Zor durumdayım

Evlilik biraz alttan almaktır, tahammül etmektir. Sakince konuşun neye kırıldığını bilemem ama sana seni sevdiğini söyleyip artık yoruldum diyorsa bu kırgınlıkları bırak ve bir şans daha vererek yola devam et. İnsanlar ne hatalar yapıyorlar da yine de affediliyor.

eger ona degismesi icin sans verdiyseniz bu sureci beklemek zorundasiniz.siz degisim icin sans vermissiniz degistigini gormenize ragmen eski konulari acmissiniz.bu esinize haksizlik olur sonucta sansini iyi yonde kullanirken onu eski hatalariyla vurmamalisiniz.tabi konunuz cok kisa ben boyle anladim yanlista anlamis olabilirim
Genel olarak bu aslında kendince telafi etmeye çalışıyor görüyorum ama öyle bir an oluyor aklıma geliyor söylüyorum bu sefer bana daha kaldıramayacağım bişey yapıyor hata üstüne hata artık neyin ucundan tutacağımı bunları affetmelimiyim soruları bitmek bilmiyor bu da eşime karşı davranışlarımı olumsuz etkiliyor malesef

Merhaba .anne babamın evliliğinde annem 35 sene idare eden taraftı ,babam sinirlenir küfrederdi çünkü ,annemse evlilikte kendini ipin üstünde yürüyen cambaz gibi hissetti hep nefes alması bile ipin dengesini değiştirip babayı kızdırabilirdi çünkü ,sövmeleri zamanla dövmeye dönüştü ,elindeki çiçekler zamanla çamaşır makinası bulaşık makinası gerdanlık vs.her gönül alma yeniden başlayalımlar yeni hediyeler ..ama asla sorunu dinlemek istemedi iyiykende ,hep istediki konuşulmasın ,halının altına süpürülsün ,annem içine attı senelerce ,hasta oldu sonunda .. diyeceğim o ki insan konuşmak iletişim kurmak ister çünkü ortada çözülmemiş bir sorun vardır , içinde soru işareti yüzünde sırıtık bir gülümsemeyle dürüst olmamaktansa bana göre doğru olanı yapmışsınız ,eşinizinde gerçek yüzünü bir kez daha görmüş oldunuz..yapıcı olmak isteyenin çabası sabrı bir çiçek uzatmalıksa bu kadar azsa, tahammülü yoksa sevdiği kadının rahatsızlıklarına gidebilir .
Küfretmek ne demek !.. Lütfen kendinizi ezdirmeyin .
Annenizle babanizin arasi nasil simdi

Böyle bir günde keske girmeseydin öyle konulara. Adam o kadar çabalamıyormuş. Sanki sen o bir hata yapsin da bitsin hersey diye ugrasiyorsun gibi geldi

Yani açığını arıyorsun gibi. Tamm hata yapmıştır mutlaka kii gitmediğine göre affetmişsin gibj bir durum var . Ama elinde çiçekle gelene de yapılmaz yani? Hic sevinmemis gibi. Acaba sevginiz mi bitti? Kafanda deli sorular

Evlilik yıldönümümüz... Eşimle 1 ay kadar aramız çok kötüydü bugün ise eve çiçek yollamış güzel bir notla eve geldiğinde artık bu bizim için milad olsun herşey iyi olsun dedi ama kırıldığım şeyler vardı bende eski bir konu vardı kırıldığım o esnada onu açtım hata yaptım belki tartışmaya başladık sesini yükseltti küfür etti bir sürü s#### git artık yeter dedi kapıyı vurdu çıktı tekrar geldi deli gibi bağırdı küfürler etti bir sürü çok zoruma gitti bende tuttum kollarından sert bir şekilde sakin ol artık yeter dedim tek bir soru sordum az önce dediklerinden eminsen sinirle söylediysen gidiyorum dedim o da ben seni seviyorum ama niye çabalarımı görmüyorsun artık yoruldum bittim dedi ben seni isteyerek bu hale gelmiyorum beni bu hale sen getiriyorsun dedi sinirle bana o şekilde davrandığını bildiğim için gitmedim hala evdeyim yanlız artık çok kanıma dokunuyor gidemiyorum da kalamıyorum da sinirle bile olsa küfür edip git demesi ne yapacağımı bilmiyorum son bir şansı hakediyomu bizim ilişkimiz?
Kolay yıkılmıyor bir evlilik heleki içinde sevgi varsa asla yıkılmıyor. Sevgi bitmeden evlilik asla bitmemeli

Eğer affetiğim bir kabahati varsa, bunu asla hele durduk yere gündeme getirmem.
Daha önce bir konu yüzünden tartışmışsam,
2. Kez bu konuyu açmak tartışmak demektir.
Nerden biliyorum, çünkü eğer tartışılacak bişey olmasaydı,daha ilkinde tartışmazdık.

Demem o ki, sonuca varamadığınız birşeyi tekrarlamak,olayları değiştirmez.
Aynı senaryo tekrar yaşanır.

Yani açığını arıyorsun gibi. Tamm hata yapmıştır mutlaka kii gitmediğine göre affetmişsin gibj bir durum var . Ama elinde çiçekle gelene de yapılmaz yani? Hic sevinmemis gibi. Acaba sevginiz mi bitti? Kafanda deli sorular
Sevgim bitmiş olsaydı eminim bana okadar ağır küfür edip git bu evde dedikten sonra eminim giderdim. Ama bu durumu da nasıl tolere ederim bilmiyorum

Back
X