- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
- Konu Sahibi Blackcat95
-
ama hem içlerine sinmiyor hemde lafıyla sözüyle davranışıyla dövüyor sizi resmen böylede olmaz kiKafam öyle dalgın cümleleri toparlayamıyorum idare ederiz de biraz zorlanırız ailemin durumu çok çok olmasa da iyi evleri de müsait ve benim ağrım bulantım çok oluyo birazda bana kıyamadığından böyle yaptık eşim sabah 8 akşam11:30 12 öyle çalışıyor yalnız kalmam da içlerine sinmiyor bilmiyorum eşim gelsin gidelim istiyorum
Hayır eşim böyle çalışmıyordu dedim ya iş değiştirdi çok farklı bi sektör şuan ki işiyle eski işiama hem içlerine sinmiyor hemde lafıyla sözüyle davranışıyla dövüyor sizi resmen böylede olmaz ki
ayrıca siz eşinizin iş durumunu bilerek evlenmişsiniz mesela ben ne olrsa olsn gece 11 30 a kadar çalışan bir insanla evlenmezdim
siz evlenmiş iseniz evde geç saatlere kadar da yalnız kalmayı göze almışsınız demektir
yapacak birşey yok o halde bu geliş gidiş saatlerıne alısmanız evde yanlız kalmanız gerekli yarın cocuk oluncada sürekli annenizde kalamassınız ki annenizin bu tavrına karsılıkda kalmaya devam etmeyinHayır eşim böyle çalışmıyordu dedim ya iş değiştirdi çok farklı bi sektör şuan ki işiyle eski işi
o zaman sorun tam olarak ne ben onu anlayamadım? sorun kediyse ev de uzak değilse kedi kendi evinizde kalsın eşiniz ya da kardeşiniz 2-3 güne bir gidip kumunu temizlesin yemeğini suyunu yenilesin.. Biz tatile giderken öyle yapıyoruz birine anahtar veriyoruz gün aşırı gelip kediyle ilgileniyor.. Kediler soğukta üşümez bu konuda da parantez açayımDaha evlenmeden kışın beraber ükalırız dediler ve yakın zamanda sürekli burda kalın deyip durdular istemeseler yapmazlardı
2senedir kedim var onu istemeyeni ben de istemem o da aileden biri oluyo artk asla birakamam. Ama el anlamiyo canm haklsn3 buçuk aylık evliyim 6 haftalık hamileyim eşimle zaten ufak sıkıntılarımız var maddi yönden de zor durumdayız annemler ev taşıyacaktı geçen hafta annemin evini temizledikten sonra kanamam oldu sadece cam ve kapı sildim ama doktorum progestan verdi ve wc ihtiyacı hariç ayağa kalkma dedi evimde idare ediyorum eşim doğalgaz parası vermeyelim bide annenlerde kalalım dedi iyi hoş iki gün durduk evimde kedim var bide şimdi kediyi getirmek istiyorum diyorum kumun yaklaşamıyorum hamile olduğum için tiksindiğimden değil bebeğin sağlığı için annem hemen babamı aradı kedi medi istemiyorum kızın beni zorluyor diye sonra ağlamaya başladım ben ağlayınca oda ağladı iyi gelsin dedi ama o esnada bana Zaten sana ayrı kocana ayrı hizmet ediyorum hiç bi iş görmüyorsun elin bi işe yakışmıyor merhametsizsin inşallah çocuğundan göreceksin gibi laflar etti şimdide baban istemiyo ben napıym diyor bu evde kalmak istemiyorum inanın yemek bile yiyemiyorum zaten midem sürekli bulandığı için elma yiyebiliyorum sadece onu bile yüzüme vuruyor eşim de bi kedi için yapıyorum zannediyor ben napıym Allah aşkına
Aynen bizim kedi de ogluslarimin dibinde ev kedisinden bi zarar gelmezAnnen hakli. Kedinin bebeğin sağlığına hic ama hiçbir zararı yok. Benim yeğenim ilk dogdugunda kediler yatağına girip üçü bir yatiyordu. Çok nazlisin. Neler hesapliyorsunuz. Niye evlendiniz. Ne diye hemen hamile kaldin. Anneni uzmeye hakkin yok. Ve son olarakta Annen hakli. Evine git kendine bakıcı tut
3 buçuk aylık evliyim 6 haftalık hamileyim eşimle zaten ufak sıkıntılarımız var maddi yönden de zor durumdayız annemler ev taşıyacaktı geçen hafta annemin evini temizledikten sonra kanamam oldu sadece cam ve kapı sildim ama doktorum progestan verdi ve wc ihtiyacı hariç ayağa kalkma dedi evimde idare ediyorum eşim doğalgaz parası vermeyelim bide annenlerde kalalım dedi iyi hoş iki gün durduk evimde kedim var bide şimdi kediyi getirmek istiyorum diyorum kumun yaklaşamıyorum hamile olduğum için tiksindiğimden değil bebeğin sağlığı için annem hemen babamı aradı kedi medi istemiyorum kızın beni zorluyor diye sonra ağlamaya başladım ben ağlayınca oda ağladı iyi gelsin dedi ama o esnada bana Zaten sana ayrı kocana ayrı hizmet ediyorum hiç bi iş görmüyorsun elin bi işe yakışmıyor merhametsizsin inşallah çocuğundan göreceksin gibi laflar etti şimdide baban istemiyo ben napıym diyor bu evde kalmak istemiyorum inanın yemek bile yiyemiyorum zaten midem sürekli bulandığı için elma yiyebiliyorum sadece onu bile yüzüme vuruyor eşim de bi kedi için yapıyorum zannediyor ben napıym Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?