- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Aklımdan geçenler bunlardı.ama hamile uzmeyim diye yazmamıştim.cok haklısınızZor durumda filan değilsiniz.. 21 yaşında 3 aylık evlisiniz.. Para yok pul yok, çocuk yapıyosunuz, doğalgaz parası hesaplıyosunuz ama korunmayı akıl edemiyosunuz. Ne diyeyim şikayet etmeye hakkınız yok.. Evliliğin sorumluluğunu alamayacaksınız evlenmeyin, ailelere de yük olmayın..
Evinde kedileri var sürekli balkondan girip çıkıyorlar eve pisletiyorlar benim kedim kumun dan başka yere yapmazanneniz haklı
abartmayın
kadın size ve eşinize bakar ama hayvanın pisliği ayrıdır
özellikle de hayvan evde bakmamış birine
Size beni yargılama hakkını kim verdi? Eşimin işi evlendiğim izde çok iyiydi bu ay 3gün işsiz kaldı ve ilk bulduğu işe girdi borcumuz var düğünden kalan ayrıca korunup korunmamamız sizi ilgilendirmez ben hamileliktendir dert yanmadım şuan geçici bi süre bi iki ay kadar sıkışıklığımızZor durumda filan değilsiniz.. 21 yaşında 3 aylık evlisiniz.. Para yok pul yok, çocuk yapıyosunuz, doğalgaz parası hesaplıyosunuz ama korunmayı akıl edemiyosunuz. Ne diyeyim şikayet etmeye hakkınız yok.. Evliliğin sorumluluğunu alamayacaksınız evlenmeyin, ailelere de yük olmayın..
Hamilelikten dert yanmadim diyorsunuz ama şuan ki derdinizin sebebi hamilelik.Size beni yargılama hakkını kim verdi? Eşimin işi evlendiğim izde çok iyiydi bu ay 3gün işsiz kaldı ve ilk bulduğu işe girdi borcumuz var düğünden kalan ayrıca korunup korunmamamız sizi ilgilendirmez ben hamileliktendir dert yanmadım şuan geçici bi süre bi iki ay kadar sıkışıklığımız
Kendime bakmadığım için değil eşim maaşını alamadığı için buraya geldik ben evimi de toplarım kusa kusa yemeğimi yapıyorumHamilelikten dert yanmadim diyorsunuz ama şuan ki derdinizin sebebi hamilelik.
Siz kendiniz verdiniz konu açarak. Konu sahipleri konu açıp açıp "beni yargılama hakkını kim verdi?" deyince komik oluyor biraz. Fikirlerimi söyledim. Polemiğe gerek yokSize beni yargılama hakkını kim verdi? Eşimin işi evlendiğim izde çok iyiydi bu ay 3gün işsiz kaldı ve ilk bulduğu işe girdi borcumuz var düğünden kalan ayrıca korunup korunmamamız sizi ilgilendirmez ben hamileliktendir dert yanmadım şuan geçici bi süre bi iki ay kadar sıkışıklığımız
O zaman evinize dönün yeni evliler genelde zaten hep borç öder.eşinizi de bu kadar rahata alistirmayin.Kendime bakmadığım için değil eşim maaşını alamadığı için buraya geldik ben evimi de toplarım kusa kusa yemeğimi yapıyorum
Bencede polemiğe gerek yok size laf anlatmaya çalışmayacağımSiz kendiniz verdiniz konu açarak. Konu sahipleri konu açıp açıp "beni yargılama hakkını kim verdi?" deyince komik oluyor biraz. Fikirlerimi söyledim. Polemiğe gerek yok
Evinde kedileri var sürekli balkondan girip çıkıyorlar eve pisletiyorlar benim kedim kumun dan başka yere yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?