen cok üzüldüm okuyunca ama kürtaj ol kendi basina bir seyler yapma sakin
insallah bundan sonra hersey güzel olur senin icin

ha kurtaj olmussunuz ha dusurtmussunuz, ikisi de gunah.
yani eger bu acidan dusunuyorsaniz yanilmayin.

en kisa zamanda bir doktora gorunun ve kurtaj olun!
sagliginizi riske atmayin!
oglunuzu da kucucuk yasta annesiz birakmayin!
asiri kanamadan oteki tarafi boylamak var isin icinde...farkinda misiniz?

merhana burdaki arkadaşlar sizin sadece iki yada üç cümle olarak tanıyorlar..bukadar ağır itham etmelerii bundan olsa gerek..tabiki hiçbir anne durduk yerde avladından olmak istemezz..sizin o bebek için doğmasının bebeğe daha çok zararlı olacagından eminseniz vicdanınız bu konuda bir nebze rahatsa..doğurmak kolay ama onun düzgün bir birey olarak yaşatabilecekmiyim..boyle kotu bır evlılıgın ıcınde yıllar sonra benınıye dogurdun anne dermii dıyee dusunup kesin bire muhakeme yapmnalısınız..bakın doktora gıttınızmı bılmıyorum ama..bu konuyu ayrıntısıyla ogrenebılırsınız?..en azından bir doktara dün durumu anlatıp bir yol yordam alabilirsiniz...allahh yar ve yardımcın olsun kardeşim..en kıza zamanda en doğru yolu bulman dileğiyle...

Bakın eğer evliyseniz eşinizn izni olmadan kürtaj yapılamazmış benimö ne yaşadığımı tam olarak bilemezsiniz bende istemezdim ama mecburum sizden sadece yardım istyorum yargılama değil

Arkadaşım eminim zor durumdasındır ama Allahın verdiği canı ancak Allah alır.Bütün hayatın boyunca ve daha da önemlisi bu hayattan sonra diğer tarafta bunun vebaliyle,günahıyla,azabıyla yaşayamazsın.Asla affı olmayan bi günah yapma Rabbime dua et eminim o hakkında hayırlısını verecektir.Bak geçen gün arkadaşım anlattı annesi 3.ye hamile kalmış ama eşi asla istemiyorum demiş aldıramamış kadıncağız ama Allah a çok dua etmiş ve demişki rabbim beni kurtar günaha girmeme izin verme ve öyle bişey yap ki bu bebeği istemeyip beni bu duruma düşüren adama benim çektiğim azabı çektir.Sonuç ne biliyor musun bebek doğmuş adam tam sevip kabullenip bağlandığı anda doğduktan üç gün sonra ölmüş.Dediğim gibi içten dua et hakkında hayırlısı olsun.

hıııı kıssadan hisse kadın 3çocuğunla tek başına kalmış ve ona ettiği beddua misli ile kendisine dönmüş.

Arkadaşın eşi zorla birlikte olmuş zaten böyle bir insana bebek yapmak ne kadar mantıklı sizce bırakın vebalini günahını bu dünyaya mutsuz bir çocuk getirmenin bir anlamı yok zaten ..

Bugün ultrasona girdim kalbi atıyodu küçücüktü ama hayattaydı yapamadım hiç bişey diyemedm doktora ve ona kıyamayacağımı anladım dua edein nolur hayırlısını versin rabbim kalbim bi öyle diyo bi böyle

bizim yadirgadigimiz arkadasimizin evinde kendi dusurmek istemesiydi. yoksa biz sizi yadirgamiyoruz sizi tanimiyoruz bile.Ama ne olursa olsun cocugunu aldirma. Allah yardimcin olsun,Allah sana hayirli evlat versin canim

şaka gibisiniz,anlamadığım anlaşamadığınız eşinizle ne diye korunmadan ilişkiye giriyorsunuz,hamile kaldıysanız ya eşinizle oturup ilişkinizi gözden geçirin yada bebeğin alınıp alınmayacağına beraber karar verin,delimisiniz siz evde kendi kendinize düşürcem diye uğraşıyorsunuz,bu kadar basite almayın,canınızı tehlikeye atmayın.aklıma ne geldi biliyormusunuz anne omak isteyipte olamayan yada benim gibi düşük yapıp tekrar hamile kalmak için can atan o kadar çok kişi varki,hayat ne garip!

canım eşinle belki aranız düzelir yada olmadı boşanırsınız bunun çözümü var ama aldırırsan bunun asla dönüşü olmaz ve eminim pişman olursun,verdiğin karara sevindim,aldırma sakın,sakın ama sakınnnnnn!

çok üzüldüm durumuna.çalışıyormusun bir yerden gelirin varmı ? eğer böyleyse boşan ve çocugunuda doğur.nasıl kıyacaksın ona ... kalbinin atışını da duymuşsun.kıyamazsın ona.hakkında hayırlısı olsun canım dua edicem senin için.inşallah herşey yoluna girer

Çok üzüldüm...birşey diyemiyorum...baştan sona bütün yorumları okudum..en başta size çok kızdım ama eşinizin sizinle zorla birlikte olduğunu okuduğumda...ne diyecğimi bilemiyorum...tabi böle umudunuzu kestiğiniz bir evliliğe bir çocuk daha doğurmak ne kadar mantıklı..ama bunun için kendi canınızı riske atmayın sakin...çünkü bir çocuğununz daha varmış onu düşünün...bir doktorla falan durumunuzu anlatın..bilemedimki..ya ..allah yar ve yardımcınız olsun...durum hakketen zor...

Madem hamile kaldın! çocuğum zarar görecek diye ! düşürmeyeee! çalışıyorsun,düşür.Öteki çocuğunu da daya başına silahı öldür! artık zarar görecek bir çocuğun olmaz.

İLerleyen sayfaları okumamıştım,madem zorla olduğunu başta belitseydiniz,sizi yargıladım kusura bakmayın,birden sinirlendim.Ama artık geri dönüşü olmamalı bence de.Allah bir kolaylığını verir mutlaka..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…