- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Anlıyorum ama bu kedi zaten anneminde ve ben ondan aldım ayrıca babamı kışkırtıp sonra baban istemiyorum demesi üzdü beni iki kardeşim daha var kediye aşıklar resmen ve temizliğini ben yapmasam biri biri yapmazsa diğeri yapar annem evlenmeden öncede hiç kakasını falan temizlemez yani ona bırakmayız zaten biz ve balkonunda yine besliyor kedikumunu değiştirmezseniz heryere yaparlar
kum da değiştirmeye falan ihtiyaç var
misafirliktesiniz eğer kedinizi düşünse size söylerdi misafir eve ayrıca yük getirilmesine karşıyım
birde kadın hiçbir iş yapmıyorsun derken iş beklediğinden değil yetişemediğinden söylemiştir siz hormonlar tavan ve o sırada anneniz sinirli söylediyse yanlış anlamışsınızdır
ev işleri bitmiyor zaten yaşlı kadın zor yetişiyordur
sizde ayrıca birşey çıkarmayın kadına da yazık
birde kedinizi kv nize bırakın
Yük oluyor muyum demiyorum çünkü elimden gelen herşeyi yapıyorum ve burda kalmamız kocamın aklına annem babam soktuYani gerçekten tuhafsın
Evlenmıssın küçücük yaşta hafı neyse sonra pat direk hamıle kalmışsın. Doğalgaz faturasından bile kaçan bi koca annenlere yerleşelim yanı biz Yan gelip yatalım zıhnıyetinde olan bir koca hemde. Ve sen anneme yük oluyor muyum acaba demıyorsun da bide kedim de kedim. Kadın napsın sana ayrı kocana ayrı hızmet edıyorum dıyor yazık gunah. Bi bitmediniz
Daha evlenmeden kışın beraber ükalırız dediler ve yakın zamanda sürekli burda kalın deyip durdular istemeseler yapmazlardıkombi parası vermeyelim diye düşünüp annenizde kalmak başlı başına bir saçmalık değil mi
?? o kadın sizi cekmek zorundamı size hizmet etmek zorundamı sırf siz kombi parası ödemeyin hamileliğin riskli diye.
orda kalmanıza gerek yokDaha evlenmeden kışın beraber ükalırız dediler ve yakın zamanda sürekli burda kalın deyip durdular istemeseler yapmazlardı
Doğru söylüyorsunuz ama eşim iş değiştirdi içeren parasını alamadı dolayısıyla bi ay geriden geliyoruz toparlanmamz için iki ay gerek sadece maksimum 3.ayda yine iyi olacaktır maddiyat Allah'ın izniyle bu süreçte sürekli burda kalın deyip durdular ve biraz daha çabuk toparlanmak için geldik burayaorda kalmanıza gerek yok
bebek ypaacak kadar sorumluluk sahibisiniz k bkmayın o zaman
evinizin ihtiyaçlarınıda karsılamaya şimdiden alışın.. sizin artık bir eviniz var annenizde kalmanın hiç bir mantıgı olamaz eşin şimdiden kombi hesabı yapıyor bu adam cocugunun ihtiyaçlarnı nasıl karsılayacak ?
Daha evlenmeden kışın beraber ükalırız dediler ve yakın zamanda sürekli burda kalın deyip durdular istemeseler yapmazlardı
şimdi anladm asıl mevzuyu keşke öyle yazsaydınız en başından şimdi böyle yazıdıgnız için konu çok başka yönlere gider.Doğru söylüyorsunuz ama eşim iş değiştirdi içeren parasını alamadı dolayısıyla bi ay geriden geliyoruz toparlanmamz için iki ay gerek sadece maksimum 3.ayda yine iyi olacaktır maddiyat Allah'ın izniyle bu süreçte sürekli burda kalın deyip durdular ve biraz daha çabuk toparlanmak için geldik buraya
Neye kulp buldum anlamadım yazdıklarımı okumuyosunuz galibacanım sen de önce annene atıyorsun sonra burda itirazlar yükselince başka bir kulp buluyorsun. bi kere doğalgaz yakmayalım diye kendi evinden başka yerde kalmak yanlış bir düşünce. annenin evinde kedi olup olmaması da önemli değil sen kendi kedini getirme derdindesin o da yanlış. dön evine bak kendi haline. doğalgazı az yakar üç kat giyersin akşama kadar da yorganın altında yatar dinlenirsin bu kadar basit. belli ki anneden sana fayda yok.
