Zor durumdayım

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
3 buçuk aylık evliyim 6 haftalık hamileyim eşimle zaten ufak sıkıntılarımız var maddi yönden de zor durumdayız annemler ev taşıyacaktı geçen hafta annemin evini temizledikten sonra kanamam oldu sadece cam ve kapı sildim ama doktorum progestan verdi ve wc ihtiyacı hariç ayağa kalkma dedi evimde idare ediyorum eşim doğalgaz parası vermeyelim bide annenlerde kalalım dedi iyi hoş iki gün durduk evimde kedim var bide şimdi kediyi getirmek istiyorum diyorum kumun yaklaşamıyorum hamile olduğum için tiksindiğimden değil bebeğin sağlığı için annem hemen babamı aradı kedi medi istemiyorum kızın beni zorluyor diye sonra ağlamaya başladım ben ağlayınca oda ağladı iyi gelsin dedi ama o esnada bana Zaten sana ayrı kocana ayrı hizmet ediyorum hiç bi iş görmüyorsun elin bi işe yakışmıyor merhametsizsin inşallah çocuğundan göreceksin gibi laflar etti şimdide baban istemiyo ben napıym diyor bu evde kalmak istemiyorum inanın yemek bile yiyemiyorum zaten midem sürekli bulandığı için elma yiyebiliyorum sadece onu bile yüzüme vuruyor eşim de bi kedi için yapıyorum zannediyor ben napıym Allah aşkına

Zor durumda filan değilsiniz.. 21 yaşında 3 aylık evlisiniz.. Para yok pul yok, çocuk yapıyosunuz, doğalgaz parası hesaplıyosunuz ama korunmayı akıl edemiyosunuz. Ne diyeyim şikayet etmeye hakkınız yok.. Evliliğin sorumluluğunu alamayacaksınız evlenmeyin, ailelere de yük olmayın..

Aklımdan geçenler bunlardı.ama hamile uzmeyim diye yazmamıştim.cok haklısınız

anneniz haklı

abartmayın

kadın size ve eşinize bakar ama hayvanın pisliği ayrıdır
özellikle de hayvan evde bakmamış birine
Evinde kedileri var sürekli balkondan girip çıkıyorlar eve pisletiyorlar benim kedim kumun dan başka yere yapmaz

evinize dönün, zaten yemek yiyemiyormuşşsunuz, galeta elma v.s bir sehpaya koyar yatarsınız, doğalgaz parasını öyle ya da böyle ödeyeceksiniz zaten çocuk doğunca da göçebe gibi yaşamayacaksınız. buna bezi maması doktoru ıvırı zıvırı eklenecek, şimdiden alışsanız iyi olur.

Size beni yargılama hakkını kim verdi? Eşimin işi evlendiğim izde çok iyiydi bu ay 3gün işsiz kaldı ve ilk bulduğu işe girdi borcumuz var düğünden kalan ayrıca korunup korunmamamız sizi ilgilendirmez ben hamileliktendir dert yanmadım şuan geçici bi süre bi iki ay kadar sıkışıklığımız

Hamilelikten dert yanmadim diyorsunuz ama şuan ki derdinizin sebebi hamilelik.

kimse kedinize bakmak zorunda değil ki kedinize yeni bir aile bulun
bence kedi bakmak kesinlikle lüks
anneniz bunaldığı için böyle yapıyordur

Siz kendiniz verdiniz konu açarak. Konu sahipleri konu açıp açıp "beni yargılama hakkını kim verdi?" deyince komik oluyor biraz. Fikirlerimi söyledim. Polemiğe gerek yok

Siz kendiniz verdiniz konu açarak. Konu sahipleri konu açıp açıp "beni yargılama hakkını kim verdi?" deyince komik oluyor biraz. Fikirlerimi söyledim. Polemiğe gerek yok
Bencede polemiğe gerek yok size laf anlatmaya çalışmayacağım

Evinde kedileri var sürekli balkondan girip çıkıyorlar eve pisletiyorlar benim kedim kumun dan başka yere yapmaz

kumunu değiştirmezseniz heryere yaparlar
kum da değiştirmeye falan ihtiyaç var

misafirliktesiniz eğer kedinizi düşünse size söylerdi misafir eve ayrıca yük getirilmesine karşıyım

birde kadın hiçbir iş yapmıyorsun derken iş beklediğinden değil yetişemediğinden söylemiştir siz hormonlar tavan ve o sırada anneniz sinirli söylediyse yanlış anlamışsınızdır
ev işleri bitmiyor zaten yaşlı kadın zor yetişiyordur
sizde ayrıca birşey çıkarmayın kadına da yazık

birde kedinizi kv nize bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…