Kısa ne net evinize dönün, ben ameliyat oldum annem geldi baktı. Allah için cok iyi bakti. Sonrasi tufan neler neler. Yazsam destan olur. Su an ailemle asla konuşmuyorum ve görüşmüyorum. Tüp bebek tedavisine başladım evimde eşimle gayet iyiyim.3 buçuk aylık evliyim 6 haftalık hamileyim eşimle zaten ufak sıkıntılarımız var maddi yönden de zor durumdayız annemler ev taşıyacaktı geçen hafta annemin evini temizledikten sonra kanamam oldu sadece cam ve kapı sildim ama doktorum progestan verdi ve wc ihtiyacı hariç ayağa kalkma dedi evimde idare ediyorum eşim doğalgaz parası vermeyelim bide annenlerde kalalım dedi iyi hoş iki gün durduk evimde kedim var bide şimdi kediyi getirmek istiyorum diyorum kumun yaklaşamıyorum hamile olduğum için tiksindiğimden değil bebeğin sağlığı için annem hemen babamı aradı kedi medi istemiyorum kızın beni zorluyor diye sonra ağlamaya başladım ben ağlayınca oda ağladı iyi gelsin dedi ama o esnada bana Zaten sana ayrı kocana ayrı hizmet ediyorum hiç bi iş görmüyorsun elin bi işe yakışmıyor merhametsizsin inşallah çocuğundan göreceksin gibi laflar etti şimdide baban istemiyo ben napıym diyor bu evde kalmak istemiyorum inanın yemek bile yiyemiyorum zaten midem sürekli bulandığı için elma yiyebiliyorum sadece onu bile yüzüme vuruyor eşim de bi kedi için yapıyorum zannediyor ben napıym Allah aşkına
Kafam öyle dalgın cümleleri toparlayamıyorum idare ederiz de biraz zorlanırız ailemin durumu çok çok olmasa da iyi evleri de müsait ve benim ağrım bulantım çok oluyo birazda bana kıyamadığından böyle yaptık eşim sabah 8 akşam11:30 12 öyle çalışıyor yalnız kalmam da içlerine sinmiyor bilmiyorum eşim gelsin gidelim istiyorumşimdi anladm asıl mevzuyu keşke öyle yazsaydınız en başından şimdi böyle yazıdıgnız için konu çok başka yönlere gider.
ama annenizin size söyleidkleride hiç doğru değil
hem burda kalın deyipde hemde sana o kelimeleri etmesi.. yangına körükle gidiyor şu an üzülesn sizsiniz evinize geçseniz 2 3 ay idare edemezmisiniz toparlanana kadar
Teşekkür ederim canım eşim gelsin gidelimCanım bence evinde kal. Onlar gel dese bile gitmeyin. Çünkü eşinle zorlukların üstesinden nasıl gelineceğini sıkıntıya katlanarak öğrenebilirsin, eşin burda kolaya kaçmış. Ben seni anlıyorum tek doğalgaz değil, elektrik su mutfak bunların hepsi için iyi olur masraf etmeyiz diye düşündünüz ama taktiğiniz yanlış. Ailen size destek olsa 100 200 tl herneyse 1 2 ay idare etmeye çalışsanız inan bundan daha mantıklı. Bak böyle milletin dırdırı ile uğraşıyosun. Ve eşin en küçük sıkışıklıkta sana ailene git sana bakamıyorum bile diyebilir. Bu rahatlığa alıştırma. Ayrıca kar kıyamet olmadı yakmadan da oturabilirsiniz. Ben daha hiç yakmadım mesela. Kendi yağınızda kavrulun inan bu daha hayırlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?